ללונדונאים - שאלה

גילהבי

New member
ללונדונאים - שאלה

כנראה נהיה בלונדון בסופהשבוע. יש לי מצלמה דיגיטלית נפלאה שאני לא יכולה להשתמש בה רק מכיוון שהמנגנון של טעינת הסוללה שלה נדפק. המצלמה נרכשה בלונדון והיא מתוצאת KODAK. גם המטען המבוקש הוא מתוצרת KODAK. רכישה באתרים המכוונים פה בארץ היא בעייתית בגלל שדמי המשלוח הם בערך בגובה המחיר של המטען (כלומר, מכפיל את המחיר...). אני מנסה לבדוק באתרים של חנויות אלקטרוניקה וצילום בלונדון אבל עד עכשיו לא העלתי כלום. אם מישהו מכם מוכן ממש לעשות לי טובה גדולה ולבדוק באחת (או שתיים) מהרשתות הרציניות אם יש את המכשיר כך שלא כל סופהשבוע יתמקד בחיפושים ואדע לאן לגשת כדי לרכוש אותו, אהיה אסירת תודה! המכשיר נקרא (8039851) Kodak Lithium Ion Battery and Charger for DC4800 (זה המס' הקטלוגי שלו בהתחלה) ויש לי גם כתובת של אתר שאפשר ממש לראות את התמונה שלו - פה. אשמח גם לקבל שמות של חנויות גדולות - אולי אנסה לאתר את הסניפים שלהם באינטרנט.

גילהבי

New member
עוד שאלה אחת אם אפשר

כמה זמן זה מהיתרו ללונדון וכמה זמן זה מגטוויק ללונדון יש לנו טיסה זולה יחסית שנוחתת בגטוויק אבל אנחנו לא בטוחים שזה לא רחוק הרבה יותר מאשר היתרו (מלונדון)(ברכבת, לא ברכב)

רכבת אקספרס מגטוויק 35-45 דקות

מהית'רו באנדרגראונד לוקח שעה למרכז לונדון ובהית'רו אקספרס לוקח בערך 30 דקות לפדינגטון.

../images/Emo6.gifתמיד אפשר לקחת את ה-tube

יש את הרכבת התחתית שהיא מאוד נוחה וניידת. אם את צריכה עוד עזרה או יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לשאול

למעלה