ללירזושששששששש יש לי שאלה האם את נשואה ואם כן איך קוראים לו
ר רותמיקה2 New member 31/3/07 #2 אני לא ../images/Emo103.gif בטוחה שלירז תענה לך, אז אני אענה לך כי אני יודעת את התשובה: לירז כן נשואה וקוראים לו זיו קוז'ו מקווה שעזרתי, ובבקשה אל תפתחי הודעות סתם- אם את רוצה לשאול את לירז שאלה יש לה תיבה בתפוז, ועם קצת מזל היא תענה לך! חג שמח ושבת שלום!
אני לא ../images/Emo103.gif בטוחה שלירז תענה לך, אז אני אענה לך כי אני יודעת את התשובה: לירז כן נשואה וקוראים לו זיו קוז'ו מקווה שעזרתי, ובבקשה אל תפתחי הודעות סתם- אם את רוצה לשאול את לירז שאלה יש לה תיבה בתפוז, ועם קצת מזל היא תענה לך! חג שמח ושבת שלום!
פ פשוט אנני New member 31/3/07 #3 חללללאס .. אני לא מבינה מה לא מובן לא לפתוח הודעות חדשותתתתת ? וווווווואי אלוהים ..... יש פה ילדים שפותחים הודעות על שטויות ..
חללללאס .. אני לא מבינה מה לא מובן לא לפתוח הודעות חדשותתתתת ? וווווווואי אלוהים ..... יש פה ילדים שפותחים הודעות על שטויות ..
ס סתיו ויטל New member 31/3/07 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifכן, לזיו קוז'ו. ו-ל-ש-ר-ש-ר! ואיי, זה כבר נהיה תופעה פה
A A t z a New member 1/4/07 #5 תופעה???../images/Emo80.gif מחלה מדבקת חסרת תרופה\חיסון אני בעד המתות חסד.תמיד הייתי
מ מאיה911 New member 1/4/07 #6 ../images/Emo45.gif אני אמרתי כבר לפני כמה ימים שזאת תופעה נוראית!!!! וכצריך להפסיק אותה בכל דרך אפשרית!!!!!!
../images/Emo45.gif אני אמרתי כבר לפני כמה ימים שזאת תופעה נוראית!!!! וכצריך להפסיק אותה בכל דרך אפשרית!!!!!!