ללכת שבי אחריו

modulo1000

New member
ללכת שבי אחריו

רובין ויליאמס כבר לא איתנו הוא היה קומיקאי ענק אבל באותה מידה שחקן דרמטי אדיר ...ביכולת וירטואוזית להכנס טוטאלית לדמות....מי היה מאמין שמאחורי האיש המצחיק הזה מסתתרת במציאות גם דמות דיכאונית שהכריעה אותו לבסוף.אני אהבתי אותו על רגעיו הקומיים .....אבל ממש הערצתי אותו על הקטעים בה נשזרו קומדיה ודרמה יחדhttps://m.youtube.com/watch?v=Erf2iFHG44M

oren29at

New member
RIP Robin Williams

האיש שהתפרסם כאחד הקומיקאים המבריקים והחדים של דורו ("קוקאין הוא דרכו של אלוהים לומר לך שאתה עושה יותר מדי כסף"), אבל בעיני הוא שחקן דרמטי עצום, אחד האהובים עלי. הדמויות שלו הקרינו הרבה חום. את Good Will Hunting אני לא מעביר כל פעם שאני נתקל בו משודר, לא משנה באיזה שלב הגעתי אליו.

הסרט האהוב עלי ביותר שבו הוא מופיע הוא The Fisher King מ 1991- דרמה עם נגיעות פנטזיה שביים טרי גיליאם (אקס מונטי פייתון). הכימיה בין וויליאמס וג'ף ברידג'ס מושלמת, מרסדס רוהל ואמאנדה פלאמר משלימות אותם בצורה נהדרת. וויליאמס מפליא לגלם שם נשמה קרועה ותועה, שמחפשת באובססיביות את הגביע הקדוש, ומחפה על טרגדיה גדולה מהעבר. מומלץ למי שלא ראה.

arieltr

New member
בחרת את הסרט שלו האהוב עלי גם

הפישר קינג סרט פשוט נפלא עם כמה רגעים מרוממי נפש ורובין ויליאמס אחד אדיר בדמות שבלתי אפשר לשכוח. (כותב כרגע מהאייפד העבודתי של הגברת. איזה לוקסוס נהיה פתאום גם תוכן בהודעה. האקספלורר בויסטה לא מאפשר לכתוב בכל פורומי תפוז, והכרום לא טורח אפילו לפתוח את האתר של תפוז).

oren29at

New member
good to have you back

אפילו אם זה בחסדי הגברת וחברת אפל המשוקצת.
&nbsp
יש לך כנראה בעית קוקיז באקספלורר. אם תוכל להגיד לי איזה גירסת אקספלורר יש לך (7? 8? 10?), אני כבר אסביר לך איך למחוק את הקוקיז.
&nbsp
את הכרום תסיר ותתקין מחדש

arieltr

New member
אקספלורר 9

ולמרות שהמחשב מקרטע כבר מספר חודשים הבעיות קיימות רק באתר של התפוז ומאז שהם שינו את האינטרפייס שלהם בהודעות.

oren29at

New member
קרטועי המחשב לא שייכים לכאן, לדעתי

אפשר לקנות מחשב חדש, או לפרמט את הכונן ולהתקין עליו מחדש ווינדוז 7 אם המפרט של המחשב סביר.
&nbsp
אם הכונן הקשיח בן 3 או יותר- תחליף אותו כמה שיותר מהר. כוננים נוטים למות לפתע ולהרוג את כל הקבצים שאיתם. עדיף פעולת מנע מבכי של חודשים.
&nbsp
גש לכאן, ועשה את מה שכתוב שם. אתה יכול לדלג על סעיף 1- פשוט תפתח את האקספלורר, ותמשיך מסעיף 2
&nbsp
http://windows.microsoft.com/en-gb/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
&nbsp
&nbsp

