שהיא מעיסת נייר בלבד. זו עבודה של תלמידה שלי יוכי - את המסכה מדביקים על קרטון , חותכים את המסגרת הרצויהמהקרטון, מצפים במסקינגטייפ ואז בעיסת נייר, כולל סנטימטר שעולה על מסגרת המסכה. ומקשטים - צבע חרוזים וכו.
בעבודות שלי הפנים הם פיסול, אני מצפה את העבודות בשכבה מאוד עדינה של דו אנד דריי ואז משייפת או מורחת תערובת של גבס דבק ביחס זהה. גם מעיסה אפשר להגיע לתוצאה חלקה אחידה ויפה - צריך להכין טוב טוב את העיסה מנייר טואלט, ללוש הרבה אפילו לתת לזה יום להתמזג: דבקים ונייר וחשוב מאוד שהקונסטרוקציה עליה את עובדת תיהיה גם אחידת מראה. עוד כמובן להרטיב את היד בדבק טפטים ולהחליק את פני העיסה בתנועות מעגליות קטנות כך העיסה "תתישר" לך.
ולמה דו אנד דריי? מה האפקט שלו? אני בעיקרון מפסלת רק עם נייר טואלט כי הכל יוצא חלק וככה אני אוהבת. רק שהעבודות (המדהימות דרך אגב) שלך ניראו לי כמו גבס ולכן אני שואלת.
אליהם גבס איכותי. דואנד דריי הוא כמו דאס ויש לי טכניקת עבודה איתו למראה מאוד אחיד - למה?? כי אני אוהבת את המראה החלק מאוד בפנים אני מכוונת לבובות אספנים ולכן עיסת נייר פחות מתאימה לי בדרכה כעיסה - כשכבות נייר היא מגיעה לרמות ביצוע מדויקות יותר וחלקות. העיסה היא נהדרת - חלילה וחס לא מורידה מערכה אוהבת אותה מאוד.