ללמוד אנגלית... לבד.

ללמוד אנגלית... לבד.

היי בוקר של אור לכולנו מעין שלי בת שש ומאוד רוצה ללמוד אנגלית. היא יודעת זה מכבר לספור באנגלית (עד מאה), מכירה את אותיות ה- ABC בעל פה וגם יודעת משהו כמו עשרים מילים. והיא רוצה ללמוד אנגלית. כיוון שמעין (כנראה כמו אמא שלה) אוטודידקט מובהקת וכיוון שלמען האמת אין לי יכולת כלכלית לחוג נוסף אני מבקשת את עזרתכם במשחק מחשב כזה או אחר שמלמד אנגלית לילדים מתחילים. תודה ושיהא יום מאושר אסנת :) נ.ב. - יש לה את דינו לומד אנגלית והיא לא בדיוק אוהבת את הדיסק הזה (להבדיל משאר הדיסקים של דינו, שאותם היא מאוד אהבה).

לאה_מ

New member
לא מכירה משחקי מחשב ללימוד אנגלית

אבל מה שכן הייתי עושה, זה חושפת אותה לאנגלית - שרה לה שירי ילדים או שירים קצרים וקליטים באנגלית, אם היא צופה בסרטי DVD, למשל, של דיסני, הייתי שמה מדי פעם את הסרט בגירסה האנגלית ולא העברית (היא הרי מכירה את התוכן, ותבין בכל מקרה), והייתי קונה כמה ספרי ילדים קצרים באנגלית ומספרת לה (תוך תרגום סימולטני, או אפילו ללא תרגום - תלוי מה היא תרצה). הילדים שלי צופים לא מעט בפרקים של "משפחת סימפסון", ולמרות שהמדובר באנגלית עם תרגום לעברית, הם בכל זאת למדו לא מעט מילים ומשפטים מהצפיה הזו. בקיצור, הייתי הולכת על כיוון יותר חשיפתי ופחות לימודי.

יופי של רעיונות. תודה רבה../images/Emo39.gif

כיוון שהיא קוראת שוטף היא כבר צופה בסרטים/תכניות בטלויזיה באנגלית עם תרגום. הרעיון של הדי.וי.די הוא מצוין וכך גם הספרים - המלצות לספרים ? אני לא חושבת שאני מכירה ספרי ילדים באנגלית.

אפרתש

New member
נסי את הBBC

לBBC יש אתר עם הרבה משחקים שהבת שלי מאד אוהבת. אם לבת שלך יש מוטיבציה ללמוד - אני חושבת שאפשר ללמוד שם לא מעט, תוך משחק.

תּמר

New member
גם לדיסני יש משחקים ללימוד אותיות

אבל הם מיועדים בעיקר לדוברי אנגלית. דרך אגב, הבן הגדול שלי למד לקרוא אנגלית לבד, בזכות המחשב.

לאה_מ

New member
נסי גם את האתר של רחוב סומסום

לא בדקתי - אבל נראה לי באוריינטציה הנכונה.

למעלה