"ללכת אחרי הלב"

"ללכת אחרי הלב"

היי לכולם. שמי יונית עובד ואני כתבתי את הספר "ללכת אחרי הלב" בימים אלו עלה האתר שלי לאוויר ואני מזמינה אתכם להתארח אצלי. יונית

שיהיה בהצלחה ...

כאדם דתי אומר לך ... כתוב `רשעים , הם ברשות ליבם ; צדיקים, ליבם ברשותם ` ! לכן אני תולה בחוסר ידיעה , כי המשמעות של `ללכת אחר הלב` , אני מבין כביכול , לתת ללב `להוביל` אותי ... היהדות דורשת מן האדם לרסן את ליבו , שמושכו את תאוות העולם כאן , ומכלה את זמנינו מלעסוק בעיניני העולם הבא ... כאדם מאמין , קשה לי עם הביטוי הזה , רק אאחל הצלחה בתקוה שהספר תועלתי לאנשים שמתאים להם הדרך שבחרת להורות להם ...

ותשחק

New member
ללכת אחרי הלב בטר היקר - זה גם

להקשיב לקול הפנימי שלנו, ויש שיאמרו לקול האלוקי.. לכן במקרה זה איני מסכימה איתך. נסה להתבודד, ואז אולי תשמע את לבך 'אומר' לך דברי טהרה וקדושה. ותשחק.

ציפי81

New member
אני לא אקרא את הספר

כי אם הציטוט מתוך כתבה ב"את" (באתר שלה) אינו מעוות, לא הייתי מעוניינת לקרוא את דבריה. כי דעותיו של כל סופר משוקעות ומוטבעות בספריו. הציטוט שהפריע לי: "קל יותר לגדל ילד לבד. יש מהו בתובענות של בן הזוג שמעיב על האמהות. בשנה הראשונה לחיי הילד האמא נמצאת בטראנס וחייבת לשמור למענו על האנרגיות, ואם את נדרשת להתחשב גם בבן הזוג, אין לך מאיפה להעניק לו." מי שלא מבינה שהדברים הללו משתלבים יחד, שבן הזוג רוצה בטובת הילד לא פחות מהאם... שככה בונים משפחה, אני לא רוצה לקרוא אותה.

למעלה