לליאות הנפלאה שאחרי

לליאות הנפלאה שאחרי

את מגעך אהבתי ביותר שמחה שעליך לא רציתי לוותר כל ליטוף שלך אותי מרגש ליבי אליך יוצא, רועש וגועש רפרוף זקנך את גופי עוקץ רוצה אותך מאד - עד אין קץ נשיקותיך ונשיכותיך אותי מלהיבות אחח, מדורה שכזו קשה מאד יהיה לכבות בוא לא נכבה אותה לעד כי לי אתה כנראה נועד המשך תמיד אותי לאהוב ואל תפסיק אלי לכתוב רוצה אותך לדעת זו שיודעת לגעת

נחמד למדי...(-:

אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותך... אילו מחמאות כבר קבלתי כאן, ממש תותח... עם זיפים או עם זקן, עם שפתיים או הלקקן, לכתוב זו אהבה גדולה, כייף גדול - לא רעה חולה... קיימים דברים המעמיקים לחדור, לפנים או לאחור, קיימים מבטים המדברים לעומק, שעל לחייך מעלות הסומק. יש גברים מכל הסוגים, יש ימי חול ויש חגים, איזה כייף לקבל מחמאה מבלי להתחנחן, לגעת יודעת - ... שגבר כמוני..אין. (-: עם חיוך כמובן וללא שחצנות יתרה, אני מכיר כמה טובים שגם להם זה קרה...(-: הלאות הנעימה שאחרי...

חיצו של קופידון

נעלמת לי פתאום אותך כל כך רציתי היום הקצבת לי רק 10 דקות מה כבר ניתן בהן לחוות בקוויקי לא כל כך חושקת אבל איתך גם בזה מסתפקת גע בי עוד ועוד... בשיער וגם בעור... מקדימה וגם מאחור... מרשה לך אלי לחדור את חיצי אהבתך אלי תירה ואשמור עליהם בעבורך ללא תמורה רק נשיקה מתוקה וקטנה אותי כל כך מגרה ומהנה חדור אלי עמוק אל תוך ליבי וכך תירכוש לך את אהבתי!! אוהבת אותך טיפ טיפונת, זו אני הילדונת נשיקות על המצח ואהיה שלך לנצח

mna

New member
זכרונות ;-)

זאת היתה פגישה, קצרה עד מאד, את היית נגישה, והתחלת כבר לרעוד. את הגעת אל השיא, בזמן הקצר, ונקווה שבפעם הבאה, יהיה לפחות אותו דבר . . .

mna

New member
הפעם הבאה

אנחנו ניפגש, והזמן קרוב, ביחד נתרגש, ויהיה לנו טוב. כבר היטב נכיר, וביחד נסער, את ההנאה העיתוי יגביר, וגופינו בשיא יבער!

שנינו ביחד ,אך כל אחד לחוד

אנחנו ניפגש ויהיה לנו טוב אני עם ההוא, ואתה עם ההיא שנינו ביחד, אך בעצם כל אחד לחוד ובאמת כבר נלמד להכיר ובאמת ביחד נסער נלמד להפיק את ההנאה והעיתוי יגבר והפעם הבאה באמת תהיה הרבה יותר טובה וגופינו בשיא באמת יבער,גם שלי וגם שלו אבל...לא אתה ואני יחדיו אלא אני איתו ואתה איתה...

pachanga

New member
פגישה קצרה....

אוקיי היתה פגישה קצרה למה תצפה לאותה פגישה שתיהיה פחות או יותר אותו הדבר שינוי קצת בחיים בטעם, ביופי, בהכל.... כי הרי כל בחורה נוגעת ומגיעה לשיא בצורה אחרת שונה, בדרך הארוכה או הפחות ארוכה....

עומק הסומק...(-:

לגעת -לא יכולה לחדול, הצלחת יודעת, הסמקתי - ובגדול, כבר שנים לא העלו לחיי סומק, לא שטחית ולא לעומק...(-: טיפ טיפונת זה מספיק, הזמן - לא בוזבז לריק. אפשר להשאיר קצת לדמיון, מחר - נדקלם את ההמנון. נשיקות על המצח, אל תבטיחי נצח... הלאות הנעימה שאחרי...

הפתעת אותי במקלחת

הפתעת אותי במקלחת עירומה גרמת לי להיות נבוכה והמומה המגבת ממני החליקה ואת כל גופי העירום אז ראית אוי אני כל כך סמוקה רק חסרה לה כאן איזו נשיקה אם אתה כבר כאן לצידי אז אולי תסבן אז את גבי אוהבת את מגעך המרגש שוב ליבי אליך גועש

mna

New member
סבון

נטלתי הסבון, העברתי על גבך, הקצפי המון, וידי נשלחה לשדך. קלטתי תזוזה עדינה ברגליים, וחיש מהר הייתי על הברכיים, טעמתי ורעדת, ואת ראשי, אלייך הצמדת. עד שהכל נגמר בגניחה, ועל כתפי, היודעת התרווחה.

טעית-לא אתה היית איתי במקלחת

אם כי נראה לי מין הסתם שמאד היית רוצה להתקלח ביחד מצטערת לאכזב אותך, אבל לא מתקלחת עם כל אחד ואחד

לזו שיודעת

רוצה את הלאות שאחרי לא רוצה את המנה והרי - זה לא גמור, זה לא עשוי אין בלעדיות עם גבר נשוי... ואני מוכנה עם שניהם.. גם עם המנה וגם עם הלאות כשרונות, חרוזים, להיות בינייהם... זה אכות, ולא רק כמות... סתם צוחקת, אל תבהלי אף אחד מהם עדיין לא שלי ולא אוהבת את זה בשניים אבל מוכנה לחוות איתם חתיכת שמיים עם כל אחד לחוד עם הראשון ועם החמוד ומאחלת גם לך בהצלחה להנות מגבר שיודע את המלאכה...

לאלמנה הכחולה

לאלמנה הכחולה והנאה זו שבגללה התמלאתי בזמנו בקינאה יודעת שאין בלעדיות עם גבר נשוי אותי זה לא מדאיג - לי דוקא זה די רצוי! רוצה אני את הליאות בלבד רוצה להיות איתו לבד, לבד כי יודעת אני שהליאות יש בו איכות ועבורי מלא במשמעות כל כך אוהבת את חרוזיו המדהימים ואת ליבי הם כה מרשימים לא דואגת, לא נבהלת יודעת שאת ליבו את לא כובלת מקבלת את איחולייך באהדה ורוצה שתהיי לי ידידה שלך זו שיודעת נ.ב. רציתי לציין שמלבד העניין בליאות יש לנו דבר נוסף בעל אותה המשמעות כנראה ששתינו בוגרות אותה הפקולטה...

מעניין.....:)

מאין לך המידע? שאלת באגודה? ;-) מקווה בשבילך שתהני ממנו אבל, היי, תשאירי גם לי קצת...

לזו שיודעת

רוצה את הלאות שאחרי לא רוצה את המנה והרי - זה לא גמור, זה לא עשוי אין בלעדיות עם גבר נשוי... ואני מוכנה עם שניהם.. גם עם המנה וגם עם הלאות כשרונות, חרוזים, להיות בינייהם... זה אכות, ולא רק כמות... סתם צוחקת, אל תבהלי אף אחד מהם עדיין לא שלי ולא אוהבת את זה בשניים אבל מוכנה לחוות איתם חתיכת שמיים עם כל אחד לחוד עם הראשון ועם החמוד ומאחלת גם לך בהצלחה להנות מגבר שיודע את המלאכה...

למעלה