לליר

B r u l e

New member
לליר

קניתי מכנסיים קצרים בהיינס (עפ"י המלצתך) אתמול בזמן שלבשתי אותם הכנתי קוקטייל קוסמופוליטן. בעת סחיטת הלימון כמה טיפות ממנו מצאו את דרכם למכנסי והפלא ופלא במקומות שהלימון השפריץ הצבע ירד ומכחול נעשה לבן. זה איכות זה??? אני שוקל תביעה על ייעוץ שגוי!

Lear22

New member
מוזר...

לי יש בגדים של היינס שנים על גבי שנים ואף לא פעם אחת קרה דבר כזה אני אדבר עם גולן ויונית, המוכרים של היינס שנקין לגבי העניין. בכל מקרה סור לאחת החנויות ותחליף. זה לא ייעוץ שגוי כי אני יכול להוכיח שהבגדים שלהם שורדים ושורדים. אם סיגור היה פה הייתי מבקש ייעוץ משפטי. יש מתנדבים אחרים להגנתי? פרו בונו כמובן

רומי 007

New member
יללה, פרו בונו אבל חד פעמי../images/Emo88.gif

מיץ לימון עושה כתמים נקודה. היינס או לא היינס. נסה מיץ לימון על השיש שלך במטבח ותראה שנוצר כתם. כל חומצה על בד צבוע תיצור את אותו אפקט (נסה על חולצות אחרות - משובחות ולא משובחות). דבר אחד בטוח - הלימון היה לימון גורמה.

lonestar2003

New member
מסכימה ומוסיפה טיפ מנסיון

לכל הנשים שיש להן כתמים על הפנים ואפילו נמשים, לימון מוסיף המון! לא מבטיחה שיירד לחלוטין, אבל בהחלט מטשטש סימנים! היה לי סימן על הפנים (נגעתי ופצעתי אותן), הזמן לא עשה את שלו והסימן נשאר. העברתי לימון על הפנים ובחיי שהכתם נעלם. אין ולו סימנון על המצח! ידוע שלימון טוב להבהרת הפנים. ועוד טיפ לפנים - שימו יוגורט על הפנים (כמו מסכה). גם מבהיר כתמים וגם ויטמינים לעור.

Chewbacca

New member
מצד שני

אפשר לעקוב אחרי ההמלצה בסרט "החתונה היוונית שלי" ולהשפריץ ווינדקס.

g.o

New member
אפשר להגיד מילה על היינס?

איכות הבגדים שלהם התדרדרה. לפני 3 שנים כשעדיין היינס לא היו מוכרים לרוב, איכות הבגדים , בעיקר המכנסיים , הייתה מעולה. רוב הפעמיים הם ייבואו את הבגדים מארה"ב. עכשיו אחרי שיש המון ביקוש , הם החלו לייצר את המכנסיים בארץ- רוב המכנסיים החדשים שקניתי שם לא החזיקו מעמד יותר מחצי שנה. חוץ ממכנסים- הגופיות,תחתונים וחזיות הספורט שלהם ממש אחלה.

Lear22

New member
רשת חנויות

של בגדים, בעיקר טי שרטס וטריינינגים האישה שלך בטוח מכירה יש בעזריאלי,בשבעת הכוכבים,בבוגשוב,בשנקין, בסוקולוב ברמה"ש, בשוסטר ועוד ועוד

פינליש

New member
אם אפשר רק עוד תלונה אחת קטנה

הסתכלתי היום על "אופנת הכושר" בסטודיו שאני מתעמלת בו. תמיד אני מחפשת משהו שיעביר לי את הזמן בזמן שאני רצה. אז היום הסתכלתי על הלוק של הבנות (יש שם רק בנות) זוועה !!!!! מסיבת פיג'מות אשכרה. כל אחת לקחה את ה"מכנס בית" שלה דפקה איזו טי-שרט של סיום קורס לפני 200 שנה ויאללה. איפה הלוק הזה של כל החולצות גופיה, מכנסי שחלות חובקות חוטיני? לא שיש לי משהו נגד נשים, אבל אם כבר יש רק נשים אז למה שלא יהיה על מה להסתכל במשך שעה? אודה ולא אבוש שגם אני מצטיינת במיטב ביגדי הכושר והיושר אבל אני מקפידה שזה לא יראה כאילו אתמול סיימתי קורס קצינות ואני בדרך למסיבת פיג'מות שסוף סוף הסכימו לי ללכת אליה. מצד שני הגוף כל כך כואב לי עכשיו אז שאלו יהיו הצרות שלי, מה הבנות בסטודיו לובשות

