ללה טוב

soofgania

New member
../images/Emo207.gifהפסקתי לשלם אגרת הטלויזיה

כבר לפני חצי שנה עקב קשיים כלכליים שהיו אז.. מאז הם שולחים לי מכתבי איום לפני טיפול משפטי עכשיו הוצאתי דואר ואני רואה "אזהרה אחרונה" לא בא לשלם לקרציות האלה,מי בכלל צופה בערוץ 11?
מה עושים?ניראה לכם שהם רציניים עם התביעה?

תגידי את רצינית??ברור שהם רציניים

והחוב צובר ריבית.. אם את לא רוצה שיבואו לגבות ממך תשלום- תשלמי את החוב ...

soofgania

New member
אני יודעת שיש דרך איך להתחמק מלשלם אגרה

שמרתי ת'קישור במועדפים ועכשיו אני רואה שהדף לא זמין

y e t i

New member
רצינים בראס איבן עאנק רצינים ..

לאיזה שכן הם הוציאו את כל הטלויזיות מהבית , חבר נוסף שהיה חכם הגיע איתם להסדר בהוראת קבע אחרי שצבר חוב אצלם של אלפי שקלים ,משלם להם כבר כמה שנים 50 ש"ח בחודש .

soofgania

New member
לא הבנתי איך אפשר לשלם בצורה כזו

איפה אני ממלאת-שם הבנק,מס' סניף מס' חשבון וכו'? ובכלל אם אני רוצה לחלק את התשלום לשניים זה אפשרי?

רק שתדעי לך סופגי...

שאני פחדנית גדולה בעניינים האלה. כבר 9 שנים משלמת בהוראת קבע את האגרה. וגיליתי שזה רק לטובתי. כי הם כל שנה עושים לי הנחה של 50% בתשלום. (כי אני מ"הטובים"
) אז בשביל מה המתח הנפשי של להחביא את הטלויזיה.?. תשלמי. ותשני בשקט.

soofgania

New member
הייתי בטוחה שהרוב לא משלמים

ורק אני הפראיירית היחידה
האמת שביטלתי בזמנו את כל ההוראות קבע לא רק את של האגרה כי לא רק שהבנק לא כיבד את ההוראות אלא גם גבה על זה עמלה

הדבר הכי פשוט לעשות..

לזרוק את הטלויזיה,להצהיר שאין טלויזיה,ולהתקין כרטיס מסך או מה שזה לא יהיה ולראות דרך המחשב... לא נראה לי שאז יש אפשרות לבקש אגרה. או שתעבירי את הכתובת לבית הורייך ואז לא תצטרכי לשלם אגרה כי הם ממילא משלמים.

Diklush24

New member
חחחחחחחחחחח איזה דבר טיפשי זה

האגרה הזאת אבל עדיין... גיסי קיבל לא מזמן מכתב אזהרה והוא חייב להם 5000 ש"ח !!! הוא לא מתכוון לשלם אבל לפי מה שאני יודעת (לפי מה שקרה לאבא שלי) הם יכולים לעקל את החשבון בנק ולעשות עוד דברים כאלו. עדיף לשלם למרות שערוץ 11 זה חרא ואף אחד לא באמת רואה חוץ מהגרלת הלוטו וחוץ מהחננות שרואים אבשלום קור

נרקי

New member
../images/Emo207.gif נאמבר 2

שלוש אימהות מגיעות ללשכת הגיוס. נכנסת הראשונה טניה הרוסיה ומבקשת מהקצין שלא לגייס את בנה לצבא. שואל אותה הקצין " למה גברת טניה?" עונה לו טניה "אדון קצין , אני רוצה שיהיה רופא." שואל אותה :" למה דווקא רופא?" עונה לו האמא " אנו גרים בשכונה של המון זקנים וחולים , אני רוצה שאלכס יהיה רופא ויטפל בכולם ,יאריך להם את החיים,יביא שמחה לשכונה . ואז אני ארד למטה בגאווה ... אדפוק לעצמי על החזה ואגיד- אני אמא שלו!"
נכנסת נזמיה התימניה עם אותה בקשה. שואל אותה הקצין: מדוע אינך רוצה שבנך יגויס?" עונה נזמיה:" אדון קצין , אני רוצה שבני יהיה עורך דין ...אנו גרים בשכונת פשע... הבן שלי ילמד משפטים ... יעזור לכל ילדי השכונה להשתקם... יוציא אותם מבית הסוהר...ישקם אותם... הם יעבדו... כולם יהיו מרוצים ..השכונה תהיה מקום נעים ונחמד... ואז אני ארד למטה ... אדפוק על החזה ואומר בגאווה -אני האמא שלו!"
נכנסת ז'ורז'ט המרוקאית עם אותה בקשה ואומרת..."אדוני הקצין, אני רוצה שבני יהיה כדורגלן" "כדורגלן?" מתפלא הקצין "למה דווקא כדורגלן?" עונה ז'ורז'ט:"הוא יהיה כדורגלן..יהיה חלוץ..יצרפו אותו לנבחרת..ואז יהיה משחק גדול וקובע בין ישראל לצרפת... ואני אשב ביציע ... ובדקה התשעים הוא יחמיץ פנדל... וכולם יקומו ויצעקו - יא מניאק, אנחנו נזיין את האמא שלך... ואז... אני אקום ממרומי היציע, אדפוק על החזה, אסתכל לכל עבר ואצעק- " אני האמא שלו!"

למעלה