ללמוד לרכב?

RoadBike101

New member
ללמוד לרכב?

שלום, אני בן 21 ואני מעוניין להתחיל ללמוד לרכב על אופניים באיחור. ניסיתי את שיטת הסרת הפדאלים ואחרי שני אימונים של שעה וחצי עדיין מתקשה למצוא את האיזון שלי, שלא נדבר על הרמת הרגליים לפדלים. אני מתאמן על אופני כביש ממש ממש ישנות שהכיסא שלהם ממש גבוה. למישהו יש טיפים? האם כדאי לתת פוש עם הרגל בתחילת הפידול? שיטות מיוחדות למקרים אבודים? מורים מאזור תל-אביב למקרים אבודים?

shiri 80

New member
תוריד את הכיסא

אחרת כל היציבה שלך לא נוחה טיפים? האחד לא יזיק פשוט לבקש מחבר שיודע לרכב לבוא ולתת קצת עזרה (אם ביום חמישי או שישי אחהצ אני אגיע לפארק בתל אביב אתה מוזמן ) הדבר השני הוא להוריד את הכיסא להניח רגל אחת על הקרקע עם הרגל השניה לדחוף את הפדל ולהתפלל .. &quot
אמרת אופניים ישנות ככה שאני לא יודעת אם יש לך ברקסים בקו ישר עם הכידון או לא (פעם היו כאלה), אם הברקסים היחידים שיש הם על העיקול של הכידון אז תנסה לשים את הידיים מעל הברקסים ולא לתפוס אותם מתוך העיקול של הכידון (הבנת את הבלאגן?) מורים מאיזור תל אביב .. יוסי קט מדריך מבוגרים וילדים ועושה נפלאות ... את הטלפון שלו כבר מישהו אחר ימצא לך בכל אופן אם יום חמישי זה אכן חצי יום ואם אנשים טובים יקומו בזמן כדי לרכב הם גם יצטרכו לחזור הביתה ברכיבה ואז אם תרצה להגיע לפארק אתה מוזמן רבע שעה ואתה יודע לרכב על אופניים ..

P u s s i c a t

New member
יו.. אפשר גם?

ויום חמישי זה אכן חצי יום. ערב חג מה שאומר שישי ושבת (וגם חמישי למי שלא עובד) אשפר לרכוב.

UH123

New member
צור קשר

"דרך הכושר" בת"א- בין השאר, אנחנו מתעסקים גם בלימוד רכיבה בסיסי למתחילים.

urielson

New member
רק יוסי קט - לפי כל מה

שמספרים וכותבים גם בעיתון אופנים גם בפורום השכן וגם הבוקר במעריב הוא מספר אחד בללמד ילדים עם קשיים או מבוגרים טלפון: 054-7599993 ודוא"ל [email protected] ובהצלחה!!!!!

למעלה