ללמוד לבד?יש חיה כזו?

whomich

New member
ללמוד לבד?יש חיה כזו?

האם כיום יש עדיין אנשים שלומדים לבד או שכולם ניגשים דרך קורסים? אם אני לומדת לבד יש ערכות לימוד מיוחדות ללימוד עצמי א ושהן פשוט הסיפרי לימוד שעושים בקורסים?

אני אישית לקחתי קורס

ואחרי הכל אני מבין שאפשר גם בלי, אם רוצים מספיק, ואם מסוגלים בלי. אם הייתי צריך ללמוד לבד, הייתי לומד לפסיכומטרי יום לפני, זו אחת הסיבות שלקחתי קורס. לפי מה שהבנתי בחנויות הספרים יש ערכות עצמיות ללימוד פסיכומטרי, אחת של אנקורי (מניסיון שלי עם הספרים שלהם, ליתר דיוק המיקודיות, לא להתקרב) ואחת של קידום. שוב, אני לא קניתי את הערכות ולכן אני לא יודע, אבל הייתי ממליץ לך לרכוש ערכה מלאה, של אדם שסיים קורס, כאן מלוח הפורום. ככה יהיה לך הרבה יותר תרגול מסתם ערכה בסטימצקי, ויותר הסברים - אחרי הכל, לכל תרגיל יש פיתרון מלא בספר כך שלדעתי מי שלומד לבד פשוט חובה שיקנה ערכה אמיתית של מכון ממישהו שהיה בקורס. יש הרבה שלומדים לבד, יש הרבה שמצליחים ככה. הציון תלוי באדם עצמו ולא בקורס זה או אחר.

חרגון

New member
אפשר ללמוד לבד

20%-30% מהנבחנים לומדים לבד! יש ערכות של קידום ואנקורי. חולק על התגובה הקודמת לי. יש בספר של אנקורי הסברים טובים מאוד, חלקם מפורטים יותר משל קידום. עדיין, התרגול שלהם לא ברמה גבוהה ולא תואם מספיק את הבחינה. הספר של קידום גם כן לא מושלם, אבל יחד משתי הערכות האלו תוכל ללמוד בצורה מעולה לבחינה. אם תוסיף את הסימולציות של המרכז הארצי (אוגדן 6 בחינות), ותעזר גם באתר פסיכו (חינם), שם יש גם פורום תמיכה של מדריכים, אין לך בעיה ללמוד לבד.

למעלה