ללילו/מורן בלבד!!!

ללילו/מורן בלבד!!!

אני ביום שני ראיתי את הסידרה החדשה " ר-מ-ז-ו-ר " עם אדיר מילר וצחקתי ממנה הרבה (כל הסידרה) ואני ממליץ עליה בחום רב!!! זה מ 22:20 ועד ל23:00 סידרה מצחיקה כל יום שני ואני כבר רוצה שיגיע יום שני לפרק השני אני ממליץ לך על הסידרה שתרגישי טוב עם הזמן שיחלוף לך לבנתיים עד שיחלוף לך הזמן של הנפיכות יא מושלמת נ.ב ושוב מאחל לך בריאות והמון המון אושר בחיים מאה משוגע עלייך ב-ה-צ-ל-ח-ה

חחחח איזה מאמי אתה אודי

ראיתי שהמלצת על זה כבר פה בעבר... אני אשתדל לראות :) תודה על ההמלצה כפרה..!!! ושוב תודה על הברכות :)) נשיקות בייב'ס (ליל"ט)

לרונע ולילו בלבד!!!

זה כן בזכותך והכול תודה בזכותך החזרתי לעצמי חברה טובה ותיקה שלי שאני מאוד אהבתי אותה מאוד עד לרגע עם הריבים שלי איתה תודה מאוד מיוחדת לפירגון עם השיחה שלך איתי בפרטי ובמסן לשיחות על מורן (דרך אגב מקווה שמורן יודעת שהייתי שואל אותך מה שלומה ומה איתה וכו..) כי מאותו הרגע חשבתי עליה כי היא הייתה חשובה לי מאוד ואני לא משאירים חברים מאחור(כן כן מורן חברה טובה ומאוד מעריך את הסולחה שלה אליי ) אז תודה מורן.... רק שתדעי לך שכמעט כל יום שיכולתי לדבר במסן עם רונע הייתי שואל אותה עלייך מה שלומך ומה המצב שלך הכול ממש הכול אני יהיה בשבתות בצט אבל בנתים עד שיגיע שבת אני יהיה פה אתיכם בפורום דרך אגב אלה(ווואלקם3) נסעה לתגלית בי-ם ל 10 ימים ואמרה לי בפרטי שהיא תיהיה בבית בשבת הזאת אז אני כבר מחכה לרגע שהיא תחזור ואני אמרתי לעצמי שעד שהיא לא תחזור אני לא נכנס לצט (מתגעגע אליה) רונע... כשהיא תחזור תגידי לי במסן שהיא בצט אוהב אותכן מאוד ותודה לעידוד שלך רונע לנסות להשלים עם מורן ושוב תודה הכול בזכותך וסורי שאני מדבר יותר מהגובה שלי חח מטר 70

אודי היקר

אני תמיד שמחה לעזור לאנשים ותמיד שמחה לתת עידוד אני תמיד נמצאת פה בשביל להקשיב לאחרים ולנסות לפתור את מה שמסביב. אנא זכרו זאת. אוהבת תמיד ובאהבה רוני.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רוני אני אשתדל לזרום עם זה שהוא שאל עליי בלי שידעתי את זה אבל זורם:) ואפשר לחשוב... "להשלים" אני רואה את זה רק כצעד שתבין שלריב עם רונע זה פוסל את "הידידות" גם אם זה וירטואלית .... איתי! ואני חושבת שכולם יודעים את זה פה ואני לא מחדשת את זה לאפ'חד :) נשיקות :)

למעלה