ללמוד ללכת

מצוטטת

New member
../images/Emo140.gif

start by doing what is necessery then what is possible and suddenly you are doins the impossible לי פם בזמנו שלחו את זה עבורי זו הייתה עוד אחת מהמנטרות בזמנו {מודה ומתוודה} לא יודעת למי הזכויות לאמירה.... אבל מאתמול הלכתי המחשבה עם ש'ככתבת ומצאתי לי שיתאים היום להעביר לך לשימוש את האמירה...
אולי , מי יודע היא תשמש אותך גם יום אחד

ברחוב רוטשילד עומד בנין

כלפי חוץ בנין רגיל למראה את החזית שלו + כמה מטרים פנימה משמרים הדבר המדהים הוא שמבלי להרוס את כולו בנו מתחתיו 2 קומות מרתף שלא היו שם קודם שאלתי את הבחור שאחראי על הפרוייקט איך עושים דבר כזה והוא הסביר לי כך: ראשית מדפנים 3 צדדים (מלשון דופן) שזה כמו לבנות קיר מסגרת תומך אחר כך מקימים עמודים זמניים ומעליהם מעבירים קורות מתכת שיחזיקו את הבנין עכשיו אפשר להפנות למלאכת הבניה של המרתף ולבסוף מסלקים את העמודים הזמניים וקיבלנו גם יסודות שלא היו שם קודם וגם את היופי הקודם שכבר היה שם כבר כמה ימים הולכת עם ההסבר הזה ומסובבת אותו בראש שלי יפה בעיני הענין הזה חיזוק היסודות בדיעבד התחברתי ופתאום כשקראתי אותך הבנתי כמה זה מתחבר לי לתהליכים שכולנו פה עוברים מבינים שנבנינו על יסודות לא מספיק טובים אבל להרוס הכל ולהתחיל מאפס אי אפשר (וגם לא רצוי) והנה - יש דרך! בהצלחה

maof

New member
שמש ../images/Emo39.gif

ברגע שגילית את כפות הרגלים.....הבחירה היא באיזה רגל מתחילים. מעוף

הורדת הילוך..

אני חושב שזה רק טבעי שיהיה לך קשה ללכת צעד צעד.. למה טבעי? כי גדלת להיות משוכללת יותר.. את כבר יועת לרוץ.. את כבר יודעת לעוף.. את מודעת למהירות וליתרונות שלה.. חלפת על פני מרחבים ועקפת מכשולים בקלות..כאשר היית המעוף.. אבל.. כאשר החיים מאלצים אותך לחזור להשתמש ברגליים שלך..ללא עזרה של (מכונית או מטוס) את מגלה שנדרש ממך מאמץ לא קטן להגיע ליעד שלך.. אותו יעד שקודם לכן היית מגיעה אליו תוך כמה שניות.. לוקח היום יותר זמן..יותר מאמץ.. וזה מתסכל.. אבל מתי אנו הולכים בזהירות ובצעד צעד? כאשר אנו לא יודעים או לא יכולים לדעת מה נמצא לפננו.. זה כמו המצב שבו יש הפסקת חשמל בבית.. בבית בו את גרה כבר שנים..ושעטת בין החדרים במהירות גבוהה.. וברגע שיש הפסקת חשמל.. את הולכת צעד צעדץץעם ידיים פרוסות לצדדים..לא? והסיבה? סביבה חדשה.. לא מוכרת..

למעלה