ללמוד במזרח

erant11

New member
ללמוד במזרח

אשמח לדעת על מקומות לימוד של אומנויות לחימה במזרח אני כרגע נמצא בתאילנד ואם משהוא יודע על ממקומות ספציפיים באיזור של אומנויות לחימה כמו קונג פו או אומנויות משולבות אשמח לדעת תודה ערן. תאילנד

Tonjin

New member
קפוץ ל-Fight Club בבנגקוק...

פשוט תכניס Fight Club Bangkok לגוגל ותן את הכתובת לנהג מונית... אם אחרי שבועיים שם (או במכון של שוקי 09-849-1687 מבנגקוק) אתה בכל זאת מחפש משהו אחר - תשאל כאן שוב..

Tonjin

New member
מה??

אתה מוכן להסביר למה בדיוק אתה מתכוון... (והופ, הנה הקפצה על חשבון-הבית, בשביל הסיפתח של הבוקר) אה כן, ערן - יעזור עם תגיד מה בדיוק אתה מחפש, כמה זמן את מתכנן להתאמן וכמה ניסיון יש לך...

zoti

New member
לי זה נראה כמו מקום של מערביים בלבד

http://www.bangkokfightclub.com/ אם אתה כבר בתאילנד אז למה לחפש משהו אחר חוץ מאיגרוף תאילנדי. יש לך שם כמה מקומות מעולים להתאמן בהם וגם אני הייתי ממליץ על המכון של שוקי ולא רק בגלל שהוא יעזור לך להתאקלם בקלות. את שוקי אתה יכול להשיג ב: [email protected] או בטלפון 09-849-1687 (בחיוג בתוך תאילנד)

Tonjin

New member
כן, אבל זה גם מקום של MMA ואפילו

קצת קונג-פו כמו שהוא ביקש, והוא לא ביקש מואי-תאי, לכן חשבתי פעמיים לפני שבכל זאת נתתי לו את הטלפון של שוקי... אבל נראה לי שהבחור בכל זאת צריך לצמצם אפשרויות - "רוצה להתאמן במזרח", המזרח הוא מקום גדול ידידי... בגדול אבל מסכים שאם אתה כבר בתאילנד לך על אגרוף תאילנדי..

למעלה