ללמברטה:

ללמברטה:

אני התכוונתי כאילו שאני אציק להם לפני ההופעה....מישהו כנראה לא הבין אותי נכון....אז ככה קודם כל צילי תזכור אותי זה שהיא חמודה זה משהו אחד וזה שאני מת עלייה זה משהו אחר ברור לי שיש לה חבר והם אולי מתחתנים וכו´ וכו´ הדברים שלי הוצאו מהקשרם וחבל שזה ייצא ככה. אני תמיד בא לפני ההופעה הרבה זמן והיא לא הייתה לחוצה וגם שלמה לא היה לחוץ!!!! לצורך העניין...אני חושב שאם הוא היה לחוץ אז הוא לא היה מסתובב לידי כאילו הוא מכיר אותי שנים כי רק אני והוא היינו שם והוא גם לא היה מצטלם איתי אם הוא היה לחוץ...אותו דבר צילי...הייתי 3 פעמים ב"צוותא" ותמיד באתי לפני ההופעה והם לא היו לחוצים לא היא ולא הוא. אז אני אבוא ב13.6 וב 21.6 שוב לפני ההופעה אני לא חושב שיש להם סיבה להיות לחוצים כי זה רק אני בא לשם אני לא מישהו חשוב אבל אולי כנראה ההתרגשות עושה את שלה...גם הבטחתי לידידה שלי שאני אארגן לה פגישה עם שלמה ארצי וזה לא משהו ממש ממש מסובך...מסתבר שלא... פשוט הבטחות צריך לקיים וחוץ מזה אם יהיו עוד 200 הופעות אז אני אשתדל ללכת לפני ההופעה רק בשביל לראות את צילי ואת שלמה ואת כל השאר סתם בשביל הכייף לפחות 190 פעם מתוך ה200. אז אל תדאגי שלמה וצילי ישירו כמו שהם יודעים אז מה שאמרת לא היה בכלל שייך לכלום האמת שאם הייתי טיפה מתאמץ אז הייתי יכול להכנס להופעות האלה ואני עדיין יכול...וכן אני לא אצטרך לשלם 175 שקל אני אצטרך להראות את הפרצוף שלי בשביל להכנס. וזה די ברור שהמחירים שהוא לוקח להופעות הם גבוהים זה לא משהו חדש...אין לי שום בעייה לשלם שלא תביני אותי לא נכון אבל אני לא מעריץ טרדן כמו שאולי חשבת שאני ..אז לתשומת ליבך.

אהבתיה

New member
היי ניר!!!!!!!!

מה שלומך ?? איך הצבא? כמה זמן תהיה איתנו? אם אתה בא ב13/6 אז נוכל להיפגש לפני ההופעה!!!

אני אתיכם עד יום ראשון....../images/Emo3.gif

ואני כן בא להופעה וברור שניפגש לפני ההופעה זאת לא שאלה...זאת פקודה
עוד קצת פחות מחודש נשאר איזה כייף. הבנתי שעוד כמה אנשים הולכים פה להופעה הזאת לא?

אמממ..נהיה בקשר מורנוש´

והיה נחמד לראות לשמוע לפגוש להזכר בך אחרי שנים שלא דיברנו ראינו נפגשנו אחד עם השני...

למברטה

New member
../images/Emo18.gifשלוש פעמים זה לא ממש

קנה מידה אתה לא חושב? איפה פגשת אותם קודם? דרך אגב לפי התמונה זה לא נראה כאילו הוא ממש מרגיש נוח לידך. שמעת על יחסי ציבור שצריך להסביר פנים למעריץ? חוץ מזה שאלה -האם שלמה יודע שאתה מגיע רק כדי לראות אותו ולא את המופע? בפעם האחרונה שבדקתי לולה ניהלה את צוותא שלמה טרם רכש בה זכויות בעלות. סליחה על הציניות זה בתגובה להודעה שלך. נ.ב בכוונה לא הכנסת את ההודעה שלך בשרשור להודעה הראשונה כדי ששאר החברים בפורום לא ישימו לב לסתירה בין שתי הודעותייך? בכל מקרה זה עניין למסר אישי ולא לפורום ואני מקווה שרוני או שני ימחקו את זה חג שמח שיהיה לך אני לא מאמינה שמישהו מחברי הפורום חושב שלא הייתי צריכה לענות לך על ההודעה שהשארת בפורום הזה כנראה שעל אף ידיעותיך הרבות בדברים רבים-טרם למדת להשתמש במסרים... ואני מתנצלת בפני שאר חברי הפורום מראש על ההודעה אבל הפעם תסלחו ליזה הצדיק תגובה חג שמח לכולכם

R o M

New member
ניר

מה אתה משיג בהצפה הזאת של הפורום? כל הקטע של להציק לזמר, זה דבילי לחלוטין, תסלח לי. למה להטריד אותו? אתה באמת חושב שהוא נהנה ממה שאתה עושה? יש לי חדשות בשבילך: הוא שונא אנשים כאלה שחושבים שהם יכולים להטריד לו את החיים רק בגלל שהוא מפורסם. תעשה טובה, ההודעות האלה לא מוסיפות לך הרבה. תשתדל להמינע מהן.

