ללכת על זה או לא

תאתאתא

New member
ללכת על זה או לא../images/Emo128.gif

הי בזמן האחרון אני גולש פה הרבה ונהנה לקרוא את השאלות והתשובות של החבר´ה פה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין קטן- אני כעקרון סטרייט.יש לי חברה כבר שנתיים,והיו רבות לפניה,והאמת היא שאני גם לא נאמן במיוחד.טוב נו אני מניאק לא קטן... :) אני בן 22-השתחררתי לא מזמן מהצבא.בתקופת הצבא,גיליתי שיכול להיות מאד מעניין ומסקרן להתנסות עם בחור.והכוונה היא לא לחדירות וכל זה,אלא סתם-אפילו להתנשק בלבד. מעולם לא חשבתי על סקס עם גבר,שלא לדבר על מציצות.באמת שאינני מרגיש משיכה למצוץ למישהו,למען האמת זה מעורר בי גועל.ואני רציני. אבל משום מה-להתחבק ולהתנשק עם בחור נראה לי די מחרמן,ואני מת לנסות. אין לי דבר נגד גייז-המ"פ שלי בצבא היה הומו והוא היה אחלה גבר.דיברנו על זה הרבה והוא היה ממש פתוח והיה סבבה לדבר איתו.הוא שאל אותי לא פעם איך זה שבחור יפה כמוני הוא סטרייט,ואני תמיד הייתי אומר לו - אל תהיה בטוח שאני סטרייט,כי אני בעצמי לא בטוח עדיין. פעם הוא הציע לי להתנסות עם גברים ולראות אם אוהב את זה.לא ניסיתי.האמת שאני די פוחד.אולי אני פוחד שפשוט אוהב את זה...כמו כל הומו צעיר...נכון? ואיך זה שאני לא מרגיש שאני "רוצה למצוץ למישהו" ולא מפנטז על בחורים וכל זה,אבל מאד מאד רוצה להתנסות בלגעת בגבר,להתנשק וכל זה?... לא מזמן המ"פ שלי השתחרר ואנחנו בקשר טוב.כשהוא היה בצבא לא העזתי לנסות איתו משהו,אבל עכשיו כששנינו אזרחים-כדאי לי ללכת על זה? הבחור הזה שווה לאללה וממש כייף לדבר איתו ואני מרגיש שכייף לי להיות איתו.ויש מצב ליותר מסתם לשבת על סגריה וכוס קפה... מה אתם אומרים? ללכת על זה? או לחפש מישהו אחר? כדאי בכלל להתנסות? ומה עם החברה? לספר? לא יודע... אשמח לתגובות,במיוחד מ-לירוי 25,שנראה לי הכי רציני... בלי להעליב אף אחד כמובן :) תודה אייל

loreal

New member
אמנם...

אני לא לירוי25 אלא סתם לוריאל... אני חושב שאתה צריך לעשות מה שעושה לך טוב. אם נראה לך שלהתחבק עם בחור יגרום לך ולו לרגע אחד של אושר, לך על זה! במיוחד שכבר יש לך "אובייקט" נבחר ואתה חושב שיש מצב, אז למה לא? אתה פוחד שתגלה שאתה הומו? מפחד ממה יגידו? דברים קטנים וחסרי משמעות. זה מה שבא לך! תעשה את זה! תשתדל רק לא לפגוע בסובבים... לגביי החברה, אולי כדאי להמתין עם גילוי הנפש...(אגב, למה אתה מניאק איתה? לא יפה.) חיבוק נעים! loreal -------------

.m

New member
אמנם אני לא לירוי

אבל - לך על זה. אני חושבת שצריך לנסות כל מה שמעניין אותך, ובטח אם יש לך אופציה עם מישהו שאת מכיר וסומך עליו. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? תמיד שמורה לך הזכות לשנות את דעתך, להפסיק, לעצור באמצע... ומי יודע, אולי זה ימצא חן בעיניך ועולם חדש לגמרי יפתח בפניך... לגבי החברה - זה קצת יותר בעייתי. באופו אישי אני מאמינה בכנות, ולכן הייתי מספרת לבן זוגי, אבל אתה מכיר אותה יותר טוב ממני ואם אתה חושב שהיא לא תקבל את זה טוב - ומאחר ומדובר בנסיון ראשון, שלא בטוח שיהיה לו המשך - אולי עדיף שלא לספר בינתים, אבל כן לספר אם תחליט להמשיך בכיוון... מצרפת לך קישור לתס"מ.
mai

BlueCat

New member
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב

מאי, אמרת בדיוק את מה שעבר לי בראש...

Liroy25

New member
לירוי נבוך...../images/Emo9.gif

את תשובתי העברתי לך במסר.. ושוב תודה.

MARMELAD

New member
עאלק לירוי רציני

זה כמו להגיד "יש למאי חברים סטרייטים" או "אלאדין יצא למסיבה בלי לשתות" או אפילו "לירונר הוא ילד שקט"

MARMELAD

New member
באלוהים שישנתי

אני לא יודע איך ההודעה הזו נכתבה אבל זכור לי במעומעם מסך מחשב

Liroy25

New member
מה כואב לכם חולירות?

מה קרה, הפרגון עולה לכם בבריאות?? עד שסוף כל סוף מישהו כאן חושב שאני רציני ולא איזה מפלצת! תפרגנו ותסתמו!

.m

New member
אתה מותק

ואתה מקסים ונפלא ונהדר ואני אוהבת אותך.
mai

לירונר

New member
../images/Emo123.gif אני ילד שקט...

אני לא מפריע למורות, אני תמיד מנומס לזקנות באוטובוסים (תשאלו את אמילי
) שאני לא אהיה ילד טוב
מחכה לתשובות ~
~

xanadu

New member
../images/Emo6.gifרגע שנייה, ../images/Emo6.gifלירוי הכי רציני פה

אוי זה היה מצחיק, תודה תאתא, סיפקת לי פרץ צחוק בריא. הייתי צריך את זה. ובכן, לענייננו, נשמה בא לך? תיקח. אם אתה מרגיש שיש יותר מדברים בעלמא, אם יש משהו בינך לבין מישהו אחר באויר, משהו ממשי, תנסה. לא תדע אם לא תנסה. עדיף שתנסה עכשיו ולא תסתובב שנים עם השאלה מה היה אילו. בטח שאם מישהו שאתה מכיר, אוהב ויודע שהוא פתוח לנושא, זה עדיף על מישהו שאתה מכיר ברשת עשר שניות. זה גם עדיין נורמלי למישהו בגילך לחפש את המיניות האמיתית שלו. ככה שאתה גם לא צריך להרגיש לא בנוח עם זה. לגבי החברה, אתה מכיר אותה יותר טוב מאיתנו, איך היא מגיבה לדברים מסויימים. אתה גם מכיר את עצמך, את המצפון שלך וכמה הוא פעיל. לפי זה תחליט. והכי חשוב מהכל, לבוא ולספק לנו רכילות. זה ייהרג ובעל יעבור
בהצלחה נשמה! לירוי הכי רציני פה....
......

למעלה