ללכת או להישאר....

amiros26

New member
ללכת או להישאר....

שלום לכולם..
אני נשוי 3 שנים בלי ילדים (בן 28) מנהל רומן כבר כמעט שנתיים עם אישה נשואה +2 (36).
אשתי היא מה שנקרא "אול אראונד", יש בה הכל, מהממת חכמה ופשוט בחורה טובה.
אז למה בכל זאת בגדתי ? הייתה לי איתה בעיה בתחום המיני, הסקס היה מכני ורק אני יזמתי, המצב הגיע לכך שהיא אפילו הייתה אומרת לי "לא אכפת לי שתזיין מישהי אחרת, רק לא במיטה שלנו" (היא כנראה ממש לא הבינה את המשמעות של מה שהיא אומרת לי...)
בקיצור, במשך הזמן הקשר שלי עם האישה השנייה נהיה אינטסיבי יותר ויותר, אני אוהב אותה בכל ליבי, בינתיים היא כבר התגרשה.
התוכנית הייתה שכשהיא תתגרש, אני אעשה זאת מיד אחריה ונוכל להיות ביחד.
עכשיו, כשאני צריך "לחתוך" קשה לי מאוד, הלחץ מההורים שממש אומרים לי שאני עושה מעשה "התאבדותי" גדול מאוד.
אני יודע שאני צריך לעשות מה שטוב לי ושרק אני חי את חיי ולא ההורים שלי או כל מישהו אחר, העניין הוא שאני כבר בכלל לא בטוח שזה מה שנכון לי לעשות.
כרגע עזבתי את הבית ואשתי מתחננת שאחזור, כמובן שהיא לא יודעת שיש מישהי אחרת כרגע (למרות שהיא חושדת מאוד).
אני חייב לציין גם שכבר לפני שנה היא תפסה אותי פעם אחת והבינה שהייתי בקשר עם מישהי אחרת, ואז אמרתי לה שאני לא רוצה יותר, אבל בסופו של דבר השתכנעתי לחזור, למרות שלא סיימתי את הרומן.
אני ממש לא יודע מה לעשות, אני אוהב את האישה השנייה ומרגיש שאני לא יכול לוותר עליה, ושלמרות פער הגילים והעובדה שיש לה ילדים זה יכול להצליח.
מצד שני אולי באמת עדיף להישאר עם אשתי שכל כך אוהבת אותי ורוצה להשתנות (בקטע המיני) ולעשות הכל כדי שיהיה לנו טוב.
אני מרגיש שלא משנה באיזו דרך אלך אני ארגיש שאני טועה ולא שלם.

ממש זקוק לעזרה או עצה טובה
תודה לכולם

לדעתי

בלי כל קשר לרומן, הנישואין שלך הם קליפה של אשליה הרסנית לשניכם. אתה שם לא כי אתה אוהב אותה, אלא כי היא אוהבת אותך, וכי על הנייר היא 'אחלה סחורה', אבל כקשר זה רקוב מן היסוד. איך אני יודעת? כי כשאוהבים בת זוג וחסר סקס בטירוף מקסימום מועדים ומשלימים עם סטוץ פה חפוז שם, אבל כשמנהלים שנתיים מתוך שלוש קשר מקביל בפול גז כולל התמסרות רגשית זה אומר דרשיני.
המזל הגדול שאין לכם ילדים. זה רק חלוקת רכוש. תיפרד כמו גבר, שחרר אותה.

לגבי המאהבת - תראה תשמע. לא אומרת שלא היו אהבות גדולות שנולדו בחטא ושהחזיקו מעמד גם אחרי שלבסוף מומשו. היו. אבל רובם הגדול של סיפורי אהבה צידית בנוי על האטרקציה הזו של חוסר זמינות וכמיהה וכיסופיים וכל הדרמה הזו של האסור והיעדר כמעט מוחלט של שגרה משותפת של כביסה והורדת זבל. במצב של מותר צריך יהיה להתוודע להרבה מאוד תכנים חדשים שלא היו מנת חלקו של הקשר האסור - שני ילדים פצועים מתהליך הגירושין שהחלמתם תעמוד קרוב לוודאי <אם היא אמא אחראית> בראש סדר יומה של האהובה, קבלתם ובניית הגשר אליהם מן הצד שלך, התמודדות עם אביהם <הגבר שגם אותו 'עשית' בעקיפין כשהיית עם אישתו>, בקיצור עולם שלם של חוויות חדשות לא בהכרח כיפיות ושל התמודדויות עם ההארד קור של מימוש אהבה מן הסוג הזה. כאן עד שלא תנסה - לא תדע.

nirity1

New member

Amazona

New member
יש משפט שאומר: עדיף ציצי אחד ביד מאשר 2 בחזיה

מעבר לזה אין לי משהו חכם להגיד.

