ללירן

roni al telhi

New member
ללירן

בקשר לכתבה שלך..... למה ציפית???? יש 60 ומשהו ילדים וצריך להעיף ( במילים שלך) חצי מהם אולי הדרך של חנה היא לא הכי אידיאלית בשבילך... אבל יש לך דרך טובה יותר????? אין מה לעשות...... אולי זה לא כל כך פייר אבל גם לא פייר להעיף תלמיד טוב מהמשלחת מישהו שבחיים לא פתח את הפה על חנה.....כדי שאתה תצא...... אז באסה לך...... היית צריך לחשוב קודם

trouble maker2

New member
גם לי יש שאלה לירן

על סמך מה הסקת שהטיול יהיה שטחי? אז כמה ילדים מהתנועה אמרו לך את זה וחנה התאכזרה כרגיל.. אבל איפה הקשר לאווירה שתהיה בטיול לא הבנתי...

haimgl

New member
הפורום הוא ה-מקום להעלות בו דיון

בכל מקרה, בתור אחד שיצא לפולין עם התנועה וגם שמע חוויות של כאלה שיצאו עם בצפר אז ממש רואים שהתכנים המועברים שונים לגמרי. מה שיעשו לך בבצפר זה טקסים מטופשים עם נרות ודגלים והקראת טקסטים עצובים במחנות כדי לגרום לכולם לבכות ולגרום למסע להיראות כמה שיותר "מרגש". התכנים שישתמשו בהם בתנועה לעומת הבצפר זה לא להראות עד כמה שנרצחו במחנה מסוים מספר מסוים של יהודים\קומוניסטים\הומואים\צוענים וכו', אלא ללמוד את המרידות בגטאות ואת ההתארגנות היהודית בגטו, והחשוב מכל, לבחון איך עם שלם יכול לאבד כל חשיבה אנושית הגיונית וכל צלם אנוש, ויותר חשוב מזה הוא לגרום לכך שאנחנו לא נהפך לכאלה גם.

תפסיק כבר

אתה מדבר כאילו היית בטיול של הבי"ס לפוליןאז תפסיק כבר. טתה, אפילו שלא יצאת עם הבי"ס ישר שולל את האפשרות שביה"ס מסוגל להעביר לנו תכנים, אל תגיד שמה שבי"ס עושה זה מטופש אם לא ראית את זה בכלל. גם לבי"ס יש לפעמים פעילויות שאמורות להעביר לנו תכנים חינוכיים אז תפסיק לגנות אותו כשאין לך באמת סיבה, נמאס לי כבר מכל אלה שאומרים אוטומטית שהטיול הזה לא יהיה שווה.

egggggor

New member
מי אמר שהוא לא שווה????

אף אחד לא אמר שהטיול לא יהיה שווה מה שחיים אמר הוא שהוא יהיה שונה מהטיול עם התנועה כאחד ששמע חוויות ממי שיצה עם ביה"ס וכאחד שיצא עם התנועה לפולין. אם מה שחיים אומר זה נכון אז אני אישית מעדיף את הדרך שבא התנועה מעבירה את המסע לפולין אבל כל אחד והדיעה שלו...

סירוטה אתה כל כך פאתטי....

עכשיו אתה פתאום הולך נגד הדעות של רועי... להזכירך, לפני כמה זמן הסכמתה בפורום הזה עם כל מה שהוא אמר פעם. אהה...אולי זה בגלל שאתם כבר לא מדברים...

egggggor

New member
להזכירך...

אני הייתי חבר טוב ולא כמוך וכל מה שלא הסכמתי איתו לא רצתי ישר לפורום וכתבתי את זה כמוך כדי שאנשים יצחקו עליו וירדו עליו וכדי שכולם יהיו איתך נגדו אלא אני אמרתי לו את זה בפנים ולא התחלתי לרדת עליו מאחורי הגב ועכשיו אני לא תקפתי אותו פשוט הבעתי את דעתי בנושא בלי להעליב אותו ובלי לרדת עליו מה שאתה ממש אוהב לעשות לו... ואת ההודעה הזאת הייתי כותב גם אם מישהו אחר (לא רועי) היה כותב את מה שרועי כתב כי הבעתי את דעתי... ולדוגמא רשמתי דבר דומה לגיל בפורום בנושא של רן כשדיברו פה על זה שהוא עובר כיתה ומה אז רשמתי את זה כי לא דיברתי איתו??? לא... רשמתי מה שאני חושב ולא מה שכולם חושבים בניגוד אליך...

מרגש...

באמת לא הסכמתי איתו ונכון שרשמתי את מה שאני חושב כשחשבתי שהוא טועה אבל לא ירדתי עליו בפורום כמו שאתה מנסה להגיד...וגם לא מאחורי הגב. דרך אגב שמעתי שגם אתה לא טלית שכולה תכלת... אבל זה ממש לא עניין ששייך לי, לכן להבא אל תתערב בעניינים שלא שייכים לך. אני מקווה שהבנת את המסר..

egggggor

New member
אני לא מנסה להגיד...

זה פשוט ככה כל הזדמנות שהייתה לך בפורום ומאחורי הגב ירדת עליו ואל תגיד לי לא להתערב בעיניינים שלא קשורים אליי כי אני זה שרשמתי תגובה לרועי והבעתי בה את דעתי ואז אתה ישר ניסית להראות שאני נגד רועי ושאני יורד עליו אז אתה זה שהתערבת אז תתחיל להסתכל קודם על עצמך ורק אז על אחרים... ומה לעזעאזל הקשר לזה ששמעת שאני לא טלית שכולה תכלת????????? תסביר לי בבקשה...

תתפלא

אני לא מדבר רק על חיים אני מדבר על המון אנשים שכל הזמן אומרים שהטיול הזה לא יהיה שווה שד"א חיים הוא אחד מהם ונמאס לי לשמוע את זה כבר. הוא לא היה שם במסגרת בי"ס אז הוא לא יכול לומר ישר שזה לא שווה.

trouble maker2

New member
מצטער להגיד לכם אבל הרב"ח צודק

אף אחד מכם וגם לא אתה חיים הייתם בטיול של בית ספר לפולין אז אין לכם זכות לשפוט או להשמיץ אותו בשביל לנסות ולפאר את הטיולים של התנועה חיים אני רואה מה אתה מנסה לעשות פה וזה ממש מטומטם זה בסדר שתגיד שהטיולים מהתנועה זה אחלה אבל לא צריך לרדת לרמה המטופשת של להשמיץ טיולים מבית ספר בשביל להעלות את "גדולתה" של התנועה

egggggor

New member
אף אחד לא השמיץ ושפט את רב"ח...

אני כתבתי שחיים אמר שהטיול שונה כי הוא דיבר עם אנשים שיצאו עם ביה"ס והוא יצא עם התנועה אז הוא יודע פחות או יותר מה ההבדלים ולכן אני כתבתי שאם(!!! לא אמרתי שהוא צודק אלא במקרה והוא צודק) חיים צודק אז אני אישית מעדיף את התוכנית שמעבירה התנועה בלי להשמיץ אף אחד כמו שעדי ניסה להראות...

trouble maker2

New member
לא הבנת- לא כתבתי שניסו להשמיץ אותו

לא דיברתי על רבח דיברתי על הטיול!! כתבתי שחיים והשאר מנסים להשמיץ את הטיול של בצפר (=אותו!!) בשביל לפאר את הטיול של התנועה לא פתחנו את הדיון הזה בשביל לדבר על הרב"ח מתי תבינו

egggggor

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטער...

אופס סליחה לא הבנתי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה