לליהי האחת

לליהי האחת

שמעי מחמודה שנינו יודעים טוב מאוד שלא איימתי עליך שנינו יודעים טוב מאוד שכשהתחלתי לומר לך שאת בוגדת באינטרנט ושאת עושה סייברים אז ישר רצת לחבר שלך אייל והוא חסם אותי יופי שהשיחה מוקלטת- כולם יודעים שלא איימתי עליך ודרך אגב- אני בניגוד לאחרים, לא מפזר סתם הבטחות ואיומים אני לא כמו הרבה פה שרק רוצים להפחיד אותך אם באמת הייתי מתעצבן אז את וכל החברים השומרים שלך היו שומעים ממני כי אתם חכמים מאחורי המסך כל טוב מוטי

עדין לב...

נמאס לי מהוויכוח איתך כאן על גבי הפורום... החסימה שלך היתה בגלל שמסרת פרטים אישיים עלי בכללי ודבר זה לא מקובל עלי בכלל.... אם אני בוגדת או לא בוגדת אין זה מעניינך או מעניין אף אחד ומי אתה בכלל שתחליט אם אני בוגדת או לא בוגדת. אני לא מוכנה שאף אחד אבל אף אחד יכנס לי לורידים ויחליט על דעת עצמו מה אני עושה בחיי הפרטים. חיי הפרטיים שייכים לי בלבד והם לא רכוש הציבור. ולכן אם אתה רוצה להמשיך להיות חבר בפורום זה כדאי מאוד שתשפר דרכיך ותוציא את הפורום הזה מויכוח שלא שייך לו כלל. אם תמשיך בהודעותיך בנוסחים כאלה ודומים לאלה תמצא את עצמך לא רק מחוץ לצ`אט אלא גם מחוץ לפורום. אני מקווה שאני מספיק ברורה ליהי

למעלה