סטנגה Joe

New member
דילמה רצינית

בגדול לא נראה לי רעיון טוב להתגרש בעבור מישהו.
אם להתגרש אז עבור עצמך.
ללא קשר לכך שמישהי מחכה לך שם בחוץ.
אישתך מבקשת עוד צ'אנס שאולי בעקבותיו דברים ישתנו להם.
הבחורה בחוץ מחכה לך וכנראה תתאכזב קשות אם לא תבוא אחריה.
מצב מסובך.

אני הייתי במקומך נותן עוד צ'אנס לאישה בבית למרות שהדבר עלול כנראה לפגוע ואולי לחסל את הקשר שלך עם הגרושה המצפה לך.
למה?
כי לא נראה לי נכון להתגרש בשביל וכי בכל זאת מדובר באישתך. אולי מגיע לה עוד צ'אנס.
בהצלחה

בלי קשר למאהבת

כי בכלל לא בטוח שהרומן יימשך כאשר הוא יקבל חותמת כשרות (מאהבת בוגרת זה כייף, בת זוג גרושה מרוטה עם שני ילדים זה פחות כייף), אתה צריך לחשוב שוב על הנישואים שלך.
יש משהו במה שההורים שלך אומרים, לא שזה מעשה התאבדותי (כי זה לא, אפילו אם יש ילדים בתמונה, ובטח ובטח כאשר עדיין אין), אלא שאחרי הגירושים אתה כבר לא תהיה אותו האדם, דפוסי ההיקשרות שלך לבנות זוג יהיו אחרים (זהירים יותר? חזקים פחות?) ובאופן כללי יהיה לך פחות "דבק זוגי" (זה קצת דומה לנייר דבק שמשתמשים בו כמה פעמים, בהתחלה הוא נתפס חזק ובפעמים הבאות שמנסים להדביק איתו הוא כבר תופס פחות ופחות טוב) והסיכוי להכנס שוב להרפתקה של נישואים ומשפחה - פוחת (סטטיסטית כמובן, לא אישית עבורך...). האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שתאבד במידת מה את הסיכוי למשפחה? או שאתה מעדיף להמשיך לקטר?

בחייך

הבחור בן 28, לא 42, ללא ילדים.
עוד יש לו מספיק הורמונים ליפול, לקום, ולאהוב מספיק חזק כדי להקים משפחה דה פאקטו, לא על הנייר.
מה שאותי יותר מטריד זה דפוס ההתמודדות בתוך קשר מדרדר, וזה כנראה לא הולך להשתנות
.

nirity1

New member
קשה לי לתת לך אמפטיה

נשמע שיש לך מישהי טובה בבית אבל כנראה שזה לא מספיק. יש לי תחושה שאתה כנראה מאלו שצרכים ריגושים בחיים ובגלל זה הרומן. יש סיכוי גדול שברגע שהקשר שלך עם הגרושה + יהיה ממוסד אתה תהיה פחות מעוניין כי אז זה כבר לא יהיה אסור. מצד שני אם אתה חושב שהנישואים שלך לא טובים אז אולי כן הגיע זמן לעשות משהו : או גרושים או יעוץ זוגי.
ועוד צד למשוואה - במידה ואתה בוחר בגרושה + אל תשכח שהפעם מוערבים ילדים. אל תכנס למערכת יחסים ממוסדת עם ילדים ואז תפרד ממנה. חבל על הילדים

גארוטה

New member
לפי מה שאני רואה

בכדור הבדולח שלי, אתה תלך. אתה תעזוב את האשה החוקית למען המאהבת שהפכה
לגרושה ותהפוך בקרוב לאשה החוקית הדנדשה, בנתיים החוקית לשעבר, אחרי משבר קטן, תתאושש
ותפרח ותנהל רומן סוער עם גברבר שווה ביותר שיגרום לך להרגיש קטן קטן קטן ועצוב עצוב עצוב,
תימאס באשה ובילדים שבכלל לא שלך ותמצא לך רומן חדש כדי להמתיק את הטעם הרע.

amiros26

New member
בכדור הבדולח שלי

אני נשאר עם החוקית, עוזב את המאהבת שהפכה לגרושה.
בינתיים בזמן שאני מנסה לשקם את חיי, הגרושה אחרי משבר קטן, תתאושש ותפרח ותנהל רומן סוער עם גברבר שווה ביותר שיגרום לי להרגיש עצוב עצוב עצוב, אני אמאס באשתי ואנסה בכל כוחי להחזיר אליי שוב את המאהבת...

