ללמוד לרקוד סלסה

מרלו23

New member
ללמוד לרקוד סלסה

שלום לכולם הייתי במסיבת סלסה והתלהבתי מהמוזיקה והלימודים. החלטתי ללמוד,ואני מחפש מקום נחמד ללמוד לרקוד סלסה. מצאתי כמה מקומות,אבל אשמח לשמוע קודם המלצות מחברים כאן בפורום. כדאי ללמוד פעמיים בשבוע במקום אחד,או ללמוד בשני מקומות כמה פעמים בשבוע?. תודה,מרלו

neko

New member
אני אעביר לך את ההמלצה שאני נותן

בתחומי (אמנויות לחימה) - תתחיל ללמוד במקום אחד, תשקיע שם הרבה, ותבנה לעצמך בסיס טוב. אח"כ (כמה חודשים, תלוי כמה תשקיע), כשתשלוט בבסיס הזה, תוכל להתחיל להתרחב ולנסות לספוג השפעות זרות וסגנונות אחרים.

thesheep

New member
Practice makes perfect

אם אתה קרוב לביילטינו אני מציע לך להגיע פעמיים בשבוע לפחות עד שתסיים את רמת מתקדמים, אחרי זה - רק לרקוד עד שנמאס! הביילטינו הוא בינתיים המקום היחיד שמצאתי שיש בו גם: * מורים טובים * אווירה טובה * מרחב ריקוד בנוסף, הייתי ממליץ שתתחיל עם הסגנון הקובני (כך גם תוכל להשתלב במעגלי הרואדה מהר), תמיד תוכל לקחת קורסים של סלסה LA בשלב יותר מאוחר.

XUXA141

New member
ללמוד פעם בשבוע, לתרגל המון.

לא כדאי ללמוד המון דברים חדשים בזמן קצר כי נעשה סלט במוח. עדיף ללמוד שיעור בשבוע, ואם אפשר לחזור עליו או בשבוע שאחרי כן (אם יש כל הזמן אותם שיעורים כמו ב"פוקוס" או במחזוריות כמו בזירה), ובמקביל לתרגל אפילו בבית , לשים מוסיקה, ולתרגל לתרגל לתרגל. אפשר פעם בשבוע כאמור ללכת למקום שמלמד ואז בפעם השניה ללכת רק למסיבת ריקודים שאין בה לימוד (ועד לא מזמן היו המון מקומות חינמיים כאלה כמו קסטרו) ואז אפשר לתרגל גם שם.

אני ממליצה...

ובאמת מכל הלב כמו ש- thesheep אמר...על הבאילטינו... אני הגעתי לשם לפני שנה..ועכשיו אני נמצאת שם 3 פעמים בשבוע..ראשון שלישי ושישי...אין מצב שאני מפספסת אחד מהימים האלו... תגיע לשם יקבלו אותך באהבה.. חוצמזה שהמדריכים הם הרקדנים הכי נחשבים כרגע בעולם הסלסה... אני לא יודעת אם מותר לי לרשום פה את האתר שלהם..אבל תעשה חיפוש..כמעט בכל אתר אפשר למצוא את האתר שלהם... שיהיה בהצלחה

למעלה