ללא
לשם שינוי

OZKAR

New member
ללא ../images/Emo58.gif לשם שינוי

שלום לפורום וחג שמייח! מה זה פה קורה?!?! כבר כמעט שבוע ימים שאני נכנס לפורום וקופצים לעיני האייקונים האדומים עם ה-S, מבחינתי הם מסמלים -"תברח אחי, אם אתה רוצה להמשיך לצפות בסדרה". וכעת אשתף בתחושה אישית: אינני קורא ספוילרים במשך כ-4 שנים כאמור. אני חושב שאז היו ימי טיילור במרוקו... הבנתי שזה מעשיר את חווית הצפיה והציפיה. בחצי השנה האחורנה, העלילה מאכזבת, ובימים אלו כשסוף סוף מצאתי עבודה אחרי כחודשיים בטלה, אני נאלץ להקליט את הפרקים אך ללא חשק אמיתי לצפות. ובכן-מזה שבוע הפורום חזר להיות תוסס, נדמה שמשהו זז, שרשורים ארוכים-בני 90 הודעות אני לא זוכר כבר זמן רב. מבחינתי זה אומר שמשהו זז אי שם בLA. ובכן- אין לי ולו שמץ מה מתרחש שם תודות לפורום שגם בתקופה העמוסת ספוילרים זו- מתחשב במי שמתרחק מהם כמו מאש ולא מפרסם ידיעה מבלי לקטלגה.
מי יתן ויטוסו 4 החודשים שמפרידים ביננו לאחים הגדולים ואדע על מה המהומה... OZKAR *וזה ממש לא פשוט לא לקרוא אפילו ספיילרון קטנטן... אוחחח משמעת עצמית.

Mikel20

New member
ואני בדיוק חשבתי

עליך כשכתבתי בשרשור הקודם שאלו שלא קוראים ספוילרים נופלים אחד אחד - אמרתי לעצמי שאם גם אתה נופל אז אפשר כבר להפסיק לשים את הסימן של הספוילר מעל ההודעה! חזק ואמץ!!! נ.ב יש לך רק 3 חודשים לחכות.

S c a r l e t t

New member
באמת תהיתי מי עוד נשאר..

כל הכבוד לך אוסקר, אני החזקתי מעמד בערך חודשיים....

לינה18

New member
אין, אני לא מבינה למה אתם טורחים

לי הספוילרים דווקא עוזרים. כתוצאה מהם, אני מגלה על ארועים מסויימים מוקדם ובמקום להתאכזב, מצפה להם.

לינה18

New member
בכלל כשאני קוראת ספוילר מסויים, זה

גורם לי להביט על ארועים של היום בצורה אחרת. אני מתחילה לראות דמויות בצורה אחרת. כשהם אומרים משפט מסויים אני אומרת להם בחזרה:"כן? ולמה לי ניראה שאת/ה לא עומד/ת לקיים את זה?"

Mikel20

New member
קבל תיקון

בדקתי, ויש פחות מ 3 חודשים...אנחנו ממש קרובים אליהם למען האמת (ולצערי יש לי הרגשה שנבחרת הזהב תגיע אלינו לפני זה
)...

sashkashurik

New member
איזה כיף לך!!!

צריך ממש כוח רצון כדי לא לקרוא ספוילרים!!! אני מאז ומתמיד קראתי, אבל הייתה איזו תקופה שזה פשוט ברח לי מהראש, לא עניין אותי או משהו כזה. אז בדיוק אריקה הצטרפה לסידרה ואיך אני נדהמתי אז לראות את שילה בתור אימא שלה!!!
היה כיף! גם, בעצם, כל העלילה של מורגן כשהיא חטפה את סטפי ואת טיילור הייתה לי חדשה מאוד ומאוד נהניתי. אחר כך גיליתי את הפורום הזה ומאז כבר אי אפשר להפתיע אותי יותר.

למעלה