ללכך גם אני יכול

ללכך גם אני יכול

לאן הגענו במפלגה ? הודעה ראשית ובה פסק דין בעניין פנימי מפורסם באתר האינטרנט לעייני כל ? ועוד בא המזכ"ל ומעז להגיד כי הפעילים הם קבוצה שמקדישה את מירב זמנה למלחמות פנימיות מיותרות ? מאיפה החוצפה ? אפשר לחשוב מי מדבר ? דבר אחד אני מבטיח כאן לכולם. אני יותר לא מתעסק במלחמות פנימיות מיותרות - אבל שלא יעזו לשלוח לי יותר הזמנות לשום הפגנה, תהלוכה, כינוס ומה שלא יהיה ובטח שלא יבקשו ממני לבוא ולעזור - כי הרי בסוף עוד יגידו שאני מתעסק ובוחש אז למה בעצם ? מאוד בא לי לשבור את כל הכללים ולעזוב את הכל, אבל אני לא אתן למפלגה את התענוג הזה. אתם תתחילו לשמוע ממני את כל הדברים היפים באמת שיש במפלגה. מי עובד, מי לא עובד, מי מתנדב ומי בוחש להשתמע...

אפשר למחוק הודעה זו

מיד אחרי שמוחקים את הידיעה האומללה מאתר מרצ - כן כן מרצ. כולם הרי יודעים את האמת.

eopeace

New member
אני שמח שיש מקום להוציא קיטור

אבל תחשוב על זה בשנית - פסק דין של בית משפט מתפרסם בצורה חופשית וציבורית באתר בתי המשפט - זהו לא מידע פרטי אלא מידע ציבורי. פסק דין שנפסק לטובת מפלגת יחד - אין כל סיבה שלא יופיע באתר המפלגה. האם חברי המפלגה שעתרו לבית המשפט כנגדה מתביישים בכך שעתרו? או רק בכך שגם בית המשפט המחוזי זרק אותם מכל המדרגות ואמר להם שאין להם קייס? ועכשיו, אחרי שמספר חברי מפלגה עתרו כנגד המפלגה בבית הדין של המפלגה ובבית המשפט המחוזי ועשו זאת אישית גם כנגד מזכ"ל המפלגה, מדוע אסור למזכ"ל המפלגה להגיב על כך? להזכירך שאותם חברים לא התביישו לפני ההחלטה בעתירה לפנות לתקשורת. אני מקווה שבמקום להמשיך ולעסוק בשטויות נוכל כולנו לפנות לכיוון של פעילות...

נדב כתב

New member
יש מקום לכל דבר

ופסק דין בעניין פנימי לא צריך לפרסם בראש האתר. ואני מקווה לראות אותך אחרי הבחירות. מרצ - מאז ולתמיד

נדב כתב

New member
דרך אגב

פסק הדין הוא לא לטובת המפלגה. ובית הדין לא קבע שאין קייס, אלא הוא לא רצה להתעסק עם העובדות אלא שלח את העותרים לבית הדין המפלגתי.

eopeace

New member
זהו בדיוק

כשקבוצה של חברי מפלגה עותרת נגד המפלגה בבית משפט ומוציאה זאת לתקשורת, אז פסק דין שזורק אותם מכל המדרגות הוא אכן לטובת המפלגה כולה על חבריה.

נדב כתב

New member
יש כאן סתירה

אבל אתה תבין אותה רק אחרי שאותה קבוצה תנצח בבחירות. מרצ, מאז ולתמיד.

כנראה שלא הבנת את הפסיקה

נדב, הפסיקה הביעה בדיוק את העניין - בית המשפט לא הביע דעתו לגבי מי צודק, אלא נזף בעותרים על כך שלא פנו קודם כל לבית הדין של המפלגה. אחרי שיעשו זאת, אם יבחרו, ולא יצליחו, וימצאו עילה לשוב לבית המשפט המחוזי - אזי ככל הנראה תידון תביעתם. הבעיה היא לא מי צודק, אלא איך משחקים. ולפנות לבית המשפט המחוזי, וזו דעתי הפומבית גם במפלגה - היא משחק מלוכלכך. סכסוכים, ולא משנה מי צודק בהם, פותרים בבית. אם זה לא נפתר - רק אז יש לכבס את הכביסה המלוכלת הזו בחוץ. ובואו נזכור שעם כל הכבוד לגוף הצעירים לדורותיו - אלה צרות של עשירים. במפלגות אחרות מדובר בשחיתויות רחבות וחוסר מנהל תקין ברמת העל. אצלנו המצב תקין מבחינה זו, ולכן לא ברור הניפוח הרב של הבחירות בצעירים. בנוסף, זה שאתה רוצה "לעשות דווקא" ולהפסיק לפעול, כיאלו בפעילות שלך אתה עושה למישהו "טובה" היא ממש מצחיקה. שהרי פעילות עושים כי חשוב לנו להיאבק במשהו או לתמוך במשהו. פעילות עושים כי אכפת, לא כדי להראות למישהו אחר. אם הפעילות באמת היתה חשובה לך, אזי קלף המיקוח שלך במסכת האיומים הזו לא היה הפעילות אלא משהו אחר. באופן אישי, קשה לי מאוד להבין למה הפסד או נצחון בתחום הבחירות בצעירים צריך לשמש עילה להפסקת פעילות של חבר מפלגה. לתומי חשבתי שמדובר באידיאולוגיה, ושאתה לא עסקן....

