ללכת על זה???

• פותח הנושא ab85
  • פורסם בתאריך

ab85

New member
המטרה:

קודם כל חשוב לי שיהיה DELL. אני פשוט יודע שזו חברה טובה מאוד. חשוב לי מעבד אינטל CORE 2 DUO. חשוב לי זיכרון 2014. בקיצור שהמחשב ירוץ מהר. לגבי הכרטיס מסך אני לא סגור. זה בסדר מה שיש שם? המחיר יהיה פחות מהמחיר המופיע שם.

HDHDD

New member
המחיר לא משהו למעבד וערכת שבבים ישנה

מחשבים מסדרת המעבדים הזאת נמכרים ב900-1100 ש"ח פחות, עם שנה אחריות, * זה מעבד וסדרת שבבים מהסדרה הישנה שזולל בטריות * כמה הזיכרון של המסך ? * תוודא שזה חדש ולא מחודש * בקש תעודת אחריות של DELL ל3 שנים ואל תסתפק באחריות של החנות ושאלה: ניתן להתקין על זה XP ? 18 תשלומים זה יוצא 222 ש"ח בחודש, לא רע, אבל גם לא הצעה מיוחדת

HDHDD

New member
יתרון חשוב: ללא כרטיס מסך ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

עם כל השירשור פה על הכרטיסים הגראפיים, אז כנראה שעדיף כרטיס מסך מובנה, ושאלה לי אליכם, האם יהיה הפרש משמעותי בין הצגת סרט היי דפינשן בכרטיס מסך המובנה לעומת הסדרה עם הכרטיסים הלא מובנים הבעייתים והמתחממים האם יש הבדל בתצוגה בוידאו בין כרטיס מסך מובנה בלוח לבין כרטיס מסך מסדרה 8 האם זה משפיע על הצגת וידאו או שזה בעיקר לגרפיקה של משחקים ?

ab85

New member
איפה ניתן להשיג מחשב כזה ב-1000 ש"ח פחות?

ויש לך משהו בסגנון ובטווח המחירים הזה שלא זולל בטריות?? אגב, כשכתוב כרטיס מסך משולב, הכוונה לכרטיס מסך מובנה??

off Prime

New member
הם לא הכי זולים

למי שלא מכיר מחירים ובודק מול היקרנים הם זולים יש ברשת הצעות טובות יותר מבחינת מחיר http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=447&Item_Id=28351 לא הייתי קונה כאן אבל טוב שתדע שהמחיר של המחשב הזה הוא לא משהו רק דל עם 3 שנות אחריות

למעלה