ללמוד לבד

g o l d a

New member
ללמוד לבד

תאמת, יש לי תחת לשבת אם אני מחליטה שאני באמת רוצה לעשות את זה. את הספרים כבר קניתי.. אני רק צריכה לקנות גם את הספר של המילים... אבל בגדול, אין לי מושג מאיפה להתחיל. התחלתי לשבת על זה, עברתי על תחילת הספר כבר.. על החומר התאורטי.. ללמוד מהספר זה מספיק? תיכננתי גם לשבת עם חברות שנסדר לעצמנו לוח זמנים והכל.. פשוט רציתי לדעת אם בדרך הזאת עדיין יש סיכוי לעבור בציון גבוה כשאין עזרה מבחוץ.. כבר כמה גאונים הספיקו להגיד לי כמה קשה יהיה לי וזה הלחיץ אותי. יש למישהו אולי לינק שיעזור לי מאיפה להתחיל/באיזה קצב להתקדם/קצה חוט?

Mapisto

New member
איזה ספר יש לך../images/Emo35.gif

אם יש לך ספר של אנקורי אני יכול להביא לך קובץ, אם יש לך ספר של קידום בקשי מחבר את הדף שיעורי בית שלהם. תכנני לעצמך לו"ז לפי מספר העמודים, מאוד חשוב שאם את עושה נגיד נושא וזה ממש קל אז תמשיכי עוד קצת. ואם זה קשה אז פשוט תקחי לך יותר זמן. הכי חשוב זה ללמוד את 3 הפרקים יחד ובכל פרק כמה נושאים בו זמנית, ככה את לא תתקלי בנושא נשכח

עוד המלצה..

אולי כדאי שתקחי מחברת מסודרת של פסיכומטרי ממישהו שלמד, ששם מסבירים את הכל ונותנים המון דוגמאות. הסיבה היא שלפעמים ההסברים בספרים "פלצניים" מדיי וזה טוב לראות הסברים בגובה העיניים.

למעלה