ללכת לבד או לא ??.

ללכת לבד או לא ??.

הבוקר אהיה ברבנות לאישור ההסכם האקס אמר , לא ביקש אלא אמר שאבוא לבד , אני נוטה שאמא שלי תבוא איתי בקטע של תמיכה נפשית , אני מאוד נירגשת ומתוחה מהמעד ... ולא ממנו אז האם להצית את הגפרור ולבוא איתה {אוף תצאי מזה ... תפסיקי לפחד ממנו , צאי מתוך השליטה שלו } או לבוא לבד ... התלבטויות .... הרי אני כבר לבד , מה כבר יכול להיות .... ולמה אני חוששת ממנו ומתגובותיו ... מה לעשות???

Rinattt

New member
לכי בלי לפחד...

עם אמא או חברה או מי שבא לך... להרים ראש, הוא כבר לא יכול לעשות לך תכתיבים בחיים, תעשי מה שנוח לך בלבד! בהצלחה

ע פ ר ל ה

New member
סחלב ../images/Emo50.gif

אם את מרגישה צורך שמישהו יהיה לצידך,מותר לך. אין ממה לחשוש,ובטח לא משליטה דמיונית שלו עלייך. אני עברתי את כל התהליך לבד,כי הרגשתי צורך להיות בלבד שלי. את,תעשי מה שנכון לך בלי להתחשב בדרישתו היום.

אין לכן מושג כמה המילים שלכן עוזרות

אני חייה בעולם שאני עדיין בשליטתו פן לא ארגיז אותו , פן לא אכעיס , פן הוא יתעצבן, פן הכל יתקלקל , אומרת לעצמי יום וליל שאני לבד עכשיו ומגיע לי לעשות כרצוני , חשבתי שהתגברתי על החשש , אך כניראה הוא עוד זוחל לו שם במעמקי נישמתי ומאיים להשתלט שוב ... אני לא אתן לו עוד מעט יוצאת אל נקודת הגורל שלי אהיה חזקה כי אתם שם איתי במחשבות תודה

להפך:) תביאי את כל השכונה:)

דודים.... דודות שכנים... חחחחח מעניין לראות את הבעת הפנים שלו כשתכנסי עם פמליה של 50 איש:) תחשבי על זה היום בחיוך:) מעין דמיון מודרך:) כולנו איתך שם היום

תחשבי על זה כשיהיה לך שם קשה

מבטיחה לך הוא לא יבין מה זה החיוך הפתאומי על שפתיך עדכני אותי בבקשה כאן או במסר פרטי אם עזר מבטיחה שכן:)

hava47

New member
סחלב יפה ונהדרת אל תלכי לבד

מחזיקה לך אצבעות בידידות חווה

שנטו

New member
רגע.......

אוטובוס עבור אנשי הפורום צריך? צריך תקליטן טוב צריך? צריך כולנו מתארגנים ואיתך על מדרגות הרבנות חוגגים

hava47

New member
שנטו אני מתה מיצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif|ליצ

שנטו

New member
לא לצחוק להרים ידים

מגיעה או לא? מקומות בודדים נשארו פנוים

vered 37

New member
../images/Emo141.gif סחלב....

קודם כל בוקר טוב ובהצלחה. מאד טבעי שאת חוששת מהמעמד מתרגשת ובמתח. רק מנסיון אוכל לומר לך שהשד לא נורא כל כך. סהכ מעמד מאד פורמלי וקצר. ואם את מרגישה צורך בליווי של מישהו קרוב כמו אמא שלך אז זה בסדר גמור. זו תחושה מאד אינדיבידואלית אל תקשי על עצמך. הוא לא ממש מחליט מה כבר יעשה בנדון אם תבואי עם אמך ? אל לך לחשוש ממנו ומתגובותיו...כי לא ממש נותנים במה לכל המעמד הזה. מעבר לשאלות קצרות וקונקרטיות שעליהן צריך לענות. אני באופן אישי העדפתי ללכת לבד ..הרגשתי צורך להיות לבד עם עצמי. שיהיה בהצלחה וצאי לך לדרך חדשה ומאושרת.

../images/Emo24.gif תלכי איך שמרגיש לך

אם אמא שכנים אנשי פורום חברים חבר בעצם עם כולם אנחנו כאן שיהיה ב ה צ ל ח ה מחכים לדיווח

maof

New member
לא בדיוק מבין למה חוששת../images/Emo35.gif

בסה"כ אישור הסכם למה חוששת שיהיו עינינים מעבר לזה
ומה בדיוק עינין "השליטה" מתאים לך ללכת לבד תלכי, מתאים לך לבוא עם אמא שלך אז תצרפי אותה אליך. מעוף

חזרתי חברים ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

חזרתי חברים הייתם שם איתי בכל רגע ,תודה לא הלכתי לבד, אימי ישבה איתי בהמתנה לתמיכה נפשית השד לא היה כל כך נורא במיוחד שבאנו עם הסכם חתום מחר יקבע לנו מועד סידור הגט, בתחילה אמרו אחרי החגים אולי יקדימו , באמת ובתמים אני מאחלת לו להיות מאושר, שירגע ,שיבנה את חייו ושיהיה טוב עם הילדים , הוא ניראה רע וזה כאב לראות אותו כך , אני מתחזקת , וחושבת שיהיה טוב . תודה לכולם שהייתם שם איתי בליבי סחלב

צלמי אותו עכשיו

צלמי אותו בעוד חצי שנה. וצלמי את עצמך... אל תדאגי. הזמן עושה את שלו, לשני הצדדים. בהצלחה

למעלה