ללמוד ללכת

shemesh22

New member
את....

הסהרורית הכי מקסימה שאני מכירה, תמיד מוכנה ללמוד, רק בלי מכות טוב?

N D R

New member
שכחת...

לרקוד - יודעת להקסים לצחוק - יודעת לרתק לחבור - יודעת בגדול ואני ראיתי אותך הולכת על המים!!!

R a c h e li

New member
מתוקה שלי...

יש צעד מאוד מעניין שלמדתי אותו עוד לפני כמה זמן.... קוראים לו, לצעד.....לדלג.....ואופ אופ אופ..... בחיי מדהים הצעד הזה.....
אז זהו זה צעד שנישמע כאילו בריחה או כאילו נפילה או כאילו ריצה והוא בסה"כ....עוזר להתקדם מהר יותר.... ללמידה....

d n n a

New member
../images/Emo24.gifזה כואב כשהדרך מתמשכת....

הכי קשה זה כשהדרך מתמשכת, בלי האקשנים. כולנו מתמודדים עם העניין. פעם יותר קל ופעם קשה יותר, מה לעשות? אלו החיים. שיהיה לך כוחות להמשיך! בוקר טוב!!!!!!!!!

GOG 1

New member
זה כאילו

כתבת אותי
ללכת לאט זה הכי קשה, המון סבלנות, והרבה חברים ממתנים. בסוף אני מאמינה שזה יצליח

shemesh22

New member
מחייכת

חברים ממתנים זו אחת המתנות היקרות... תודה יקירתי

נופל וקם

גם עבור תינוק בן שנה הליכה לא הכי פשוטה בעולם. גם הוא נופל וקם.

שירלי6

New member
אני לא

במצב של הדרכות אבל את את בדרך הנכונה נשיקות של בוקר טוב שמש היפה

שיר34

New member
ללכת

"..אל תלכי, השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי.." לכאורה הכי פשוט בעולם- אין מוגבלות של מרחב וכושר תנועה קחי את הזמן לשמוע, לבחון ולמדוד צעדיך ואיך אמרת לי פעם? אל תשכחי גם ליהנות מהדרך ..

סחתיין עלייך ../images/Emo141.gif

שמת את האצבע על משהו בחייך שיש לך אפשרות לשפר, משהו שאת יכולה ללמוד. זה כשלעצמו דבר נפלא - המודעות. מותר לך להיות גאה בזה. אפילו מומלץ. האתגר שלך עכשיו הוא להישאר שם, לא לשמוט את זה ולעוף חזרה למקום של הבילבול, של חוסר המודעות. אם תישארי שם מספיק זמן, יתחילו לצוץ לך תשובות. רק תשובה שתעלה ממך תהיה טובה בשבילך.

shemesh22

New member
להשאר שם.

החלטתי להשאר או לפחות להשתדל להשאר שם מספיק זמן... אהבתי מאוד, תודה.

shemesh22

New member
../images/Emo6.gif טקילה עזר נהדר

רד בול נותן לך כנפיים זה ידוע
והרבה הרבה הרבה דימיון יצירתי... מקווה שעזרתי...תעופה נעימה שתהיה לך

להבדיל מתינוק בן שנה

אנחנו כבר איבדנו את הרכות שהיתה לנו בגיל הזה ולמדנו להקשיח את הגוף בכל מיני צורות אבל עכשיו צריך ללמוד להתחבר אל המרכז שלנו ולתת לו להניע את הגוף קדימה בצורה הנכונה

old friend

New member
לפני שנה וחצי

טבעה בי חברה את המוטו שלי "לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה." ומאז לאט לאט, למדתי ללכת

למעלה