ללא תמורה עלק..

Afik Mazor

New member
ללא תמורה עלק..

כתוב בכתבה של דרייב שיש גיבוש בין המטיסים... וכל מי שרוצה להיכנס לתחום יקבל עזרה ללא כל תמורה... אם 100 שקל מינימום למיפגש זה ללא כל תמורה אז אחלה...

poziman

New member
איזה מפגש?

רוביינו נסכים לעזור למי שצריך עזרה ללא כל תמורה, זאת אמת, ונעשה את זה בכיף. על איזה מפגש אתה מדבר?

צודק אבל

ישנם אנשים שגובים כסף תמורת הדרכה וזה בסדר גמור ידע = כסף צחי

noam weissman

New member
עזרה ללא תמורה

מה שנכתב עד כה זה לשון המעטה, רוב הטיסנאים שאני מכיר אם לא כולם יעזרו לא רק ללא תמורה אלה גם יבזבזו זמן ולפעמים גם כסף על מנת לעזור לאחרים. וזה לא רק בארץ !!!.. החריגים הם העלוקות או פשוט אנשים אשר מתפרנסים מהעיסוק בתחביב הזה. וכמה שנאמר כל עבודה מכבדת את בעליה.. בעל עסק המשקיע זמן וכסף רוצה תמורה לעמלו.

גם כתוב שם...

שאפרים הוא מבין ה-3 מטיסים הטובים בעולם. עובדה ממש לא נכונה. ב- FAI הןא לקח 30 ומשהו או 40 ומשהו באליפות העולם האחרונה וב-3D הוא אפילו לא בין ה-100 הטובים בעולם , יש מטיסים ממש טובים היום בקטגוריית ה-3D בעולם. אני לא אומר שהוא לא טוב (הוא טוב מאוד באמת) - אבל הוא ממש לא בין ה-3 הטובים בעולם! מעניין אם זו טעות של הכתב או של אפרים עצמו... בברכה, ליאור.

hifly

New member
לדעתי זה בכלל לא חשוב באיזה מקום

אפרים נמצא אם במקום ה 100 או השלישי,מה שחשוב שיש התיחסות של מגאזין ישראלי לתחביב זה,וכתבות אלו מביאות אותנו לתודעה שאנו קיימים,ובועטים..... תחשבו על זה. אמיר

noam weissman

New member
אפריים כסטיאל

שלום לכולם, הרשו לי גם לחוות דעה. לא קראתי את הכתבה ואני גם לא מכיר את אפריים אישית. אבל לפי זיכרוני אולי באליפות העולם האחרונה הוא לא לקח מקום כל כך טוב אבל לפני מספר שנים הוא היה מדורג מקום 15 או משהו. הישג מכובד מאוד בקנה מידה בינלאומי. ולליאור תזכור רק שאפריים היה בין הראשונים בארץ שהטיס הליקופטרים הרבה לפני העידן המודרני של מיקסרים דיגיטליים וגירו חכמים. אפריים ספורטאי אמיתי וחשוב לציין צנוע. אני מצטרף לכל הברכות שהיו כבר, אולי הכתבה לא כל כך מדויקת והכתב לא כל כך מבין, אז מה. מי שמבין יכול לכתוב יותר טוב או להגיע לפירסום שכזה בבקשה תעשו. כל כתבה מקדמת את הפעילות שלנו ולא משנה באיזה תחום. חוץ מכדור רגל וכו לא מכירים בארץ הזאת ולא מכבדים שום פעילות ספורטיבית. כמה מהקוראים פה יודע שיש לנו בעלת מדלית ארד בשחיה באליפות העולם האחרונה. סה"כ שמו מודעה לא גדולה באחד הדפים האחרונים בעיתון. תנו קרדיט למי שכן מתחרה ולפעמים גם מיצג את המדינה בכבוד. בהצלחה לכולם.

אכן...

אפרים ספורטאי מצטיין ונציג מכובד אבל צנוע הוא לא - גם בראיון הטלביזיוני של עין יהב הוא טוען שבכל העולם ישנם 50 מטיסים בלבד ברמה שלו (ונכון הוא היה פעם מקום 15 - מזמן!) , אבל היום זה פשוט לא נכון. יש כמה מאות בקלות. כך הוא כך אני מכבד אותו כחלוץ בתחום ה-3D בארץ , הראשון שנכנס לזה בגדול. אינני מנסה לגרוע מכבודו של האדם חס וחלילה , רק ציינתי שהעובדות המצוינות בכתבה לא נכונות. אגב אלעד חיון עבר אותו בתוצאות באליפות העולם ובאליפות אירופה האחרונות של ה- FAI F3C אם זה מעניין מישהו. בברכה, ליאור.

noam weissman

New member
אפריים...