כנראה שאת לא הבנת אותי

אני אמשיך לתרום לחברה, אולי אפילו יותר ממה שעשיתי עד היום, אבל אני לא אתן לכמה פעילים קטנים ועסקנים גדולים לתפוס עלי טרמפ. הבעיה לגבי הפניה לבית הדין של יחד היא כזו - לפי התקנון אין לו סמכות לדון בענייני בחירות. הגוף היחידי שיכול לדון בזה היא ועדת הבחירות! אבל כעת בית המשפט החליט שכנראה שכן יש לו סמכות ולכן התביעה בעינה עומדת. מרצ - מאז ולתמיד

eopeace

New member
קצת תיקונים

לבית הדין של יחד סמכות גם בענייני בחירות ולמעשה הסמכות העליונה לגבי כל מה שקורה במפלגה - לראיה, פסיקתו לעניין בחירות הצעירים מאוגוסט ומספטמבר. אותם אנשים שעתרו לבית המשפט המחוזי פנו אף בעניינים שונים בחודשים האחרונים לבית הדין של המפלגה, ליועצת המשפטית וכן הלאה. אלו לא אמרו שאין להם סמכות כי אם שאין צורך לשנות את ההחלטות של ועדת הבחירות (שאותם עותרים הם חלק ממנה וחלק מההחלטות - הם אפילו עתרו נגד החלטות שהם הצביעו בעדן!)

tali_le

New member
ההפסד היחידי בעניין הבחירות בצעירים

הוא לאידיאולוגיה שהמפלגה מנסה לקדם שנזנחה לטובת מערכת בחירות מלוכלכלת וגועלית שנמשכת כבר 8 חודשים ויותר

tali_le

New member
אין סיבה להתפלא

מיעוט קטן מהנעשה במפלגה בימינו קשור באמת לאידיאולוגיה והבחירות בצעירים הפכו הכול למחנות כשגם הפגנות וארועים פוליטיים חשובים מתחלקים בין מחנה זה או אחר במקום לעבוד יחד למען המטרה וגם האנשים כאן בפורום משתייכים למחנה זה או אחר ולכן תגבותיהם וגם האנשים שאחראים על האתר הם ממקום מסוים ככה זה כשנפלגה נרקבת... טלי

eopeace

New member
אתה רציני?

ידך לא נרתעה מלהתעסק בדברים אלו מעולם! אבל בתכל'ס, כרגיל, יש כאן הרבה דמגוגיה - אין אפשרות, ולא צריכה להיות אפשרות, שבמפלגה לא יהיו בחירות ותחרות פנימיים - העובדה שיש כאלו לא עושה אותם למלוכלכים - השאלה היא איך נוהגים בתוך כל זה - לצערי ישנם אנשים שלא נוהגים תמיד בצורה ישרה, למרות שמדובר כאן בזעיר אנפין, הרי לטעמי ולטעמם של חברים רבים שאני מכיר, התנהגות תככנית, צבועה ולא ישרה זה מהדברים הגרועים שיכולים להיות. לשמחתי, אין מדובר בתופעה רחבה כי אם בקבוצה מצומצמת של חברים.

נדב כתב

New member
גם אתה לא טומן ידך בצלחת.

הבעיה היא עם כל יפי הנפש שמנצלים את תפקידם לעסוק בתככים ומשקרים ואפילו מאשמים אחרים בכך. מרצ - מאז ולתמיד.

eopeace

New member
יש הבדל

לא אמרתי שאני לא מתעסק בפוליטיקה פנימית - זהו דבר טבעי ובריא - אנחנו לא מפלגה דיקטטורית אלא דמוקרטית ופלורליסטית ושכזו, הליכי בחירות פנימיים זהו דבר חשוב ביותר. אבל במעשיי ופעולותיי בבחירות הפנימיות אני לא משקר, לא מרמה, לא מסלף, לא מתכך ולא מסית. בשום שלב לא אמרתי שאני לא לוקח בזה חלק. אני לוקח את זה מחמאה - להיות יפה נפש, אבל איזה תפקיד ניצלתי, וכיצד, על מנת לעסוק בתככים והאשמת אחרים?

למעלה