ללכת או לא ללכת?

ללכת!!!

לא בטוח שכולם יסכימו איתי, אבל לדעתי חלק גדול מיחס המשפחה אל כל מי שנחשב חריג תלוי באיך שהוא מציג את עצמו, אני למשל לא בקשר בכלל עם המשפחה המורחבת אך כשאחותי התחתנה לאחרונה לא חלמתי לא ללכת, התלבשתי בבגדים צנועים ככל יכולתי והלכתי, אני אוהבת את אחותי ואין סיכוי שבעולם שאפסיד את החתונה שלה! לגבי הדודים פשוט התעלמתי מנוכחותם ותתפלאו לשמוע אבל חלק גדול מהם אפילו ניגש אלי. לפעמים עלתה בי ההרגשה של ``מה אני עושה פה לעזאזאל``?! אבל לא נתתי לזה להפריע יותר מדי, פשוט נדבקתי לאמא שלי או אחיות שלי והרגשתי מסמר הערב... ומי שלא מתאים לו פשוט יכול לקפוץ! בקיצור טכנופבית יקרה, אל תשקלי אפילו להפסיד את זה, את לא יודעת אולי בעתיד תתחרטי מאד, פשוט קחי את כל הביטחון (שאני בטוחה שיש לך!) ואת הבגד הכי צנוע. . . ולכי לשם עם החיוך הכי גדול שלך, והכי חשוב, אל תתני להם להרגיש שאת בעמדת נחיתות, ביננו, הם המסכנים. . .

לידיעתך בציבור שלך מקובל

לנהוג באורך רוח אבל במקום של טכנו פחות ידידותיים לסביבה ...

מתלבט13

New member
אני מאמין בראש קטן

הזמינו אותך. זה אומר שרוצים שתבואי. לפחות אמא, וכנראה גם אחיך. ואגב, מפגשים מאולצים מהסוג הזה קובעים איזה שהוא מציאות שאת כן חלק מהמשפחה. וזה חשוב. וגם בשביל אחיך כמובן. בהנחה שאת רוצה באיזה שהוא מקום לשמר את גחלת הקשר הקלוש והביולוגי. ותביאי לו מתנה כדורסל. אני קיבלתי לבר-מצווה ולא בדיוק הבנתי מה עושים עם זה.......... ובהנחה שזה לא יגרום לך לבכות איזה חודש וכאלה. כמובן שקל לי להגיד ממרומי מקלדתי.

סלסרו

New member
למה לא ללכת? תהיי גאה במי שאת. אל תתחבאי.

אין מה לעשות, המשפחה תהיה איתך עד יום מותך. את יכולה לדחות אותם לחלוטין, זו אפשרות אחת. אבל בדר"כ זו לא אפשרות טובה, לא לך ולא להם. עדיף לך להיות איתם בקשר תקין, ולהציג את עצמך כפי שאת. במקום לברוח מהמערכה, הם יצטרכו להתעמת עם מי שאת. ירצו, יאכלו. לא ירצו, זבש"ם.

barr1969

New member
ללכת

מאוחר או לצאת מוקדם, אבל להשתתף. אח מתוק זו סיבה שמעמידה בצל את לא מדברת עם אך אחד מהם. זה היום שלו- ואת אוהבת אותו.

אבזץ

New member
ללכת!

להביא אטמי אוזניים. לאכול ולשתוק הרבה. לומר מזל טוב. לא להגרר לפרובוקציות.

תעשי פה הצבעה...

אני בעד ללכת. זה אח שלך המתוק. תתעלמי מהאחרים. אני יכול לזיין על זה בשכל.אבל זאת המסקנה הסופית.

מתלבט13

New member
כי את אמרת שלא מי יודע מה בא לך

אני נתתי למעלה נאום חוצב להבות אש שתלכי. אחרי זה ראיתי שכולם כולם קובעים בנחרצות שתלכי. והתחלתי לחשוב אז למה את שאלת? לא ידעת ש"זה מה שצריך לעשות"? ייתכן שכל כך רע לך עם להיות שם שאת מעדיפה לא להיות. ואולי את צודקת. ואולי זה סוג של להעריך פחות מדאי את הערך של קשר למשפחה. או שהכאב בקרע עם המשפחה הוא כזה גדול, שאת מעדיפה לא להיות שם. לא יודע מה. אבל אני חושב שעדיף שלא תרגישי מאולצת ללכת. אם תוכלי להרגיש בלב שזה מה שנכון לך, זה הכי טוב. אחרת, אין לי עמדה. בלבלתי מספיק את המוח. וגם כולם כאן אמרו כל כך הרבה שמיותר שאוסיף.

חרא.........

הרגע סיימתי שיחה עם אמא שלי... היא אמרה לי בכזאת התלהבות שקנתה לי בגד לבר מצווה... ובאותה נשימה אמרה לי שסבא שלי עבר ניתוח ואבא שלי עם כאבים בלב כבר חודש... איך אני יכולה להגיד לה עכשיו שאני מתגייסת?

חכי עם זה

אני לא יודעת מתי את מתגייסת אבל לדעתי כדאי לחכות עם זה עד אחרי בר המצווה. בקשר לכאבי הלב, זה בסדר, רובנו עברנו את זה בשלב זה או אחר ולפי דעתי עוד אף הורה, לפחות מהפורום, לא מת מכאבי לב בעקבות היציאה של בנו/בתו.

מתלבט13

New member
מדברים על כאבים פיזיים בלב

אני מבין שזה דיווח תמים על בעיות הבריאות של אבא וסבא. נכון שכאשר המצב הבריאותי הוא כזה, יורד החשק להתחיל סידרת ריאליטי בבית ההורים (או באולם בר המצווה)

למעלה