"ללמוד וללמד" - עדכון
שלום לכולם- ראשית ברצוני לציין בהתלהבות את הענות הרבה של משתתפי הפורום להצעת המפגש. בשבילי זה הגשמת חלום ישן. אז הגיע הזמן להתחיל להיערך לנושא. כמה נקודות לסגירה בעקבות התגובות בלוח - 1. מועד המפגש - נראה לי שכולם מסכימים שיש לקיים את המפגש אחרי ליל הסדר. עד אז נסיים את כל ההשתלמויות שהונחתו על ידי הפיקוח, נסיים לקרצף את הבית ונספיק לחזור מכל הטיולים בחו"ל. מספר משתתפים הפנו את תשומת הלב לכך ש 3.4 זה חג שני של פסח ולכן המפגש יתקיים בימים ב-ג, 1-2/4/2002 בן השעות 9.30-16.00. אני מעדיף לקבוע כבר עכשיו את התאריך כדי שנוכל להתארגן כיאות. 2. מיקום המפגש - למרות הפניות הרבות של החיפאיות, המפגש הפעם (והדגש הוא על הפעם !!! כי אני מתכנן מפגשי המשך) יהיה באזור המרכז, כנראה בכפר סבא או בפתח תקווה. זאת ההזדמנות לבדוק אפשרות של משתתפות מאזורי הדרום והצפון להתארח ללילה אצל משתתפות מאזור המרכז. הודעה על בית הספר בו תתקיים ההשתלמות אפרסם בימים הקרובים. 3. לוגיסטיקה - ימי המפגש יהיו ימים מרוכזים ואינטנסיבים. אני מחפש משהו שיעזור לנו בנושא הכיבוד והמזון. אם אתם מכירים משהו (קרוב משפחה או אבא של אחד מהתלמידים שלכם) שעוסק בנושא קייטרינג, תתעניינו אם הוא יכול עזור והודיעו לי. 3. לקראת המפגש אני מכין תקליטור חומרים וגישת ftp לשרת תקשוב דרום לכל משתתף. מסיבה זאת חשוב לי מאוד לדעת מי מגיע. פתחתי קטגוריה נוספת בלוח בשם "אישור סופי". נא כנסו ואשרו את השתתפותכם הסופית. 4. תכנים - נושאי המפגש יהיו – א. גרפיקה ממוחשבת – אופטימיזציה של קבצים גראפים. ב. אנימציה ממוחשבת. ג. בניית דפי html בעזרת עורך. ד. הוספת אלמנטים בשפת ה java לדפי ה html. ה. תוכנת ftp והעברת דפי מידע לשרת האינטרנטי. ו. אם יושאר זמן – 1.שימוש במחוללי html של מערכת ה Office. 2.יצירת קבצי וידאו בעזרת Windows Media Encoder. שיהיה בהצלחה לכולנו אלישע