ללמוד מהבסט2!

poohandme

New member
דארק אליס../images/Emo2.gif../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

הממ מסנג'ר?
[email protected] אני לא פה איזה ארבעה ימיםX: נתחיל אח"כ?^^ ^^

טוב הרשימה נסגרהה!!הרשימה הסגורה

כל מי שרצתה להיות לתמידה אבל בסוף מורה זה בגלל שאני חושבת שאתן יכולות ללמד וגם כי יש חוסר במורות=] סליחה מראש אנה-קרן ושרונט אופיר-סאפיר דנה-רוני סשה-יעלונט ו הילי האחת תמי-יובל שמקסית ונטלילוש הכי מאמוש נועה הצב- vanilate שירה-AnImE BaBe וזוהר יולי-סשה תקלטו ודנה בלו פנסיל עירית-DaRk Alice מאיה-מיני דול שני-אלאור יעל-מיצי-אנבל ושיר ליאל-וYuviChan ז'אנה-שטופ Mary00 -אם נועם פוקליאנה לאה-שום כינוי ומעיןן!! סגור סגור סגור! אלה שמימין אלה המורות..

behind the masc

New member
נו טלי אני לא רוצה להיות מורה ואני

ממש ממש רוצה להיחות תלמידה, אני לא הולכת ללמד אני אמרתי לך שאני רוצה להיות תלמידה=[

../images/Emo20.gif

תלמידה תלמידה תלמידה תלמידה תלמידה תלמידה תלמידה תלמידה תלמידה אני גורעה! חחחחחח... יובלע קצת עזרה לי...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo124.gifטליייייי|צומי|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני ביקשתי ממזמן ממזמן להיות תלמידה, ואני לא מופיעה ברשימה
מה עושים
?

טוב תראו..

זה לא הכי נעים שאתם אומרות לי וואל יש לך משו נגדי.. סבבה אז הרשימה לא הלכה נעשה חדשה.. כולם להתעלם מהרשיצמה הזאתי ביום שישי אני פותחת חדשה.. והיא תהיה מאורגנת כמח שאתם רוצים אוקי? מי שמסכים שישרשר

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אבל שני המורה שלי ../images/Emo7.gif

אוף..
לא הוגן -_- יש כאלה שטוב להן אם המורה שלהן עדיין אל הבנתי למה לעשות שוב רשימה חדשה?
מעצבן

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif*אומנות השרשור*

אוף... היה לי יום נהדר, יום טוב בבצפר שני הייתה המורה שלי
בידור.. ואני לא יגיד איפה >.> פרק אחד שלא ראיתי בנוקו נוקו ו... בלי הרבה שיעורי בית^^ ופתאום בום קבום! זה הגיע
טוב הריקודים והשירה הפסיקה .. -_-

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

לדעתי מי שרוצה להישאר כמו שהוא שישאר......

למעלה