ללמוד לרקוד

• פותח הנושא HooK
  • פורסם בתאריך

HooK

New member
ללמוד לרקוד

האם גיל 21 הוא גיל מאוחר מידי להתחיל לנסות להגשים חלום ילדות ללמוד מחול ולהיות רקדן ? אילו כישורים בסיסיים נדרשים בבתי ספר רציניים למחול (בארץ או בחו"ל) ועד כמה אפשרי להגיע רחוק מלימודים בארץ (למרות שאני אישית מאמין ביכולת בלבד ולא בלימוד) אשמח לקבל מספר דיעות. תודה , חובב.

n o a m o o s h

New member
אני לא מבינה גדולה בזה אבל...

מה שכן אני יודעת זה שעידו תדמור התחיל לרקוד בגיל 17! ותראה לאן הוא הגיע...

RAvenn

New member
הייייי לך :))

אממ אני לא יודעת עד כמה תחשיב את ההודעה הזאת, אני רוקדת מגיל צעיר מאוד אבל עשיתי הפסקה וכאלו והיה לי קשה מאוד לחזור אבל בהחלט אפשרי.. אתה צריך להגיע לנקודה של ''זה מה שאני רוצה לעשות ואף אחד לא יעצור אותי'', וגם אתה אל תעצור את עצמך... תראה בזה כאתגר כייפי אני יודעת שאתה תצליח ושיהיה בהצלחה :))

לדעתי...

21 זה גיל שאפשר להתחיל לרקוד...כאילו ללמוד... לא יודעת מה השאיפות שלך...להיות רקדן בארץ זה ממש קשה..אבל אם יש ללך בסיס כלשהו אולי תצליח אבל אני לא רוצה לאכזב כי הסיכויים לא גבוהים..זאת המציאות בארץ שלנו ובכלל.. אבל שווה לנסות..אם לא מנסים לא מצליחים
בהצלחה!!

tamarbsor

New member
במיוחד אם אתה בחור

גיל 21 זה עוד זמן (לדעתי) טוב. מה שכן, אתה צריך ללכת ללמוד במקום רציני שיעבוד עליך ברצינות- כמובן אם יש כישרון, יכולת ורצון. מה גם שתלוי איזה סוג של ריקוד אתה רוצה..... בכל אופן המון המון הצלחה

miss dance10

New member
../images/Emo85.gifאני חושבת..

שגיל 21 זה קצת מאוחר כי.. כי כדי להיות רקדן מקצועי, צריך לפתח נתונים שלוקחים שנים עד לרגע התפתחותם!
לכן אני חושבת שזה קצת מאוחר! אבל אף פעם לא מאוחר להתחיל לרקוד בשביל הנשמה!!!

למעלה