ללימור יש שם משפחה? וגם-

PopPy

New member
לא, אלה צילומים מיוחדים לטיזרים.

ועכשיו בעקבות הגילוי של ניר על הדמיון לפרסומת של חברת החדשות, אני משערת שכשהפרומואים המלאים יעלו הם יהיו כולם לבושים בבגדים מחויטים מפרסמים את מהדורת החדשות החדשה של ערבי שישי, ובטח בשבוע לפני שהתוכנית תעלה ישולבו גם קטעים קצרים מהמערכונים.

../images/Emo45.gif ובקשר למערכונים- ../images/Emo16.gif

לא חושב, הרי התוכנית אמורה להצטלם רק כמה ימים לפני השידור- אני לא בטוח שיספיקו להכין פרומו ממערכונים...
ניר

צודקת, ../images/Emo16.gif

אבל אני לא חושב שישימו מערכונים מהפיילוט כל עוד לא משדרים אותם.. זאת אומרת, אם לקחו מערכון מהפיילוט וישדרו אותו בתוכנית אז אולי.. אבל אם לא אז זה לא נראה לי. חוצמיזה נראה לי שהגישה שלהם בפרסום זה עניין החדשות, לא עניין המערכונים...
ניר

PopPy

New member
הממ אני לא מסכימה. יש את המערכון

של "מזל טוב- סוף הדרך" שהוא לא אקטואלי, המערכון של מצפה רמון.. יש מספיק מערכונים שצולמו מראש ואפשר לשדר אותם בפרק הראשון, אני לא חושבת שהשקיעו עד כדי כך בצילומי חוץ + התפאורה של מזל טוב (אל תשכחו שמזל טוב זה של רשת ולא של קשת. והיא נראית עלובה בטירוף מקרוב, אגב. משהו כמו רבע אולפן.) רק בשביל הפיילוט. הרעיון הוא כמובן החדשות, אבל כשייחשפו את המהות של התוכנית - תוכנית בידור סאטירית, בוודאי ישדרו קטעים ממערכונים, וביום-יומיים לפני השידור יוסיפו גם קטעים מהתוכנית החדשה, בטח יראו את "דסק החדשות" ואת האולפן המשופר/חדש לגמרי.

של טלעד ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

כן, נראה לי שלפחות לתוכנית הראשונה הם ילכו על הפרומו שהם צילמו בסגנון החדשות. אחר כך אולי יעשו פרומואים מיוחדים לכל פרק, כמו שעשו ברב"י ובשאר תוכניות.
ניר

למעלה