עמית@

New member
זה לא עדיף מאלו שמתלבשות

בבגדים שהיו צריכים להיות שייכים (אם היה צדק בעולם) לאחותם הקטנה בת התשע (דהיינו- קטנטנים והדוקים עד להכאיב) שרואים שלא נוח לאותן ומללות והן מושכות בהם כל הזמן בדרגה ובאומללות אבל ממשיכות ללכת הלאה בצו האופנה? עם הבטן המשתפלת? הלוואי הלוואי ונשים היו הולכות ככה חשוף וגלוי רק כשזה היה להן נוח (ובאמת נוח!) אבל לראות ילדות נבוכות לבושות ככה וברור לחלוטין שממש ממש ממש לא נוח להן- זה די עצוב לי

עמית@

New member
בדרגה=בהתמדה (איך זה יצא לי ככה?

על מה חשבתי? על טקס סיום קורס הקצינים של אחי הקטנטן? |אייקון של אחות גאה מעורב בבוז קל כלפי הטקס הטפשי שנאלצתי להיות עדה לו| |אייקון מכתיף את נשקו- הכתף שק'!!|

פינליש

New member
לא לא לא לא רק אל תזכירי את זה

ביום א' אני לוקחת את הבייבי שלי ללשכת הגיוס... והוא הבייבי שלי האח הזה תאמיני לי. וכל פעם שאני נזכרת בזה כמו פולניה טובה אני ממררת בבכי. הכנתי כבר ואליום לאירוע וחצי יום חופש. יום שבת אני לוקחת אותו לארקפה, רגע דומיה עם קפה טוב לפני הקפה השחור של השמירות.... והוא עוד הולך להיות לוחם... אי שם בלב ים.... אמאל'ה לא רוצה...

פינליש

New member
לחשוב שיש להם חיים משלהם ../images/Emo6.gif

בושה
יעבור לי עמית, אני אחבר אותו לאיתורן, אני אדע איפה הוא כל הזמן והכל יהיה בסדר

Lear22

New member
צבא זה טוב!

די עם הרחמים! אני העברתי את השלוש שנים הכי יפות בחיי - בנתיים - ביחידתי המובחרת. במיוחד לילדים צפונבונים כמונ, רואים עולם, אנשים אחרים ממקומות אחרים שלא מכירים מה זה ארקפה וניוקי, חווים חוויות ומקבלים כ"כ הרבה. אני יודע שאני קצת מוזר עם הלאומיות שלי, אבל ככה אני חושב. ולא,לא הצבעתי לליכוד. דווקא למרץ

עמית@

New member
מה?!?! |אייקון תמה במיוחד ../images/Emo8.gif |

אין ארקפה וניוקי בצבא?

פינליש

New member
מה הקשר בין מחט לתחת ליר???

צבא זה טוב יאדה יאדה יאדה... הבנו את המורעלות. אני עשיתי צבא יותר מטורף מהרבה זכרים שאני מכירה, לא מנפנפת בזה, עבר היה, באמת תקופה יפה. זה לא מפחית מעוצמת הדאגה בתור הורים/אחים גדולים. אח שלי הקטן חוץ מזה שהוא הבייבי שגידלתי ואני קשורה אליו יותר מלכל אדם בעולם הוא גם חבר נורא טוב שלי. הסתכלתי עליו ביום שישי כשהוא התעורר כולו מעוך משינה ומתוק מדבש... לא יכולתי לדמיין אותו רץ עכשיו בטירונות... זה לא אומר שאני לא חושבת שהוא יעשה את זה כמו מלך. גם אני הצבעתי מרץ ומתוך כך אני לא מפחיתה מהחשיבות של שירות בצבא. אבל את הדאגה שלי בתור פולניה אף אחד לא יקח לי !!!!!

למעלה