ללכת או להישאר....

הוא הבטיח למאהבת שאם היא תתגרש, גם הוא יתגרש.

המאהבת, בניגוד לאישה החוקית ובניגוד אליו, לא פראיירית. היא גם יודעת לקבל החלטות. הוא קצת יגיד לה ''תראי, זה לא בדיוק זה'' והוא יישאר לבד. בלי אהבת חייו ובלי אישה בפועל.

amiros26

New member
עדיין מחוסר כיוון...

תודה רבה לכולם על התגובות
עדיין שקוע בדילמה לא יודע מה לעשות
מפלס הלחץ רק עולה ועולה במיוחד כשהחגים מתקרבים..
אני באמת לא מצליח להבין אם אני עדיין אוהב את אשתי
אני מרגיש שאני אוהב את הגרושה, אבל כמו שהאלמנה אומרת, אולי עצם ההתלבטות מעידה על כך שאולי אני לא כל כך בטוח גם בזה...
ברור לי שאם לא הייתה מישהי שמחכה לי בצד אז כנראה שלא הייתי ממהר להתגרש, מצד שני אם היא לא הייתה בחיים שלי אז בוודאות הייתי מחפש משהו אחר כמו שחיפשתי לפני שמצאתי אותה..

קארניו

New member
גדול !!! ושוב אייבורי יצא צדיק

הוא כתב לך כבר אתמול שאשתך ראוייה למישהו אחר הרבה יותר טוב ממך !

" ברור לי שאם לא הייתה מישהי שמחכה לי בצד אז כנראה שלא הייתי ממהר להתגרש, מצד שני אם היא לא הייתה בחיים שלי אז בוודאות הייתי מחפש משהו אחר כמו שחיפשתי לפני שמצאתי אותה.."

וכל מילה נוספת מיותרת ובבקשה עשה טובה ואל תשאל אותי למה ומדוע ומה הכוונה
כי אין לי סבלנות לטפשות ולצדקנות ובמיוחד לא לזבלים מהסוג שלך שמסרבים לקחת
אחריות וגורמים להרס סביבתי.

קארניו

New member
שמע, אני יודעת ששלחת אותו לדרכו מסיבות אחרות

ושונות מאלה שלי , אבל שנינו מסכימים שהוא חייב לשחרר אותה ומהר.

אייבורי

New member
אותן סיבות לגמרי

אני מסכים איתך שמגיע לאישה גבר שיאהב אותה כמו שצריך

ואין ספק שהבחור נזק סביבתי

רפסודיה

New member
"אול אראונד"?

אם כבר אז "אול אין", אבל שיהיה, כל מה שיש בה הספיק לך אולי כדי להתחתן איתה אבל אל כדי להיות איתה באמת, מה גם ששנתיים מסה"כ שנות נישואין אתה משקיע את רגשותיך ברומן עם אישה אחרת.
איש לא יכול להחליט בשבילך מה טוב לך, מה חסר לך אבל מה שיותר מטריד הוא שנראה כי אתה לא באמת ער לחלק שלך בכך שאלו הם חייך.
לדעתי עדיף לך לקחת פסק זמן גם מזו וגם מזו, כדי לגלות מה אתה רוצה וגם כדי שלא להשליך עליהן את האחריות על מה שאתה לא מברר עם עצמך.
לגבי המאהבת, פער הגילאים הוא עוד בעיה קטנה יחסית לעובדה שיש לה שני ילדים ושאתה כל כולך רק בן 28.
אני במקומך הייתי שמה את הדגש על שאלה כזו למשל, ובודקת עם עצמי כמה מוכנות יש לי להפוך מיד למבוגר אחראי שחיי שני ילדים מושפעים מנוכחותו כשותף אינטימי של אמם, עוד לפני שגיליתי איך זה לחיות איתה אחד על אחד (בלי שלישיה), ולפני שיש לי ילדים משל עצמי.

קארניו

New member
אל דאגה , הוא מידי אגואיסט בשביל לגדל ילדים

לא שלו. עלם החמודות הבטיח למאהבת להתגרש אחריה וחזר בו אחרי
שהיא התגרשה . פשוט בדיחה !

את האמת...

אין לי הרבה מילים חמות לומר לך...
היה לך קל לקום ולבגוד,אז על מה אתה עכשיו בדיוק מתלבט?!
פתאום איכפת לך ממה אומרים ההורים שלך?!
פתאום איכפת לך מאשתך?!
במקום לפתור את הבעיות עם אשתך בחרת לקחת את הדרך הקצרה...דרך הבגידה.
אני חושבת שלא מגיע לך הזדמנות נוספת עם אשתך...
הקארמה תחזור אליך.
שא בתוצאות!!
אתה לא גבר..אתה פחדן.

בהצלחה...

למעלה