אוקיי ועכשיו מהתחלה:

"להציק"= סתם לבוא ולדבר איתו לפני ההופעה קצת. א.אני לא מציק באמת. ב.הוא זמר ובנאדם זה שהוא הצטלם איתי זה לא כי הוא "מסביר פנים למעריץ". ג.לכל אלה שלא הבינו את המסרים האחרונים, ככה קודם כל אני מעריץ של שלמה ארצי הזמר הכי טוב שיש לי כיום בארץ. כל שנייה שאני רואה אותו רק עושה לי טוב על הלב זה שאני בא לפני ההופעה זה סתם כדי לראות אותו ואם אפשר אז גם לדבר איתו, אני לא מתגאה ומתדהר לי אין שום קשר עם שלמה ארצי וצילי ינקו שאותה אני אוהב בזכות מה שהיא. זה שיש לכמה אנשים אחרים קשר איתו מתגאים בזה ואפילו מפרסמים את מספר הטלפון שלהם בפומבי אז המצב שלהם לא מזהיר במיוחד ופוגעים בצנעת הפרט...אני לא אזכיר מי. ושוב פעם המסר לא הועבר כמו שהוא היה צריך: זה ששלמה אדיש זה ידוע צילי קצת פחות אדישה כי קצת דיברה איתי יותר לפני ההופעה ושלמה קצת פחות. אני לא מתלהב משום דבר אני מתלהב מדבר אחד שיש לי תמונה איתו וזהו אבל העדפתי לשתוק ורק סיפתי על הדרך שבה הצטלמתי איתו ועל מה שקרה בהופעה אחרי זה. אני לא בא לגרום לאנשים להרגיש רע!!! אני אוהב את הפורום הזה ואת האנשים בו...הכוונה שלי הייתה ב"להציק" זה לבואר לפני ההופעה לראות אותו ואם אפשר אז לדבר איתו יותר מזה שום דבר. נראה הגיוני באמת שאני יבוא כמו ילד בן 12 לאיזה מישהו שהוא מעריץ ויתחיל לשגע אותו??? אז קודם כל לא!! דבר שני אני בן 20 ואני יודע מה אני עושה ומה אני אומר. זה שאני בא לפני ההופעה זה לא היה אמור לעשות רעש כזה גדול! כמה אנשים שאלו אותי איך הצטלמת עם שלמה ? אז אמרתי להם שבאתי שעתיים לפני ההופעה שלו ותו לא. למי שקרא ונפגע או מה שזה לא יהיה: לא התכוונתי לשום דבר רע במסר שלי,למברטה אני לא בא לריב איתך,אין לי שום עניין בזה כנ"ל ROM ולמי שראה במסר הזה משהו שלילי ורע. אני מצטער על זה ואני מקווה שכוונתי כעת היא יותר ברורה ממקודם. אז אני מקווה שתקבלו את התנצולתי ואל תשכחו שאני מעריץ של שלמה כמוכם בדיוק...ואין לי מושג מה זה כל העליוהם הזה שעשיתם עליי עכשיו.

למברטה

New member
ניר התעלמות היא התגובה החכמה ביותר

בכל מקרה זו התגובה החכמה ביותר כאשר מדובר באדם שפשוט חייב שתיהיה לו המילה האחרונה ולא מעניין אותו שמבקשים ממנו להפסיק אז בסדר הוכחת את עמדתך אמרת את מה שיש לך להגיד ומותר לנו לא להסכים איתך אז תפסיק להציף עם השטויות שלך ולנסות ולשכנע אותנו שאתה צודק כי מהעמדה שלי אתה פשוט לא אתה טועה ובגדול אז תמשיך לחיות באשליות העיקר שתעזוב אותנו בשקט עם העניין הזה ביי

רציני20

New member
למברטה זה כבר מאוס כל העסק הזה

חבל שהגענו לכך אין פה עניין של מילה אחרונה פשוט הדברים שלי הוצאו מהקשרם. זה מיותר ואין לזה מקום בפורום ולא בשום מקום.

אהבתיה

New member
מצטערת אבל אני חייבת להגיב!

לא יודעת על איזה מסר/הצפת הודעות אתם מדברים כי לא ראיתי דבר כזה בפורום אבל בכל זאת לא הבנתי למה למברטה תקפה ככה את ניר על זה שהוא בסה"כ מחכה לשלמה לפני ההופעה ורוצה לדבר ולהצטלם איתו...התגובה שלה נראתה לי נורא קשה ועל דבר שלא מחייב בכלל תגובה כזאת! אם ניר רוצה לראות את שלמה ולדבר איתו (וזו זכותו המלאה) אז למה לא? אם לשלמה היתה איזשהי התנגדות לזה הוא היה מתחבא בחדר, לא יוצא ולא מדבר איתו או מצטלם איתו ובמיוחד לא לוקח ממנו תמונות אחר כך!!! למה להגיב ככה? אני ממש מסתייגת מהדרך בה את מגיבה לאנשים וסליחה אם אני פוגעת. יש בהודעות שלך נימה קשה של התנשאות וחבל שזה כך.

למברטה

New member
סליחה אהבתיה אבל את בטוחה../images/Emo124.gif

שאת יודעת מי באמת התחיל וממה שאת סתם תוקפת אם תשימי לב תראי שלא רק אני הגבתי כך אלא גם הוותיקים יותר בפורום אז אולי תתקפי גם אותם ואני בסה"כ גבתי פעם אחת והוא זה שהמשיך והגיב בצורה חריפה אני ניסיתי לסגור את זה איתו במסר אבל הוא לא ויתר לדעתי כדאי שתחזרי לאחור ותבדקי מה באמת קרה לפני שאת שופטת אותי.

למעלה