לליאון!

גל ודנה

New member
לליאון!

מה ענינים? אלו דנה מוריאל וגל. הרגע חזרנו הביתה לאחר שתי תוכניות רצופות... שתידע לך שנורא נורא נהנו! הבטחנו מכתב ולכן קיימנו! עקב השיחה שהייתה בינננו אנחנו לא מצפות לתשובה חזרה אבל רק שתידע שאתה מקסים וחתיך ורואים שאתה בן אדם טוב שאכפת לו מאנשים. אנחנו נורא נורא מעריכות את העובדה שהצטלמת איתנו למרות כול הלחץ שהיה לך פינית זמן לא פחות ולא יותר 5 תמונות! אנחנו מקוות שאתה זוכר מי זאת מי! כי באולפן קצת התבלבלת בין דנה לגל! בקיצור אנחנו מאחלות לך בהצלחה ומקוות שתהייה עונה נוספת שאתה תהייה מנחה בה. ואם תוכל, רק אם תוכל נישמח לשמוע מימך בחזרה! באהבה רבה דנה מוריאל וגל. נ.ב אנחנו כולנו במקרה פנויות כרגע. זהו רמז קטנטן ואם תירצה איזה משהו קטן עם מישהי מאיתנו נישמח ואפילו סיכמנו ביננו שזה יהייה ללא קינאה אלא רק עם פירגון. זה בצחוק אתה יודע אבל בכל צחוק יש קצת אמת. אוהבות עוד פעם דנה מוריאל וגל

get well

New member
../images/Emo9.gifטוב יש לכן יתרון אחד../images/Emo6.gif

אתן קטינות נכון??? כי שמעתי שליאון אוהב את הבחורות שלו כאלה...

גל ודנה

New member
הודעה חשובה!!!!!!!! !!!!!

דבר ראשון אנחנו לא קטינות! דבר שני לא כול מה שאת שומעת נכון! {בקשר לזה שליאון אוהב קטינות} יצא לנו לדבר איתו היום ועזבי את זה שהוא חתיך הוא בן אדם מקסים וישנן ילדות בעולם הזה שאוהבות סתם לדבר ולהמציא דברים מתוך שעמום, מי שעושה את זה סתם ילדה קטנה שלא מצליחה לממש את הפנטזיות שלה!

למקרה שדיברת עלי...

רק שתדעי כפרה שלא חסר לי כלום בחיים באמת, בלי עין הרע. להמציא דברים על ליאון זה ממש לא בראש שלי. נפגעתי אז התנהגתי בהתאם. אבל כבר שכחתי וסלחתי. כמו שראיתן בפורום אני אפילו ביקשתי סליחה על זה שכתבתי את זה בפורום כזה, לא הייתה התייחסות לסליחה שלי, נחמד הא?. ואת יודעת מה אם ליאון אומר שאני שקרנית אז שיבוא ויגיד את זה פה או שיגיד לי את זה בפנים. ואני לא אומרת שליאון בנאדם רע, ממש לא. אני אומרת שאיך שהוא התנהג אלי לא היה בסדר (אולי הוא לא ראה את הדברים כמוני). אבל פסדר עשיתי טעות שבכלל העלאתי את זה (בזמנו) לפורום אבל לכל דבר יש סיבה ולכל דבר יש מחיר.

גל ודנה

New member
שרון!

זה ממש ממש לא היה קשור אליך מה שרשמנו! רשמנו בכלליות כי יש אנשים שלא יודעים מה הם מדברים וסתם אומרים! אנחנו לא יודעות כול כך על המיקרה שלך עם ליאון והאמת שזה לא חשוב כי צריך לעזוב את הדברים כמו שהם וזה לא עניננו! אז לפני שאת תוקפת וקופצת למסקנות תבררי על מי בדיוק מדברים! נ.ב אם אתה ככה תוקפת סימן שיש לך משהו להסתיר!!!! !!!

אין לי מה להסתיר!

פשוט אני הייתי זאת שכתבה בזמנו דברים בפורום אז חשבתי שאתן מדברות עלי!!!

גל ודנה

New member
שרון!

כניראה זאת הייתה אי הבנה! רק שתידעי שלא התייחסנו אליך, דיברנו בכלליות!

,תשובה מהירה ולוהטת

הבטחתי ולכן אקיים. בסוף יום מתיש, אני שולח לכן נשיקות ומודה על ההצעות המגונות. אתן אכן מקסימות. ליאון.

גל ודנה

New member
ליאון!

וואו אנחנו עוד יותר בשוק שהחזרת תשובה ועוד כול כך מהר! אנחנו מעריכות את זה. אנחנו מבינות שאתה לא מקבל את הצעתנו המגונה, מכיון שלא בחרת. חבל באמת חבל היה יכול להיות מאוד נחמד. תיראה, 4 זה גם בסדר מבחינתנו {סתם ליאון אנחנו צוחקות}. אתה בטח נורא נורא עייף, גם אנחנו אז שיהייה לך לילה טוב חלומות פז. מקוות לשמוע מימך מתי שיזדמן לך! אל תישכח אותנו. אוהבות דנה מוריאל וגל

get well

New member
../images/Emo2.gifמה לא??../images/Emo26.gif

אתן פחות מ18 לא?? דיברתי אתכן ואתם בבי"ס לא??? בכל מקרה לא התכוונתי להערה שלי באופן רע להפך!!!! אז אל תכעסו!!! מתה עליכן!!!

SidViciousGirl

New member
מה תודה על ההצעות המגונות? שיתפשט

גם אני רוצה!!!!! סתם סתם, אני מסתפקת במה שיש. חז"לינו אמרו להסתפק במועט

למעלה