arieltr

New member
תודה אורן

אנסה את הלינק מחר. המחשב, אגב, בן 5 וחצי... אז אולי יש לו מיד לייף קרייסיס

oren29at

New member
5.5 זה לא מעט זמן, אבל לא בהכרח end of life

לשימושים ביתיים פשוטים (גלישה, יוטיוב, הורדות, אופיס) יש מצב שהמחשב יוכל לשמש אותך/אתכם עוד כמה שנים. מה שכן, רוב הסיכויים שהוא צריך:
&nbsp
- הגדלת זכרון מ 2GB ל 4GB
&nbsp
- החלפת כונן קשיח (אם הכונן בן 5.5- ללא התלבטות בכלל).
&nbsp
הכל זה שאלה של מחיר. אין לי מושג מה המחירים באוסטרליה, אבל באופן כללי-
&nbsp
- הזכרון של המחשב שלך הוא כנראה מיושן- מסוג DDR2, מה שאומר שהוא יותר יקר. אם זכרון שכיח בימינו (DDR3) עולה כ 100 ש"ח ל 2GB, אז DDR2 יעלה פי 1.5-2 יותר.
&nbsp
- כונן קשיח של 1TB (חבל לקנות פחות- ההפרש בין 500GB ל 1TB זניח) עולה בארץ כ 260 ש"ח.
&nbsp
עכשיו- מחיר של מחשב חדש ובסיסי שיוכל להחזיק גם הוא איזה 4-5 שנים הוא בערך 1200-1300 ש"ח. לדעתי, אם עלות השבחת המחשב שלך מגיעה ליותר מ 600 ש"ח- קנה חדש. אם פחות- אז שווה להאריך את חיי הגרוטאה הנוכחית.

the1head

New member
ליצן עצוב שמח... ככה הם בעצם כולם, לא?!

אחלה סרט "בוקר טוב ויאטנם". תפס את המלחמה מזווית קצת שונה ומאוד מיוחדת.
ויופי של תפקיד שהגדיר למעשה את הדמות הצינית-דרמטית-משעשעת של ווילאמס.

arieltr

New member
מאוד מאוד עצוב

רובין ויליאמס הוא השחקן האמריקאי האהוב עלי ביותר. ראשון לפני כולם. גם לפני סימור הופמן הענק. לא כל הסרטים או הדמויות שלו מצוינים ללא רבב, אבל הוא תמיד הקרין כל כך הרבה אנושיות, אהבה ותשוקה שתמיד נגעה בי ואחרי שצפיתי בו חשבתי לעצמי אולי בכל זאת איפושהו עוד יש סיכוי לצורת החיים הנוכחית. לא מעט דמויות שהוא גילם הפכו אותו לחבר טוב שלי מבלי שבכלל ידע שאנחנו חברים. את פארי מהפישר קינג אנצור לנצח. תודה על כל רגעי הקסם רובין. לא תישכח אף פעם, גם לא אחרי שהעצב יחלוף לו ככה סתם.

יש מחיר לגאונות

אמנים שחיים באינטנסיביות מסוגלים ליצור דברים גדולים, שנוגעים באנשים רבים. אך האינטנסיביות עולה להם בבריאות. זה כלל שצריך לקחת כנתון, לגבי כל אחד מהיוצרים הגדולים שאנו מכירים ואוהבים. ליצנים, במיוחד, פגיעים לדכאון (וכך גם מבקרי מוזיקה, אגב).
&nbsp
הידיעה על מותו של וויליאמס תפסה אותי באמצע הלילה. לא הצלחתי לישון וגלשתי בפייס, שם אנשים כבר ביכו אותו. זה הלם, אבל גם לא מפתיע במיוחד. האישיות שלו - כמו גם הדמויות שגילם - היו תמיד על הקצה, על סף תהום. מספיק מעידה אחת, עצימת עין רק להרף. לבי עם משפחתו הסובלת.
&nbsp
וכן, הפישר קינג.

זו היתה סדרה חמודה

קראתי הבוקר שוויליאמס אילתר את רוב הטקסט שלו. לא מפליא.

למעלה