גארוטה

New member
אז אם יש לך

כדור בדולח משלך אז מה אתה עושה פה בכלל?

בגללך סתם שיפשפתי ושיפשפתי...

מגיע לי3

New member
אתה צודק בהחלט

בצורה שאתה מתנהל כל דרך שתבחר תשאיר אותך בסופו של דבר עצוב עצוב עצוב.
הבעיה היא אצלך
והיא תלווה אותך לאן שתלך.

אייבורי

New member
נו חמודי

בגילך צריך כבר לדעת לעשות החלטות ולשלם את המחיר

כן זה מבאס לשלם את המחיר, אבל ככה זה.

עכשיו תגיד שלום לאישתך, לגמרי מגיע לה מישהו דומה אתה צריך משהו אחר לגמרי.

I C E M A N 7

New member
צריך עוד במאים?

לא מספיק אישה שגילמה אותך לתפקיד הבעל על הנייר, ההורים שגילמו אותך לתפקיד מקור גאוותם והמאהבת שגילמה אותך לתפקיד הזרז לגירושין, אתה משתוקק לבמאים נוספים מבחוץ?
כמו מפלצת שמאוד מוטרדת מהאופן שבו אתה מגלם בן זוג?
או מיציפיצי שמודאגת מיכולתך לגלם תפקידים בעתיד?

לגבר בגילך אמור להיות רק במאי אחד (שמחובר לך למטה) ומפיק אחד (שאמור להיות למעלה) שמתערב לו בעבודה רק כשהוא נסחף ומאיים על המשכיותה של ההפקה.
יותר מזה, ואתה מאבד את היכולת להשתכנע כיאות.

amiros26

New member
כל מה שאתה אומר ברור לי

אבל כנראה שהבמאי והמפיק לא כל כך מצליחים להגיע להחלטה משותפת...
מה הכוונה "להשתכנע" ?

I C E M A N 7

New member
אנסה להסביר

קודם כל, כלל יסוד:
הבמאי שלך תמיד יודע מה לעשות. אין החלטי יותר ממנו.
זה מה ששם אותנו בראש שרשרת המזון.

הבעיה שלך היא שהמפיק מתערב לו בעבודה בגלל שיקולים זרים של הצלחה בטוחה בקופות, האוסקר והרייטינג ב-IMDB. אין שום איום על ההפקה, ואף על פי כן הוא בוחש בשיקול הדעת של הבמאי, מערב כל מיני במאים עם כל מיני אג'נדות, וזה דופק את התקדמות ההפקה (להלן "יכולת ההשתכנעות").

עכשיו יותר ברור?

קארניו

New member
בסופו של דבר הוא הבמאי והמפיק והיזם והבעלים

של עצמו ואל תיתן לשאלה המתחסדת והמייבבת שלו להטעות אותך .
כי בינתיים , הוא זה שבוגד באשתו ומתרץ את זה בחוסר חשק מצידה וגם גרם לגירושי המאהבת
וזנח אותה כשרגע האמת הגיע .

פשוט חרא של בחור

אמיר, רוצה שאנחנו נחליט עבורך? עצם ההתלבטות

מעידה על חוסר ביטחון באהבתך לגרושה אם 2 הילדים.

אשתך היפה והמוכשרת סובלת מחוסר חשק מיני ורק אתה יוזם. אולי יש לה בעיה הורמונלית.
אם היא אוהבת אותך ואתה רוצה להשאר אתה למה שלא תפנו לסקסולוג?

ובקשר לאהבה שלך לגרושה, הפרש הגיל לא משנה כלל. הכל טוב ויפה עד שתעבור לגור בדירה עם האשה שאתה אוהב ועוד שני שותפים שלא בטוח שיתנו לך נחת כשתכנס לביתם במקום האב הביולוגי. האם תהיה מסוגל להתמודד עמם, גם כאשר ינהגו לא לפי רוחך וכשתעיר לך יענו לך "אתה לא אבא שלי" ? (קורה אצל הרבה זוגות "יד שניה") וזו רק דוגמא קטנטנה למה שקורה בזוגיות שניה שהיא כעין עסקת חבילה "הכל כלול" .

ערסlight

New member
יש עוד אופציות

אתה יכול לחיות כמו שאתה חי. כאילו... מה רע? [ביחד, אתה מסודר.]
אז, נכון שזה סידור לא לכל אחד, אבל אולי לך זה עובד.

אפשרות נוספת שתפתח את זה לפני אשתך. לך תדע... אולי הסידור הזה של זוגיות בלי הגועל נפש דווקא מתאים לה. [לא כזה חריג כמו שנדמה לך אולי.] ובכל מקרה... לפני שתלך, מה יש פה להפסיד?

למעלה