לליידי

לליידי

תוכלי לתת בבקשה את הפיתרון למשחק של הכלא, שאמרת שאסור להקליק יותר מידי פעמים, ממש לא הבנתי מהפתרונות באנגלית מה עושים... ניסיתי דברים אבל הרשע תפס אותי.. תודה רבה, אם תוכלי לכתוב פיתרון בעיברית, זה המשחק הרביעי עם התולעת הירוקה

Lady in red2

New member
הרשע = הגנב?

פשוט אסור ללחוץ על התא כשהוא נמצא בתוכו, וצריך לחכות כמה שניות שהוא ייצא משם. אני אראה אם יהיה לי זמן לכתוב פתרון מלא...

פליזזזז תעזרו לי

מה עושים עם המטבע???.שלקחתי מהחדר החשוך עם הפנססססססססססס

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

בצד שמאל יש מערכת אבטחה עם קוד שצריך להקיש. אחרי שאת מקישה את הקוד שהבחור מהחדר החשוך נתן לך, ובמערכת האבטחה הבאה את הקוד שנתן לך הבחור מהתא שנמצא אחרי לכידת הלטאה, את מגלה חדר עם מכונה. אליה את מכניסה את המטבע כדי לשחק מיני-משחק.

Don Nirtin

New member
את מדברת על משחק הילד והמפלצות../images/Emo87.gif

שיחקתי בזה אתמול. לא הצלחתי יותר מדי מלבד שהשטן יתפוס אותי...

eti911

New member
תגידו, במשחק שהילד משחק-

הוא אמור לקחת מפתח, נכון? אבל איך לוקחים את המפתח ( שנמצא בתוך אחת התיבות)?

eti911

New member
יש פה איזה משחק,

עם הרבה אנשים וקופסאות ביניהם. אם מקליקים על האנשים הם "התחשמלים" ואם מקליקים על התיבות- יש גם בהם "שלדים". בתיבה אחת יש מפתח ואני לא יודעת איך לוקחים אותו משם.. מקווה שהסברתי את עצמי טוב..

Lady in red2

New member
את בעצם אמורה ../images/Emo58.gif

להתאים את הצבעים/סוגים כמו במשחק זיכרון. אחרי שמסיימים, פותחים את הפתח מצד ימין למסך הגדול (ליד הכניסה) ומקבלים קוד לצד השני של הכלא.

eti911

New member
או קי, הבנתי איפה.. ליידי-

עכשיו יש משחק עם אותיות בצבע ירוק / אדום. מה עושים? אני לוחצת רק כשזה נהיה ירוק אבל אני וצאת את עצמי מחוץ למשחק. (יש לך אולי פתרון לכל המשחק כדי שלא ננג'ס לך?)

Lady in red2

New member
אין עוד כלום מעבר לקטע שאת נמצאת

מה זאת אומרת מחוץ למשחק? מחוץ לכל המשחק או רק מחוץ למיני משחק? אם מחוץ למיני משחק, כנראה שלחצת בטעות על כפתור אדום.

אבל איך לוכדים את הלטאה???? זה עוד

זה הבעיה שלי, יש לי מטבע כזה אבל אין לי מושג איך ממשיכים מפני שלא נצלחתי ללכוד את הלטאה...

eti911

New member
שירשיר- באחד החדרים

יש שק עם ציור של $ עליו. את מקליקה עליו ואז שמה אותו על הוו שמעל ללטאה. אח"כ, כשהלטאה עולה על השק את צריכה ללחוץ על השק. (צריך לעשות את זה מהר כי היא בורחת..)

adi 777

New member
אני לא מצליחה לפתוח את הדלת באדום

עברתי את המכונה מצד ימין,צריך שליטה באותיות האנגלית במקלדת ולהקליד בזריזות כל אות שהור ירוק. אבל לא הבנתי באיזו מכונה מכניסים את המטבע< לידייייייייייייייייייי ניסיתי לקרוא קצת בפורום הצרפתי אבל הידע שלי מסתכם בדנה קמה גן חובה :(

למעלה