לליהי מנהלת הפורום !!

לליהי מנהלת הפורום !!

לא הבנתי בדיוק למי היתה מיועדת בדיוק ההודעה שלך היום לכל החברים כאן בקשר לתקנות הפורום. ציטטת את כל התקנות כאשר בעיקר לא נגעת ולא התייחסת: א.לא ראיתי שמישהו מקלל כאן. ב.פרסום מספרי טלפון מעשה נדיר והמפרסמים בין כה וכה לא יראו מה כתבת כי לא מחפשים אחורה. ג.לנושא הכי חשוב לא התייחסת!!! נושא ההצפות בהודעות אישיות ללא תוכן,דיעה או מסר בסגנון הצ`טי. גם לעניין ההצפה בסגנון ``שרון 28`` שבירכה לשבת ב-25 הודעות רצופות ונפרדות במקום בברכה אחת עם פירוט השמות בפנים,לא התייחסת וזאת למרות התקנה הבלתי כתובה והידועה למנהלי הפורומים כי אסור לרשום יותר מ-3 הודעות רצופות ובמיוחד שהינן הודעות אישיות בסגנון מייל או צ`ט ולא מעניינות את אף אחד חוץ מהמוען והנמען עצמם. פורום לא יכול לשמש כ-EMAIL !!!! בעבר נקטת בצעדי חסימה נגד מציפים והיום אפילו לא מצאת לנכון להתריע!!! אז תבדקי ותראי שלא חל שום שיפור מרגע שפירסמת את הודעתך עד הרגע הזה!! אני מבקש לידע אותך כי אם ימשיך המצב כמו שהוא אמליץ לכל מי שיראה עצמו נפגע מעצם ``העפתו`` אחורה עם חומר שטרח רבות להביאו לכאן,פשוט לבצע העתקת החומר שוב לדף הפותח כדי לחלצו מ``הזבל``.

ארבל היקר ..

אני רוצה להבין מה הבעיה שלך איתי???? מה אכפת לך שכתבתי 25 הודעות לחברים שלי ??? יש לך בעיה עם זה שיש לי הרבה חברים שלא כמוך???? תסביר לי מה הבעיה שלך אחת ולתמיד??? וסליחה ההודעות של משפט אחד שאתה כותב , זה בסדר?? מישהו אומר לך משהו על זה? תראה עד היום ,הייתי די נחמדה אליך כי די כיבדתי אותך , אבל זהו נשבר לי ממך , נשבר לי ממה שאתה אומר , נשבר לי מאיך שאתה אומר, נשבר לי מהצורה שאתה אומר את הדברים שלך . לגבי הדברים שאתה כותב ... אם לא מוצא חן בעינך אדון ארבל אתה מוזמן לכתוב אותם בפורום שירים שם באמת אולי יעריכו את הדברים שאתה כותב. אז ארבל , בפעם האחרונה רק ממני !!! לי באמת נשבר ממך.

אני משאיר למנהלת את זכות התגובה

תגובתך המתלהמת שלא לעניין היא בתחום אחריותה!!!!!

grabbit

New member
זבל לפי הבנתי זה אתה

כך לפחות טוענות 3 בנות כאן אבוי לך אם תאיים על משהי כאן או תפגע בהן. אנחנו כאן להנות לא להתעמת אז חבוב בוא נהיה יותר חיוביים יאללה חמוד שיהיה לך לילה טוב וביי

ארבל

אתה יכול לעשות כאוות נפשך.... אי היכולת שלך להסתכל במראה ולראות את ההודעות הספציפיות של עצמך שמיועדות לנמען ספציפי ולא למען הכלל.... או לגבי התקנות הבלתי כתובות של מנהלי הפורום (שמשום מה תפוז כנראה לא ראו לנכון לידע אותי על כך אבל אותך מידעים לגבי כל דבר....) ואתה בעצמך חוטא בכך לא פעם ולא פעמיים.... ארבל למה תמיד לך הכל מפריע? למה תמיד אתה הוא זה שמביא ריב ומדון לפורום ועוד כותב לא פעם ולא פעמיים כי נמאס מרוח המלחמה? כבר הגבתי לא פעם ולא פעמיים כי אני משאירה כאן גם את ההודעות חסרות התוכן, וכבר הצעתי לך לא פעם ולא פעמיים כי אם זה אינו מתאים לדרך מחשבתך, אתה מוזמן או לפנות לגורמים מתאימים יותר ממני, או פשוט לעזוב את הפורום הזה המנוהל בצורה כל כך לא מוצלחת ולעבור לפורום המתאים לך יותר. אני לא מתכוונת יותר להגיב בנושא נדוש ולעוס זה. ליהי

למעלה