תוכלי לתת בבקשה את הפיתרון למשחק של הכלא, שאמרת שאסור להקליק יותר מידי פעמים, ממש לא הבנתי מהפתרונות באנגלית מה עושים... ניסיתי דברים אבל הרשע תפס אותי.. תודה רבה, אם תוכלי לכתוב פיתרון בעיברית, זה המשחק הרביעי עם התולעת הירוקה
בצד שמאל יש מערכת אבטחה עם קוד שצריך להקיש. אחרי שאת מקישה את הקוד שהבחור מהחדר החשוך נתן לך, ובמערכת האבטחה הבאה את הקוד שנתן לך הבחור מהתא שנמצא אחרי לכידת הלטאה, את מגלה חדר עם מכונה. אליה את מכניסה את המטבע כדי לשחק מיני-משחק.
עם הרבה אנשים וקופסאות ביניהם. אם מקליקים על האנשים הם "התחשמלים" ואם מקליקים על התיבות- יש גם בהם "שלדים". בתיבה אחת יש מפתח ואני לא יודעת איך לוקחים אותו משם.. מקווה שהסברתי את עצמי טוב..
עכשיו יש משחק עם אותיות בצבע ירוק / אדום. מה עושים? אני לוחצת רק כשזה נהיה ירוק אבל אני וצאת את עצמי מחוץ למשחק. (יש לך אולי פתרון לכל המשחק כדי שלא ננג'ס לך?)
יש שק עם ציור של $ עליו. את מקליקה עליו ואז שמה אותו על הוו שמעל ללטאה. אח"כ, כשהלטאה עולה על השק את צריכה ללחוץ על השק. (צריך לעשות את זה מהר כי היא בורחת..)
עברתי את המכונה מצד ימין,צריך שליטה באותיות האנגלית במקלדת ולהקליד בזריזות כל אות שהור ירוק. אבל לא הבנתי באיזו מכונה מכניסים את המטבע< לידייייייייייייייייייי ניסיתי לקרוא קצת בפורום הצרפתי אבל הידע שלי מסתכם בדנה קמה גן חובה