ללי ליאיר ולמג´יין

יום.

New member
ללי ליאיר ולמג´יין

היי לי יאיר תשמעו אני בת 15 ואני מכורה כבדה
יש עוד אנשים בגיל הזה שמכורים אל תדאגו בסוף יגיעו לפורום הזה גם אנשים בגיל הזה (אם תרצו גם אני
) ומג´יין יש לי שאלה אני יודעת שהנושא כבר עלה כאן פעם אבל רק בקשר אליך בלי קשר לכל שאר החברים בפורום שפתחת פורום בניהולך יכול להיות שזה היה כדי שיהיה לך עוד תירוץ להתמכרות כדי שתוכל להגיד לאנשים שעכשיו יש לך פורום לנהל יש לך אחריות אתה לא "סתם" גולש זה יכול להיות? אוהבת יום שאגב מתגעגעת למגיין אהמ אהמ

יום.

New member
חה לא סליחה

לא יאיר איזה מישהו שהשם שלא כתוב באנגלית (מצטערת נסיתי לקרוא לא הצלחתי) טוב נו אני לא בדיוק מרוכזת היום אתם סולחים לי נכון?

Y@ir

New member
למה לא יאיר ?!

דווקא כן יאיר
וקראתי את מה שכתבת, ואת מוזמנת לספר על עצמך עוד קצת שכולנו נכיר גם אותך
יום טוב יאיר

יום.

New member
חחחחחחחח

הממ היי אני יום ואני בת 15 אני מניחה שזהו השאר יסופר בהמשך אם אני אחליט להשאר כאן ובמלא אין לי כוח להכנס לסיפור חיי המתיש לא עכשיו בכל אופן

Y@ir

New member
אחלה שמח לדעת ...

אז גם את עולה לכתה י´ וחוששת שיהיו לך קשיים בלימודים ובמיוחד בבגרויות אם לא תמצאי פיתרון לבעיית הגלישה המופרזת ... ניחשתי נכון ?
בברכה יאיר ICQ 39374646

יום.

New member
חחח דווקא לא

תמיד אפשר לפרוץ לאיזה דבר נחמד בבית ספר שלי שנקרא "מעבדת מחשבים" ובעיות בבגרות יהיו לי רק בגלל הנטיה שלי לישון בשיעורים במקום להקשיב

lee_1

New member
יאיר...

לי יש המון חששות מסוג הזה, ואני חושבת שיש להם גם ביסוס, בגלל ששנה שעברה, הייתי מקבלת ציונים נמוכים יחסית (היה לי ממומע של 85 ואני תלמידה של 9-10) הייתי מפסידה המון שעות שינה... ושנה הבאה יש בגרויות ואני מאוד מפחדת שאני לא יצליח בהן, ובכלל במבחנים!

e-magine

New member
יום חמודה, אני לא משתמש בפורום

ככיסוי להתמכרות שלי. הסיפור שלי די מורכב והתחיל בכמה טראומות שעברתי לפני עשרות שנים, המשיך בחיים רגילים ומצליחים של יותר מעשרים שנה ואחר כך באיזו הדרדרות שהתבטאה בתחום המקצועי שלי, עד להתמכרות. אני מאריך את השאלה שלך, כי אני יודע שהיא נובעת מאכפתיות ולא ממשהו אחר. העניין הוא שבכתיבה שלי בפורום אני נותן דגש להתמכרות ולהתמודדות איתה ופחות לסיבות. אני תמיד אומר לחבק´ה כאן שיחפשו את הסיבות הבסיסיות להתמכרות. אני עושה את זה ואני יודע את הסיבות שלי. הפורום עצמו עוזר לי, זה נכון שאני נמצא בו די הרבה ומשקיע בו הרבה, גם בשעות עבודה, כלומר מחפש חומר בנושא וגם כדי לענות ולתמוך כשאני יכול, אבל הוא עוזר לי בכך שכבר הרגלי הגלישה שלי השתנו, כלומר מאז שהפורום קיים אני כמעט הפסקתי להיות בצ´אטים, ובכך אפשר להגיד שיצאתי מסוג פעילות שהיה מאד מסוכן ומזיק בשבילי אישית. לפני הרבה זמן שירז הבטיחה איזה מאמר לגבי הסכנות שבצ´אטים, ואני עוד ממתין לזה.זה נושא שמאד מעניין אותי ואני חושב שבמיוחד מעניין את הנשואים שבינינו. יום שתדעי שאני לא מספר לאנשים שאני מנהל פורום, ישבסך הכל שלושה אנשים שיודעים מזה, כלומר שיודעים מי זה e-magine אלה מנהלת הפורומים של תפוז, אשתי והפסיכולוג שלי.

יום.

New member
e-magine007 חחחחחחחח

פששש שים לב להשקעה שלי אנגלית!!!! כתבתי באנגלית!!!! טוב מצטערת אם השאלה פגעה בך ותודה על התשובה *יום קצת מחורפנת כרגע*

למעלה