ללכת שבי

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
ללכת שבי

להיות או לא להיות שאלה עתיקת יומין עולה ומהדהדת מבין המילים הלהישאר בחסות החשכה ולהפסיד את הפריחה הלשים סוגר לנפש או דרור לתת לרגש הלאפשר לקיפאון להשתלט את חיותנו לשתק או להפשיר את הכפור לצאת מן הקור עומדים על פרשת דרכים רוצים, אבל מפחדים מבולבלים, נבוכים לעזרה משוועים נקרעים תחת כבד ההחלטה שכלל וכלל אינה קלה הניקח תרמיל ומקל ובלבנו תפילה לאל האם נצא לדרך את סופה מי יפלל? מהו הסיכוי כנגד הסיכון? סיכון מחושב? ממש לא עכשיו ואנו הנשארים במבט נגה מלווים בליבנו ברכה לדרך צלחה לזו המעזה לתת ללב לכת שבי אחריו צאר

אורמור

New member
אוי ללב המתחבט לו..

קראתי ונשארתי דמומה שניות אחדות רוצה להגיב..ודוממת הרי אכן זו שאלה שמעוררת חיבוטים מפעילה את פרפרי הבטן.. לאחד הבחירה היא כמו בחירה בחיים.. לאחר מדובר בעסקי שעשועים.. וכל מתחבט וגודל חיבוטו.. ומי אם לא אתה שתצייר את החיבוטים הללו כל כך יפה.. שתעלה אותם על הכתב ברקמה מעודנת.. ומי אם לא אני שאקרא ואתפעם.. הכתיבה שלך ידידי.. נ ה ד ר ת!!! והשיר מצוין אור

palmonyo

New member
היי, צאר, יותר לרמוז

היי, צאר, ידידי זאת לא עצה שלי, אלא עצה של משוררת יידיש ידועה וחברה של סבתא שלי לפני שנים לא מעטות קראה שיר שלי, שדיבר על סבל וכו` אמרה לי: לאנשים שקוראים שירה אין בדרך כלל בעיה של הבנת הנקרא יותר תרמוז מאשר לומר חד וחלק שחור על גבי לבן מה שמציק לך שירה היא לא תראפיה מילולית, אלא עיצוב אמנותי יש לרמוז בעדינות באמצעות סמלים, רמזים וכו העצה הזאת עזרה לי מאוד יש לך כוח הבעה רגשי, חסרה שלוות המעצב, המתינות והניסיון הם יגיעו... ידידך אלון

zar

New member
משוררת גלותית

אלון, אשה חכמה היא הייתה. אובר איך פאשטיי נישט אידיש :)) חושב שקלעתי לטעמה במלכת הנמלים. שלווה,מתינות,........ זו אוטופייה בשבילנו, (בודק את המזוזות על כל מקרה). ניסיון..... יבוא עם לא יסקלוני טרם לכן. שמח להערותיך / הארותיך צאר

palmonyo

New member
:cool: וככל שיענו אותו...

וככל שיענו אותו (בביקורת) כן ירבה וכן יפרוץ (בבכי) ועל זה נאמר: מבקר שלא הורג אותך, מחזק אותך, עד שאתה מספיק חזק להרוג אותו או במלים פשוטות: איש לא ישבור אותנו המשוררים (רק אישה!)

אורמור

New member
אישה?.....אז רק אני

אבל לא אשבור אתכם.. מתמוגגת מהדו שיח המרנין בין שני החברים שלי.. אייזה כיף שאתם פה.. אור

palmonyo

New member
גם לנו לא היה כיף בחושך

בלעדייך אור היינו יושבים על הרצפה הקרה עם עיניים כבויות ושטים ביאור חשוך של געגועים אלייך

אורמור

New member
ואז הייתי באה..

רוחפת לי פנימה אל חדרי החדרים עוטה שמלה כשל המחוללות בכרמים מתישבת על רצפה בין שני משוררים מפזרת מעליכם אבק כוכבים מקשיבה ללהגכם כלאורים ותומים ורווה נחת עד אחרית הימים ויהי אור וצ(א)ר רחב(לב) ואלון נישא ורם וקולם לא נדם **אור**

palmonyo

New member
הסיפור על הכספת

מה שבטוח - את הדבר הכי מקסים ברשת צאר ואני עבדתנו חצי לילה להתקין כספת חדשה ורק בקושי הצלחנו לדחוף אותך לבפנים לקול המחאות והתלונות של כל החברים באתר עכשיו רק צאר ואני יודעים את הצופן אני מפחד שכשאלך צאר יחזור לחדר עם הכספת וישב להתבונן בך כשאור היהלומים המנצנץ שלך מאיר את פניו העורגות

אורמור

New member
ואייך אתה מעלה בי..

שפעת חיוכים ונוסך בי נועם שכזה.. ועכשיו חייבת להשוויץ..כי גם בזה אני טובה..לפעמים כשנכנסת ``בתרועות החצוצרה האחוריות שלך..``הפנתי את תשומת ליבו של צרצרון שהוא ידיד ותיק כאמור.. והוא נבהל קצת ולחש לי``ווס איז דוס?`` עניתי לו..נכנס לפורום קסם..תן לו זמן סמוך על סמוך..האיש לא רק משורר אלא גם חומד אמיתי..צאר הרים גבה..אבל כיוון שקצת פוחד ממני כי לפעמים אני אלימה..הקשיב ושוב כי אין לו ברירה..מהפחד ..אתה מבין..הוא מודה היום שאתה מקסים וכיף לכולנו..בכספת ומחוצה לה.. אז רק שלא יגמר ונמשיך לשורר ולהתבדח בהכי כיף אור.. אגב למעלה ניסיתי לכתוב הודעה..והוקלד רק חלק ממנה התעמרויותיו של התפוז יצרו מן משהו לא ברור עבמ``י כזה בשם ``שביב הסטוריה``..מה שזה רצה להיות זה..משפט אחרון של ידיד מהאי סי קיו שנכתב בשני לנובמבר אלפיים על ידי אייזה בלו פואט..שאמר..``תמיד אהייה בשירים``..אז תמסור לו אם תפגוש בו..שלא רק בשירים יש לו זכות קיום..כך אומרים יודעי דבר.... ...(והארץ,ומעריב,וידיעות,והצופה,) ןCU בהמשך..חבר אור שלא עוצרת באדום..שרק נכנסת להגיד שלום ונואמת כל היום.

palmonyo

New member
הבנאדם סנילי לחלוטין

סלחי לי על ענן הערפל שבו אני חי. אפילו לא זכרתי שהייתי אי פעם `בלו פואט`. הזיכרון התפל שלי מפרמט את עצמו כל חודש חודשיים. זה מזכיר לי את פגישת המחזור לפני שלושה שבועות. כולם צעקו לי שם co2 co2 לא היה לי מושג בכלל על מה הם מדברים מסתבר שזו הייתה קבוצה סודית, שאותה הקמתי בעצמי. ידידה, קבלי את התנצלותי העמוקה מני ים המלח... השם אור מוכר לי, אבל מי את בשם כל השדים והסופות? כתבי לדואר [email protected] או [email protected]

למעלה