מצורף לינק שיש בו תמונה ותוצאות מהתחרות האחרונה ב F3C 2001 http://www.modelaircraft.org/Comp/f3c0909.pdf אפריים נמצע במקום ה 13 מקום אחד אחרי האלוף המגן על תוארו לא מקום לא מכובד אלה מעולה ומכובד מאוד. אם הוא מקום אחרי אלוף העולם משנת 1999 אז הוא לא ביין ה 50 הטובים בעולם !!!!!. אבל ליאור בבקשה לא להתחיל להוכיח לי שאני טועה, אני לא דניאל. בברכה, נועם.

noam weissman

New member
המשך...

מה שנכון אלו רק היו התוצאות של היום הראשון ואף אחד לא מושלם אבל עדיין הוא טוב.

בדיוק

אלו תוצאות לא סופיות. טוב לא חשוב בכל מקרה מה זה כבר משנה. בברכה, ליאור.

alonj

New member
חברים, חברים...

כל הדיון התחיל בזה שמישהו טען שכיום טיסנאים כבר לא עוזרים לאחיהם ללא תמורה כספית. ממה ששמעתי - יש בזה מן האמת. עברו הימים שזהר (השותף שלי שהטיס את האקסטרא בעין-יהב) לימד אותי להטיס, אני לימדתי את בן-דודי (והפשלן הזה נפל מקורס טיס) וכו´. לגבי אפרים - אני מכיר אותו וקשה לי להאמין שהוא שיקר לכתב. תסתכלו טוב בתוכנית שהייתה בערוץ 5 ותבינו שהכתבים "מייפים" את הדברים שיהיו יותר אטקרטיביים בשידור/עיתון... ואם כבר הזכרנו את עין-יהב, אפרים לפחות הודה שהוא ריסק לא מעט מסוקים בדרך למעלה (כפל לשון, מה?). לעומת זאת, מישהו אחר שם (בלי להזכיר שמות) טען שהוא עצמו כמעט אף פעם לא ריסק טיסן. YEH, RIGHT!!!

hifly

New member
נכון מאד

אבל הוא שכח שבעין יהב 2001 הוא ריסק אקסטרא 300 ענקית בטיסת המיבחן,ועוד סילוני נחמד ממש לא מזמן..... אבל זה לא חשוב. גם אותי לימד ברוך ללא תמורה והוא בעצם לימד את כל מי שמטיס בעין יהב היום כולל את אפיק.. אמיר

Afik Mazor

New member
אהלן.. תודה לאלון ואמיר...

שהוציאו אותי מהתסבוכת של ההשתרשרות הזאת.. זאת בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר... לא דיברת לא על אפריים ולא על שום דבר רע אחר בקשר לכתבה...

ofersi

New member
לכל הנשמות הטהורות

בענף מטיסי הרדיו, יש את האנשים עם הרמה החברית הגבוהה ביותר שאני מכיר. הפירגון ההדדי הוא פשוט יוצא מגדר הרגיל, קחו למשל את הסרט שנדב עמל טרח השקיע והקרין למעננו, כולם פשוט חלקו לו שבחים??? כל מי שרק מעלה את קרנו של הענף באיזושהי צורה, כולם נופלים לרגליו מרוב פירגון ואהדה. לפעמים בא לי להקיא כאשר אני קורא , את הנאצות בפורום, הלוווווווווווווווווו......., יש לנו ענף בתחילת דרכו הפירסומית, כל קורא מבחוץ, יברח מהענף למה ???? מי רוצה שאני אסדר לו כתבה בעיתון, שירגע, שיהפוך גם הוא לסלבריטי ליום אחד ויבין את שאתם עושים למי שמנסה להזיז דברים. ליאור ידידי, אולי מר קסטיאל הוא ה- 1000 בעולם, אבל טוב מהרבה מטיסים שאתה ואני מכירים. ו..וואלה, אולי נתחיל שוב את מלאכת העשיה במקום את מלאכת הלכלוכים !!! ותחשבו על זה !!!! יום נפלא לכולנו עופר

בהחלט נכון...

לדעתי חבל שאנשים מפארים את עצמם ללא סיבה מוצדקת - ואני מצטט את שרון: "יהללוך זרים ולא פיך" - משפט שכדאי לזכור. בברכה, ליאור.

למעלה