ללה טוף

MoYaL MaMi

New member
ללה טוף../images/Emo1.gif

לכל הערים וגם לישנים!!!! אני נראה לי מחר לא הולכת לבצפר........... אנלא מרגישה טוף
*יובלו'ש בהצלחה אם משה.. *נטו'ש שיהיה בהצלחה אם משה.. חחח יש אהבה באויר......
לילה טוף...

MoYaL MaMi

New member
חח איזה דבילית אני התכוונתי..

*יובלו'ש בהצלחה אם דין...! נטע אל תהרגי אותי חחחח

Hadas 87

New member
לללאאא חח

אני מדברת על השני, זה שנטע מאוהבת בו חח היא אמרה שקוראים לו דור לא? שלך אני יודעת שקוראים לו דין. אל תדאגי חח את כל הזמן אומרת "דין דין דין" איך אפשר לשכוח? חחח

את רומזת ש...../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

אני יפסיק עם הנובלה המהממת שלי שבטח כל יום אתם באים לפורום בתקווה למצוא פה עוד פרק בסדרה המושלמת הזו? פחחחחחחחחח איזה הזיות יש לי וואי אני חייבת איזה 7 שעות שינה עכשיו ודחוףףףףףףףףףףף יאללה אני גמורה
לילוש טובוש

MoYaL MaMi

New member
לאאאא שלא תעזיייי להפסיקקקקק

את הנובלהההההה היומיתתתתתתתתת זהההה מרגש ומצחיק כל יום מחדש!!!

חח זה היה בציניות מאמי../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

ברור שאני לא יפסיק להטריד אותכם ולקדוח לכם במוח עד שתגידו רוצים שידור חוזררררררררררררררררררררררררר!!! אוביו שתתעדכנו בהכל... יום שישי פרק אחרון סתאםםםםםםםםםםם

MoYaL MaMi

New member
שלא תעזי.....להפסיקקקק

את הנובלה המושלמת הזאתתת להתאהב כל יום ב3 וחצי מחדשששש אבל אצלךך זה תמיד אותו אחד חעחע!!

MoYaL MaMi

New member
אופבססס כתבתי פעמייים

חשבתי שלא שלח אז תיקנתי........חעחע

Hadas 87

New member
חלילה! חח

למעשה אני מעונינת לשמוע מה יהיה איתך ועם דין יום שישי... חח

חחחח ואני סיפרתי לכם על החלום../images/Emo41.gif

שהיה לי לפני שהתעוררתי בבוקר
יש לי הרגשה שלא.. אז קיצר זה היה ככה אבל אני בקושי זוכרת משו: חלמתי שמישהו מהשכבה שלי נותן לדין דף עם הכתובת של הפורום ודין נכנס לפורום ולוחץ בדיוק על מספר העמוד שבו הייתה התגובה על היום הראשון שנפגשנו ואז הוא הלך עמוד ועמוד ועוד עמוד ועוד הרבה עמודים אחורה עד שהוא בעצם קרא את כל התגובות ויום אחרי זה בבצפר הוא בא ואומר לי שהוא קרא ה=כ=ל והוא יודע ה=כ=ל ואני לא ידעתי מה להגיד לו והוא מציע לי חברות
קה רומנטיקו
*צביטה בכתף*
אאאוווץ'
וויק אפ פיפל זה היה רק חלום ורק בקטע של ההצעת חברות חבל שכך.כל השאר שלא יתגשם

MoYaL MaMi

New member
ואיייי רומנטייי

אם זה היה קורה לי באמת הייתי מתההה רואה את כל ההודעותת... אבל מצד שניי זה טוב........

netaleone

New member
משה קוראים לו מ=ש=ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עלק דורר איכסססססססססס

MoYaL MaMi

New member
תפסיקי אם השטויוותתתתת

הלואייייי ואני הייתי עושה ככההההההה אני לא יודעת!!!!! החתימההה פצצתית!!!! את עשית נכון?

למעלה