ללמוד למבחן

פלגיה

New member
ללמוד למבחן

מאיזו כיתה הילדים שלכם היו צריכים ללמוד למבחן? האם הם עשו את זה ברצון? האם המורה חילקה חומרי עזר לסיוע בלמידה הזאת? האם היא נתנה הדרכה איך לומדים לקראת מבחן? האם היו מריבות בבית בעקבות הצורך הזה ללמוד למבחן?

KallaGLP

New member
מכיתה א'.

למדו כי ידעו שחייבים, לא ברצון ולא באי רצון - בקיצור, לא הבחנתי ביחס מיוחד לחיוב או לשלילה. כן, המורים נוהגים לתת דף עם חומר והדרכה מה ואיך ללמוד, ברוב המקצועות. אין מריבות, ברור להם שהם חייבים ללמוד למבחן.

noa_f

New member
במקצועות ההומאניים - אולי מכתה ז'

וגם זה כי הוא לא ממש הקשיב בשיעורים.

noa_f

New member
ברח לי לפני הזמן

לא, הוא לא אהב את העניין, אבל לא היו מריבות כי אני לא רבה עם הילדים על נושאים שקשורים בבית הספר. אם הוא לא למד כמו שצריך, למקצוע שלא הקשיב בו - זה התבטא בציון שלו (בערך, לא תמיד). חומרי עזר, הדרכה ללמידה - מה זה? למה מי מת?

shirazan

New member
עונה....

מאיזו כיתה הילדים שלכם היו צריכים ללמוד למבחן?לא זוכר.. די מוקדם אולי ג' האם הם עשו את זה ברצון? תשמעו.. תלוי במה.... בחשבון הגדול שלי לא יפתח ספר בחיים, הקטן לומד גם שזה לא קשור לבי"ס... יש עכשיו איזה אולימפיידת מתמטיקה של אורנג'... הוא יושב על זה בלי הפסקה. הכל מאד ברור בדר"כ מצד המורים , למה צריך ללמוד השאלה איך הטוסיק של הילד האם היו מריבות בבית בעקבות הצורך הזה ללמוד למבחן? אני לא רב על ציונים. התמודדות שלהם.

../images/Emo140.gif

מאיזו כיתה הילדים שלכם היו צריכים ללמוד למבחן? מכיתה א' - גם הכתבות וגם מבחני חשבון האם הם עשו את זה ברצון? בהתחלה כן, אחר כך כבר לא ועכשיו היא מבינה את החשיבות של החזרה על החומר לפני מבחן האם המורה חילקה חומרי עזר לסיוע בלמידה הזאת?לא מחלקים חומרי עזר - אומרים לחזור על החומר שלמדו - זה שכתבו במחברת וזה שמופיע בספר/חוברת האם היא נתנה הדרכה איך לומדים לקראת מבחן?רק המורה המחנכת מכיתה ה(שממשיכה השנה גם)נתנה איזו הדרכה ללמידה במבחן - כי לכל אחד יש את השיטות שלו (יש כאלו שרק קוראים, יש כאלו שגם מתרגלים ויש כאלו שמחפפים הכל) האם היו מריבות בבית בעקבות הצורך הזה ללמוד למבחן?פעם כן, אמרתי לבכורה שהיא לומדת מעט מידי, אחר כך הבנתי שהציונים יבהירו לה ולמורה היטב אם למדה כמו שצריך או לא לקראת המבחן .

למעלה