לליהי היקרה,

לליהי היקרה,

לי יש את הרעיון הטוב ביותר!(אני חושבת) מכיוון שאת לא מגיעה למפגש, וכולם מקטרים, תבקשי ממי שהעלה את הרעיון לארגן את המפגש בעצמו. אומנם את מנהלת הפורום ושומרת החדר(משמע כחולה). אבל כבר התנהלו מפגשים אלו ללא אירגונך, מתוקה-למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה... מי שהעלה את הרעיון יכול היה לכתוב את ההודעה בעצמו. אז יאללה מי שמעוניין במפגש כזה שיקום ויארגן אותו. וחאלס עם הריבים לגביי המפגשים. מי שרוצה להפגש שילך,ואל לו לקטר על אלו שלא הולכים, כי זה בכלל לא מעודד לבוא למפגש הבא אלא להיפך. תתעוררו.... שלכם, אלת האהבה.

אלתוש שלי .... B-)

למה להכניס את הראש למיטה חולה????? אני לא מבינה מה רע כל כך ברעיון הזה??? אני באמת חושבת שזה רעיון די חמוד ככה לצאת לטיולים משותפים ואני בטוחה שלא כולם יגיעו אבל בכל זאת תארילך טיולים כאלה פקניקים סתם להפגש - הלוואי והייתי גרה יותר קרוב. אוהבת אותך חומד שלי מחכה כבר ליום שלישי חחחחחח ביי

שרוני,

הרעיון לשמו יכול להיות נפלא, אבל ליהי לא חייבת להיות זו שמארגנת. היא לא מגיעה וזה צפוי שיתקפו על זה, ולכן אני חושבת שמי שרוצה ויגיע שיארגן הוא בעצמו. ומי שהגה את הרעיון יכול היה לכתוב את ההודעה בעצמו. ולקבל תגובות באימייל שלו, או שליהי הייתה מקבלת את התגובות לאימייל שלה ומעבירה לו-פשוט ביותר,ללא אי הבנות מאחרים. מתה עלייך, ויום ג` סגור חסר לך שאת מבריזה!, אלת האהבה.

Cגל

New member
אלת.... חייבת להגיב

ליהי לא חייבת להיות המארגנת, אבל מה רע בכך? מי אמר שהיא לא מגיעה? ולמה זה צפוי שיתקפו אותה? האם זה אפשרי שכל מי שרוצה ויגיע שיארגן בעצמו??? חסר לך שלא תגיעי....

אלת יקירתי...

אותו אחד שהעלה בפני את הרעיון ביקש מאוד ממני להרים את הכפפה ולארגן את המפגש... בהודעה שכתבתי לא נאמר שם דבר על כך אם אני מגיעה או לא מגיעה וזה אכן נתון לשיקול דעתי ודעת בן זוגי. אין לכך שום רלוונטיות לעצם קיום המפגש. אותו אחד שהעלה את הרעיון ביקש לבדוק את הדופק בקרב חברי הפורום והצ`אט אם מפגש כזה אכן יראה לחברים. אם תהיה מספיק הענות למפגש הוא יתקיים ואם לא אז לא ללא קשר לנוכחותי במפגש. ובנוסף על כך אלת יקירתי אם זכור לי היטב הדבר ביקשתי תגובות במייל בדיוק כדי למנוע השמצות מהשמצות שונות. ליהי

למעלה