לליאור

אלעדהלר

New member
לליאור

מנסיונך יכול להיות שסרוו 9202 חדש ישבר במהלך טיסת 3D עם מסוק "50"???? כי זה בדיוק מה שקרה לי היום הסרוו נשבר במהלך הטיסה, אבל למזלי לפני שהוא נטחן לחלוטין נשאר חיכוך קטנטן שאיפשר לי בקושי לנחות נחיתת אונס ללא נזק. לגבי המפגש ישנו עוד בחור אחד (חוץ מאנוכי) שהביע רצון לנסוע למפגש שהיה אמור להתקיים ( אור ) ,שנינו מטיסים אגרסיבי, ומבצעים תרגילי 3D. במידה ויהיו מספיק חברה שיהיה אפשר לארגן מפגש רציני וטיסות שואו,אשמח להגיע עקרונית אני מעדיף להטיס בשטח ללא טיסנים מסיבות ברורות,גבעת ברנר היתה יכולה להיות אחלה של מקום חבל. אם תשים לב פורסמו בפורום תמונות ממשטח ההטסה בב"ש באדיבותו של אור שווה הסתכלות. אלעד.

תבדוק בהוראות היצרן...

בדרך כלל כתוב שם מה המינימום של הסרוואים ולפעמים גם לאיזה סוג טיסה יכול להיות שהסרוו שלך היה קצת "עייף" מלפני הריסוק והגלגלי שיניים לא עמדו בלחץ. תחליף לגלגלי שיניים מאלומיום. בברכה יוני שריג.

אור 1245

New member
לאלעד

ראה לי שמה ששחר אמר לך היום בשטח זה הסיבה- איזה שהוא פגם ביצור אתה לא עבדת כל כך חזק עם הסרוו שצריך לקרות מה שקרה. נ.ב אני כנראה יטיס יום חמישי (לפצות על השבת) מקווה לראות גם אותך. אור.

תגובה

במילים פשוטות - אין סיכוי. כנראה שהיה פגם בסרבו. אני קורע מסוקי 60 עם 9202 בלי בעיה בכלל... בכל אופן לגבי המפגש , אני יוצא מחר לקורס של חודשיים וחצי לערך (אני חייל כן...) אז אני לא אהיה בבית במהלך השבוע אז אם בא לך לתאם לסוף השבוע הבא נניח תרים טלפון : 050601864 אשמח לארגן משהו בסגנון מפגש מסוקאי 3D - יכול להיות כיף חיים !! ומודיעין היא מקום טוב לארגן זאת ! בברכה, ליאור.

אגב

אני גם ראיתי פעם סרבו 9204 נטחן באויר , לאחר שכבר פעם אחת החליפו לו גירים בגלל שזה קרה בעבר. לי אישית קרה ב-9204 שהתנתק לי אחד מ-3 הגידים בחוט של הסרבו מההלחמה שלו בתוך הסרבו - למזלי הצלחתי להציל את המסוק אז (אקסל 60). בקיצור אל תהיה בטוח ש-9204 זה הפתרון , פשוט יש לפעמים פגמים... כמו שאמרתי , אם בא לך ליצור איתי קשר אז שיהיה מעתה טלפונית. בברכה, ליאור.

אגב

אני גם ראיתי פעם סרבו 9204 נטחן באויר , לאחר שכבר פעם אחת החליפו לו גירים בגלל שזה קרה בעבר. לי אישית קרה ב-9204 שהתנתק לי אחד מ-3 הגידים בחוט של הסרבו מההלחמה שלו בתוך הסרבו - למזלי הצלחתי להציל את המסוק אז (אקסל 60). בקיצור אל תהיה בטוח ש-9204 זה הפתרון , פשוט יש לפעמים פגמים... כמו שאמרתי , אם בא לך ליצור איתי קשר אז שיהיה מעתה טלפונית. בברכה, ליאור.

אור 1245

New member
לא נראה לי אזור מודיעין

יש מלא אנשים בדרום שישמחו לארח אותכם במנחת המסוקים אצלנו.

אני לא מטיס מסוקים אבל

אניממליץ לכל מטיסי המסוקים לבוא לב"ש ולראות איזה פוטנציאל של אלופים יש שם מומלץ רק לפני כן לדאוג שיהיה שם בחור בשם שחר

הצעה

לי אישית יהיה ממש קשה להגיע לדרום - אני מזמין את כולם להגיע למודיעין - כאן ניתן להטיס בראש שקט לחלוטין ללא הפרעות - אפשר להרים פה יופי של אירוע 3D מסוקים ! גם יוסי שווקה כבר אמר שהוא מגיע !
בכל אופן אנחנו חושבים על יום שבת הקרוב במודיעין אז תתחילו להתארגן - אני במהלך השבוע אראה אם אני בכלל יוצא השבת - אם לא נדחה את העניין. אני אדאג להודיע למישהו שיכתוב בפורום במהלך השבוע. בברכה, ליאור.

למעלה