לללאאאאאאאא

Benja GiRl

New member
לללאאאאאאאא

מחר, ה12.13 היום שבו אני וחבר *שיעול*אקס*שיעול* שלי היינו אמורים להיות שנתיים חברים... אני עדיין אוהבת אותו
אופפפפפההה מחר אני כל היום אהיה בדיכאון =/ וד"א למי שלא יודע.. מחר יום שישי ה-13... מה אתם עושים עם חברים שלכם?

מתן ב

New member
לא יודעת מה להגיד לך... ../images/Emo110.gif

את עדיין אוהבת אותו, אין משהו מיוחד שאת יכולה לעשות כדי להתגבר עליו. תסתובבי עם חברות, תנסי לעשות דברים שלא יזכירו לך אותו...

Dark Angel16

New member
מה?! מה הקשר?

היא אמרה שהם היו אמורים להיות חברים שנתיים.. אז הם מן הסתם היו חברים.. שזה אצלי נקרא "ביחד".. לנסח שוב? כמה זמן הייתם חברים?

Benja GiRl

New member
היינו חברים

8 חודשים.. למה נפרדתי ממנו?!?!?!?! *טיפשהההה* *דופקת ת´ראש בקיר*

Dark Angel16

New member
אז מה שאת בעצם אומרת..

שאת שנה ו4 חודשים כבר לא איתו.. ועדיין לא התגברת.. וואווווו.. מממ.. אני חושבת שאת תופסת ממנו יותר מדי נפרדת ממנו כי בטח הייתה לך סיבה מוצדקת.. את נותנת לאנשים לדרוף עלייך עם גישה כזאת.. את צריך דעה ועמדה משלך.. תהיי עקשנית.. אל תתני לאנשים לשחק בך.. את צריכה פשוט לנסות להתגבר זה הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך למשל.. תזרקי כל מה שמזכיר לך אותו תתרחקי ממנו תמנעי מלראות אותו תעשי דברים שיעסיקו את המחשבה שלך את חייבת לתפוס את עצמך בידיים.. את הורסת את עצמך.. שנה ו4 חודשים?!?!?! (זה לפי החישוב שלי כמובן.. אני מקווה שאני לא טועה).. זה המווווווון זמן.. אני לא יודעת ממש מה להגיד לך יותר.. גם אני הייתי במצב שלך.. אבל פחות זמן.. בערך חצי שנה.. והדבר היחיד שהוציא אותי מזה.. זאת אהבה חדשה "גבר אחד משכיח גבר אחר.." זה משפט שאמרו לי אחרי שאני וחבר שלי לשעבר נפרדנו... זה משפט כ"כ נכוווווון! חבר שלי לשעבר הוציא אותי מהדכאון שהייתי בגלל אותו אחד שהייתי מאוהבת בו בערך חצי שנה.. את צריכה אהבה חדשה.. ואני לא אומרת שתלכי לחפש אותה בנרות.. אבל את חייבת לתפוס את עצמך בידיים.. ולהתחיל לפעול במטרה לשכוווח!

Charmed by love

New member
בהקשר הזה...../images/Emo15.gif

יש לי חברה במצב שלך. היה לה חבר בכתה ו´. היום אנחנו ב-ח´. אומנם קרו ביניהם דברים מאז אבל היא יודעת שהם לא יחזרו. עם זה אין לי בעיה אבל הבעיה היא שכל פעם שאני מדברת איתה באס"ק\טלפון\הולכת אליה אנחנו משחקות את המשחק "אם". אם זה אומר מה היית עושה אם... ואז נגיד אומרים מה היית עושה אם הוא בא אליך ומנשק אותך. סתם דברים כאלו. והיא לא מוותרת!!!! היא כ"כ אוהבת אותו שכשהוא ניסה לעצבן אותה, היה עם אחת החברות שלה כל הזמן, ופלרטט איתה מול העיניים של חברה שלי היא והחברה הזאת שלה רבו. היא כ"כ שפוטה של כל דבר שהוא עושה!!! אל תתני לזה לקרות לך.

Benja GiRl

New member
הממממ

כן... זה בערך משהו כזה =/ ויש לי דיעה ועמדה.. אבל הוא פשוט כ"כ מושלם!!! הייתי מנסה להתרחק ממנו.. אבל זה כ"כ קשה!!! זה כאילו מנתקים אותך מחלק בלתי נפרד ממך.. בקשר לאהבה חדשה... ניסיתי, ומאז הציעו לי חברות בערך 3/4 בנים שונים... אבל אני חושבת שלהיות חברה שלהם בזמן שאני אוהבת מישהו אחר זה פשוט דבר דוחה.. אני לא רוצה להיות נצלנית.. אם היו עושים לי את זה הייתי ממש כועסת קיצר, תודה רבה על כל התשובות

GirlFriend

New member
../images/Emo45.gif

Dark Angel16 צודקת... את חייבת לתפוס את עצמך בידיים..... כמו שאומרים יש עוד הרבה דגים בים (גם אם זה ממש לא עוזר
)

Dark Angel16

New member
אני יודעת שזה קשה..

גם אני עברתי את זה אבל אני התגברתי.. וההבדל ביני לבינך.. זה שלי יש כוח רצון.. אני רציתי לשכוח אותו אז תפסתי את עצמי בידיים.. והחלטתי לשכוח אותו! זה לא שאני שולטת בזה.. אבל פשוט הרחקתי את כל מה שהזכיר לי אותו הסתובבתי עם אנשים תחשבי על זה.. במקרה שלי.. בתקופה שהייתי מאוהבת בו.. לא נתתי לאף בן להתקרב אליי.. אף אחד תמיד הייתי נעולה עליו.. ועכשיו אני מבינה שזה היה כ"כ שטותתתתתי! את צריכה להחליט שאת רוצה לשכוח אותו! תני לאנשים להתקרב אלייך.. תבלי עם בנים אחרים שיוציאו לך אותו מהחשבות לאט לאט.. ועם הזמן זה יעזור.. ה
הכי טובה לזה.. היא זמן! בהצלחההה ילדונת..

למעלה