ללמוד לבד..איך?

onlyhope1

New member
ללמוד לבד..איך?

החלטתי לגשת שוב למועד אפריל יש לי את ספרי קידום היי קיו ותיכון תל אביב ואני לא יודעת איך להתחיל בדיוק..אני עושה קצת מילולי קצת כמותי ופשוט קופצת מאחד לשני אחרי שנמאס לי לפתור את זה והפתיל קצת ולשבת על התחת קשה :[ תמיד יש את המחשב והטלויזיה שמסיחים אותי..את הרצון של ה"5 דקות" לפה ולשם ואני מריגשה שבקצב הזה אין שום תועלת במה שאני עושה איך לארגן מערכת שעות טובה ללימודים? יש לי המון שעות פנויות (מערכת של הבצפר קלה- אני י"ב) אבל יש עוד חדר כושר שתופס כל יום לפחות שעה וחצי.. איך ללמוד? בבוקר? בערב? ממה להתחיל? רק מילולי ? רק כמותי? או לשלב? וכמה שעות כדאי לשבת על כל אחד? תודה לעונים ולעוזרים:)

QAF Fan Block

New member
הממ....

אתה יכול להקשיב לMP3 של קידום בזמן שאתה בחדר כושר.... וככה תלמד את המילים ולא תבזבז זמן

onlyhope1

New member
תודה לכולם :] ואני בחורה

אני אכנס לקישורים שנתתם לי טנקס!:]

Kayben

New member
עלי לומר בלי קשר

בחורה + חדר כושר = כל הכבוד :) ועוד שעה וחצי....

Kayben

New member
מחזק

אני מעריך פי כמה בחורה שהולכת לעשות כושר. מאשר 1000 בחורות שעושות דיאטה ניצחית. עבודה בחדר כושר מניבה בצורה חד משמעית וגם מהירה. זאת כמובן שמתאמנים בצורה רצינית ולא סתם מכסת"חים. מי שרוצה להוריד משקל, ורץ כל יומיים חצי שעה בקצב מהר ככל יכולתו (12קמ"ש + ולא הליכה) אין מצב שהוא לא מוריד משקל. ועוד, בחורות שעושות גם מכשירים (לא רק בטן וירכיים) בכלל צריך להוריד את לפניהן את הכובע. אימון מכשירים כולל של חזה, גב, ידיים, רגליים ובטן... עוזר להעלות את כמות השריר ומסייע לקצב הורדת משקל בצורה מהירה אף יותר! דיאטה - אאוט, כושר - אין.

onlyhope1

New member
ואו עכשיו גם למדתי כמה דברים :]

הייתי עושה מכשירים לא כ"כ הרבה, אבל אני מאמינה שאני אתחיל קצת יותר בזמן הקרוב :] כושר גופני תורם להכל..בריאות הנפש והגוף:] וזה מה שהכי שווה בזה דיאטות באמת אאוט, כושר הכי אין

Kayben

New member
מגניב

לרוב לנשים יש רתיעה מכל המכשירים - כאילו זה רק לגברים ולא מיועד לנשים. אבל זה נובע מחוסר הבנה שיותר שריר = שריפת קלוריות יותר גדולה. בנוסף יש את החשש שכאילו הנ"ל יהפכו לבחורילות שריריות - וגם זה לא נכון. בגלל אחוזי שומן יותר גבוהים טבעיים של נשים, לא רואים שרירים בקלות כמו אצל גברים. חוץ מזה בחורה עם יותר שרירים, תראה יותר "מעוצבת" טוב ולא שרירית. או בקיצור

chimichanga

New member
חחח אני מניחה שאתה חולה חד"כ

ובתור אחת שגם (ועושה גם מכשירים) אני אחזק את דברייך!! אין על כושר :) חוצמזה שמחקרים מוכיחים שאדם שעושה כושר ולומד זוכר ומפעיל יותר את המוח שלו מסתם אדם שלומד. ככה שזה גם טוב לפסיכומטרי

Kayben

New member
לא בדיוק

אני כרגע לא מתאמן בכלל... אבל נושאי כושר ותזונה מעניינים אותי, ביחוד שהם רווי מיתוסים ודעות שגויות כל-כך, בעיקר בקרב המין השני :) אגבי מקודם טעיתי למה בחורות מתקשות לפתח שרירים - זה לא קשור לאחוזי שומן הגבוהים יותר. אלא לכך שלצורך פיתוח השריר צריך טוסטסטרון - לנשים יש קצת, לגברים יש הרבה. כך שלמעשה נשים מאוד-מאוד מוגבלות פיתוח השריר אלא אם כן הן יזריקו לעצמן בצורה לא טבעית. אם היו מחנכים לגבי הדברים הבאמת פשוטים האלה, תעשייה שלמה של דיאטות היתה נהרסת - וגם כל המזונות הדיאטיים ומוצרים ללא שומן וחוסר הקשר שלהם לירידה במשקל, היה נחשף.

chimichanga

New member
למה אתה מלכלך..

"בייחוד בקרב המין השני" - שתדע לך שיצא לי לדבר עם המון גברים בחד"כ שלא יודעים ומבינים כלום! אני מסכימה איתך שהנושא הזה מאוד מעניין בייחוד עם כל התאוריות המונפצות שיש עליו.. אבל להגיד שרוב הדעות השגויות הן אצל נשים זו שערוריה
נשים לרוב "מאמינות" שהן יוכלו לרזות אם הן יוכלו מרק כרוב במשך שבוע ולא אכפת להן מה יהיה אח"כ העיקר להכנס לשמלה באירוע.. אבל תאמין לי שלא חסרים גברים שחושבים שהם יוכלו להפוך למינימום אלי אנה אם הם יאכלו כל היום ביצים.

chimichanga

New member
אפשר להוריד את זה מאיפשהו

או שצריך להרשם לקידום בשביל זה? חוצמזה רשמתי למטה שיש מחקר שקושר זיכרון ולמידה לספורט אז רק שתדע שהבדיקה הייתה שלקחו אנשים ונתנו להם להקשיב לשירים חלקם שמעו אתם על ההליכון וחלקם ללא שום פעילות. אלו ששמעו את השירים בהליכון זכרו יותר את המילים ואת משמעות השיר מאשר אלו שלא עשו פעילות בזמן השמיעה, ככה שהקשבה למילים תוך כדי הליכה יכולה להיות באמת אפקטיבית!!!

QAF Fan Block

New member
אני הורדתי הכל באימיול

אבל אני לא משתמשת. אם את מסתבכת עם ההורדה תגידי לי ואני אשלח לך... בסוף קניתי את מילומטר ושם יש גם מילים מוקלטות + שאלות אמריקאיות כך שזה התאים לי הרבה יותר

למעלה