ללכת על זה או לא../images/Emo128.gif
הי בזמן האחרון אני גולש פה הרבה ונהנה לקרוא את השאלות והתשובות של החבר´ה פה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין קטן- אני כעקרון סטרייט.יש לי חברה כבר שנתיים,והיו רבות לפניה,והאמת היא שאני גם לא נאמן במיוחד.טוב נו אני מניאק לא קטן...
אני בן 22-השתחררתי לא מזמן מהצבא.בתקופת הצבא,גיליתי שיכול להיות מאד מעניין ומסקרן להתנסות עם בחור.והכוונה היא לא לחדירות וכל זה,אלא סתם-אפילו להתנשק בלבד. מעולם לא חשבתי על סקס עם גבר,שלא לדבר על מציצות.באמת שאינני מרגיש משיכה למצוץ למישהו,למען האמת זה מעורר בי גועל.ואני רציני. אבל משום מה-להתחבק ולהתנשק עם בחור נראה לי די מחרמן,ואני מת לנסות. אין לי דבר נגד גייז-המ"פ שלי בצבא היה הומו והוא היה אחלה גבר.דיברנו על זה הרבה והוא היה ממש פתוח והיה סבבה לדבר איתו.הוא שאל אותי לא פעם איך זה שבחור יפה כמוני הוא סטרייט,ואני תמיד הייתי אומר לו - אל תהיה בטוח שאני סטרייט,כי אני בעצמי לא בטוח עדיין. פעם הוא הציע לי להתנסות עם גברים ולראות אם אוהב את זה.לא ניסיתי.האמת שאני די פוחד.אולי אני פוחד שפשוט אוהב את זה...כמו כל הומו צעיר...נכון? ואיך זה שאני לא מרגיש שאני "רוצה למצוץ למישהו" ולא מפנטז על בחורים וכל זה,אבל מאד מאד רוצה להתנסות בלגעת בגבר,להתנשק וכל זה?... לא מזמן המ"פ שלי השתחרר ואנחנו בקשר טוב.כשהוא היה בצבא לא העזתי לנסות איתו משהו,אבל עכשיו כששנינו אזרחים-כדאי לי ללכת על זה? הבחור הזה שווה לאללה וממש כייף לדבר איתו ואני מרגיש שכייף לי להיות איתו.ויש מצב ליותר מסתם לשבת על סגריה וכוס קפה... מה אתם אומרים? ללכת על זה? או לחפש מישהו אחר? כדאי בכלל להתנסות? ומה עם החברה? לספר? לא יודע... אשמח לתגובות,במיוחד מ-לירוי 25,שנראה לי הכי רציני... בלי להעליב אף אחד כמובן
תודה אייל
הי בזמן האחרון אני גולש פה הרבה ונהנה לקרוא את השאלות והתשובות של החבר´ה פה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין קטן- אני כעקרון סטרייט.יש לי חברה כבר שנתיים,והיו רבות לפניה,והאמת היא שאני גם לא נאמן במיוחד.טוב נו אני מניאק לא קטן...