לליאתוש

י פ ע ת

New member
לליאתוש

בעקבות ההתרחשות האחרונה שקרתה עם בתך הייתי רוצה להציע לך בכנות כאם אל אם, שמגוננת על גוריה,הרחיקי את בתך הקטנה(והיא באמת עדיין קטנה להתמודדויות מסוג זה)מהצ`טים בכלל ומגוב האריות שנקרא ``חדר נשואים נשואות``. אני לא חושבת שזהו מקומה ואין לה מה לחפש בחדר זה, אפילו לא אוזן קשבת, כי ביננו את מודעת למה שקורה שם ורצינות לא ממש תמצאי שם.חוץ מזה יש צ`טים וחדרים שהולמים יותר את גילה. הגני על בתך כמו שצריך ואל תניחי לה להיפגע עוד יותר ממה שכבר במילא נפגעה לדברייך. כל העסק הזה פשוט לא יוסיף אלא רק יגרע. אלו דברים מלב אל לב, את רוצה תקבלי ואם לוא אז אולי נכשלתי בהעברת המסר. בכל אופן אני מייחלת שבתך תעבור את המשבר ותמשיך הלאה, החיים עוד לפניה!!!

ליאתוש

New member
ליפעת

קראתי ואני אכן מגוננת עליה ובקשר לחדר יש כאן אנשים נפלאים לדעתי אומנם לא כולם אך ישנם

לליאתוש...

קראתי את ההודעה שלך וכמובן את התגובה של יפעת והייתי חייבת לציין שיש משהוא בדבריה של יפעת אכן הצ`אט הוא מקום פתוח לכולם ליפים ולמכוערים לחזקים ולחלשים ליפי הנפש ולצרי הלב.. החוכמה היא לדעת עם מי ליצור שיחה ולמי להקדיש את הזמן שאנחנו בפנים. החוכמה היא לדעת לקחת את כל הדברים בערבון מוגבל ולדעת שלא כולם נחמדים ולא את כולם אלוהים ברא אותו הדבר... זה נכון שחדר כמו נשואים נשואות לא כל כך מתאים לגילה של ילדתך אך אם ברצונה להשאר שם עליה לדעת מי נמצא שם ולא להתייחס לכל אחד ברצינות גמורה ולדעת לסנן דברים ולמצוא רק את הנחמדים ולא לקחת כל הנאמר ללב. אוהבת את ילדתך מכל הלב ליהי

למעלה