לליהיייייייייייי

לליהיייייייייייי

שמעי שנינו יודעים שבגללך חסמו לי את הכניסה הזעקת את החבר שלך אייל והוא חסם לי את הכניסה אז אל תשחקי לי אותה תמימה לא קיללתי אותך ולא שום דבר אחר ולא נתתי לך סיבה להעיף אותי אבל את העפת כדאי לך מאוד שיסירו לי את החסימה כי יש לי את מספר הטלפון שלך ואת הכתובת שלך שמעי אני לא בחור רע אני הכי זהב בצאט אבל את בחרת לראות את הצד הרע שלי יש לך הזדמנות לפתוח דף חדש תדאגי שיסירו את החסימה עליי מוטי

שלום!

אני רוצה להבין שמעתי כאן צליל קלוש של איום???? אם אני לא אוריד חסימה מה תעשה לי? תגיע אלי הביתה לפרק לי את הצורה? תתקשר אלי הביתה למכור מעשיות לבעלי? מה בדיוק תעשה???? לפני שאתה מתחיל לאיים כדאי שתחשוב פעמיים!!! ליהי נ.ב. אני רואה רק צדדים שמראים לי.... ויש כאלה שדף חדש ממש לא מעניין אותי במיוחד אם הם מתחילים באיומים לא לעניין.

@poet

New member
מוטי היקר

בפעם הבאה שאתה משמיע איום אני מגיש נגדך תלונה , אני לא מתעסק עם אנשים כמוך בדרך אחרת. אל תשכח שבכל פעם שאתה מתחבר לשרת , הכתובת של הספקית שלך נירשם שיהיה לך יום טוב

מוטי

כשנפגעת ואמרת שאתה עוזב בגלל שוטרת, דאגתי לרוץ לשוטרת על מנת שתתפייסו ולא תעזוב. ועתה..... עתה אני מתביישת לדעת שטעיתי, פרצופך האמיתי התגלה לפניי. בחרת להשתמש באיומם, ומכולם באיומים כלפיי ליהי שהיא אחת ויחידה. איומים תשאיר בצד, ושמחתי לראות את תגובת פואט לעניין. אתה לא ראוי להיות במחיצתינו. אז שיהיו לך חיים נפלאים,בדרך שלך היי שלום ולא להתראות. ממני ששמחה לא להתקל בשמך שוב.

למעלה