ללכת או לא?

אוגי2013

New member
ללכת או לא?

חברה מהעבודה מתחתנת. אנחנו מכירות כמה חודשים ועוברות יחד, פחות או יותר, את חוויית ההכנות לחתונה.
לפני שאגש לפואנטה, אני רוצה להבהיר שהקשר בנינו הוא בגבולות העבודה בלבד, אנו לא מתראות ולא יוצרות קשר טלפוני האחת עם השניה מעבר לשעות העבודה,
עם זאת יש בנינו יחסי חיבה במסגרת העבודה, אך אין לי ספק שאם אחת מאיתנו תעזוב את העבודה, לא נשאר בקשר. מה גם, שאיני סבורה שאשאר במקום העבודה הנוכחי עד לחתונתי, כך שכנראה שהיא לא תוזמן אליה.
אני סטודנטית, בתקופת מבחנים ובקושי עובדת.
לחתונה לא יגיעו חברות אחרות מהעבודה (מי שכן יגיעו הן בנות שכרגע אינן מדברות איתי).
השיקולים שלי קרים כמעה, אני יודעת, אך היא איננה חברה טובה וכואב לי להוציא את הכסף הזה שכנראה לא יחזור אלי, מה גם שאיני יודעת עד כמה אהנה ואמצא את מקומי כאשר אין לי עם מי להסתובב שם.
מצד שני - שוב, אנחנו ביחסים יחסים טובים בעבודה ואיני רוצה לפגוע בה או לקלקל בנינו את היחסים (או את יחסי העבודה, יותר נכון).

איני יודעת מה לעשות, האם ללכת או לא ואם ללכת אז כמה כסף לתת, ואם לא ללכת מה לומר לה...

אשמח לעצתכן!

מבינה אותך

אני עובדת במקום עבודה מעל 1000 עובדים , אני לא חברה של אף אחד כאן ( אין לי שום קשר גם אחרי שעות העבודה)
אבל אני מדברת כל יום לפחות עם 15 מנהלים בפועל + 10עובדים זוטרים
חלקם גם מדברים איתי על החתונה, מתעניינים ושואלים
מה שאומר שאני יודעת שאם אזמין אותם זה יהיה רק בגלל האי נעימות

בשבילך .. נכון זה כסף .. ולא אחת גם לי זה קרה .. אך אומר לך כזה דבר..עדיף לך ללכת לתת מתנה צנועה וללכת .. את לא צריכה להשאר בחתונה וזה מה שאני עושה ברוב הפעמים , הולכת מראה את עצמי לכלה והולכת הביתה..

Amazing18

New member
לא חייב ללכת, עם ה"לא נעים" אפשר להסתדר

ע"י קניית קופון מהאינטרנט של מסאג' זוגי (בכיף ב100 ומשהו שקל, לא חסר) והענקת המתנה לאחר החתונה בעבודה.

ronitvas

New member
את צריכה לעשות את השיקולים שלך

אני אישית חושבת שלא הייתי הולכת. הייתי מודיעה מספיק זמן מראש ואפילו מציעה ללכת איתה לבית קפה/ארוחת בוקר ולשלם....
אם זה לא הכיוון, אפשר לכתוב ברכה חמודה ולקנות מתנה סמלית ולא יקרה.
חברה טובה שלי הביאה לי עציץ מאוד מיוחד (זה סיפור ארוך
) וזה אחד הדברים שהכי נהניתי מהם (עד שהוא נשבר
)
תשומת הלב חשובה לא פחות.

אני מסכימה עם ההצעה של מתנה

תפנקי אותה ואת בן זוגה באיזה משהו (ארוחת בוקר משותפת, מס'ז כל דבר אחר שנראה לך) ותפטרי את עצמך מהחתונה. יתכן אגב שגם היא הזמינה אותך מחוסר נעימות כי אתן מסתדרות סבבה

למעלה