ללבושה בשחור

BLACK DAVEL

New member
ללבושה בשחור

מתעורר בבוקרו של יום השמש זורחת, שמיים כחולים הציפורים מצייצות. מתמתח לי במיטה ריקה, חושב על אהובתי המתוקה. צילצול של טלפון מוציא אותי ממחשבותיי, שומע מעברו של הצד השני של הקו את קולה. בוקר טוב יקירי לוחשת ברכות, בוקר טוב אומר יקירתי שלי. אותך אני רוצה אהובי שלי, את גופי נשמתי שלך יקירי. ליבי נעצר דופק היא בחוזקה, אהובתי אליי חזרה בתשוקה. אותך אוהב ולך אתן את ליבי, שפתיי ידיי שלך הם אהובתי. אשזור פרחים סביב גופך, אעטוף במילים את ליבך. אסחוף אותך במערבולת התשוקה, אל שיאים של אהבה טהורה. יחדיו נפסע את הדרך מלאת החטחטים, שלובי זרוע נפסע יחדיו כשני אוהבים.

שמים1

New member
לבושה בוורוד ../images/Emo79.gif

צעיף ורוד ארוך שוליים מכסה במעט מבט עיניים חיוך חושני מגע מרפרף מחול אוהבים בשניים. ניחוח של קיץ ריחות של ים, שמש מלטפת גוף רוטט לבושה בורוד. אדוות וגלים רוח חרישית ידך על שערה קסם של אהבה בשניים. שבת שלום בלאק דבל

שמים1

New member
מוקדש לך אלמרה ../images/Emo140.gif

הוא רואה בכחול אור ראשון של שחר צבע שמים תאווה בעיניים לבלוב ופריחה. נוגע בריפרוף בגוף חושני רואה בכחול רטט תשוקה אש להבה. תאווה . שבת שלום לאיש בכחול

אלמרה

New member
או! ככה אני מבין. ובתודה מוקדשת לך

העוגה שעמלתי היום ואילתרתי ואפיתי גם... השלבים: 1) פירורי ביסקוויט וחמאה מותכת...

שמים1

New member
אני בדיאטה אלמרוש ../images/Emo9.gif

תארגן לי סלט ירקות מדליק בבקשה...

אלמרה

New member
שלב ב'

לערבב בצורה טובה: 3 גביעי גבינה לבנה 3/4 כוס קמח (אפשר גם קורנפלאור) שקית וניל 5 חלמונים להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר ל"קפל" את התערובת הראשונה לתוך הקצף... להכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות בתבנית עגולה 26 קפיצית מעל תבנית מלאה במים למשך 50 דקות.

אלמרה

New member
שלב ג'

הוכן מראש: ריבת רובארב עם חמוציות 100 גר חמוציות ביחד עם חבילה מהירק המדהים הזה עם כוס סוכר שעה בסיר יוצרת ריבה מהממת

אלמרה

New member
שלב ה'

אחרי קירור (גם לפני הקצפת יש לקרר כמובן...) ציפוי בריבת אוכמניות (לבד לבד קניתי)

אלמרה

New member
נכון לא היה שלב ז'

מי שלא מכיר את הרובארב זהו צמח מדהים אפשר לעשות במקום ריבה רק בתוספת מים - ליפתן מהמם!

שמים1

New member
אני מתה ../images/Emo3.gif

גם יפה וגם אופה
ואני צריכה להסתפק בגזרים ו
..

אלמרה

New member
רק לחיות מותק! לא למות!

וגזר? למה LO? מי שמזיין כמו שפן שיאכל גזר במקום עוגת גבינה לשבועות עם רובארב ואוכמניות.

למעלה