ללמוד לרקוד פלמנקו

ללמוד לרקוד פלמנקו

שלום לכולם אני חדשה בפורום. האם מישהו יודע איפה כדאי להתחיל ללמוד לרקוד פלמנקו בספרד ומה הם התנאים (אין לי רקע בפלמנקו אבל רקדתי 12 שנים מחול מודרני ובלט קלאסי). ואם יש סדנאות או קורסי פלמנקו למתחילים?

gitanuela

New member
הרי לך תשובה...../images/Emo13.gif

אז ככה... תמיד טוב שיש רקע במחול גם אם את נגשת לפלמנקו,בייחוד אם זה רקע בקלאסי ומודרני זה ייעזור לך הרבה בהמשך,עכשיו בקשר לספרד אני הייתי ממליצה לך להתחיל עם הפלמנקו בארץ לתקופה של שנתיים לפחות ואז לנסוע לשם כי שם הם רצים עם החומר ולא מקדישים זמן לבסיס וזה דיי יכניס אותך לשוק אם אין לך רקע בפלמנקו. בקשר לסדנאות למתחילים יש המון סטודיואים טובים בארץ.אני לומדת אצל נטע שיזף ולדעתי היא מעולה שווה לך לנסות.סוניה גרסיה גם נחשבת לטובה מאוד זה הכל שאלה של טעם,למי תתחברי יותר,הסגנונות הם שונים. בהצלחה! ואם יש לך עוד שאלות,אני כאן.

gitanuela

New member
לא נראה לי...

את נמצאת במקום שיש לך רקע אומנם במחול וזה מצויין אבל בספרד מתחילים זה לא כמו בארץ מתחילים,לא מלמדים אותך שם בסיס,הם רצים עם כוריאוגרפיות אם אין לך בסיס אין לך למה ללכת,זה לא רק בסיס בריקוד וקליטה מהירה שבטוח יש לך, זה לדעת את הסגנונות השונים,להבדיל ביניהם,להבין את המקצבים השונים אצלם זה חלק מהחיים,הם לא יתחילו ללמד אותך ספירות. תתחילי שנה לפחות בארץ,קבלי רקע ואז תיסעי...
בהצלחה!

La Vela

New member
אצל כריסטינה הרן אפשר להתחיל

בלי רקע אני הכרתי אנשים שעשו זאת הבעיה בבית ספר זו היא אחרת אני שמעתי הרבה ביקורת עליהם לפחות בכל הקשור לריקוד ולדעתי הם פשוט מונופוליסטים, מלמדים בסיגנון מאוד מסויים ודיי קלאסי ( למרות שזה לא רע להתחלה ) בלימוד שירה הם יותר טובים כי פשוט אין מקום שמרכז מורים לשירה כמוהם

למעלה