ללא תזוזה

maof

New member
בוודאי שלא מותקקקקקקקקק../images/Emo141.gif

הרי הנקודה זזה בהתאם לסיבוג של כדור הארץ ועל זה בטח שבוודאי אין לך שליטה. מעוף

תתפלא!

גם על הסיבובים יש לי שליטה. על התוצאות...אני לא אחראית
היא...השלימה...כנראה יש לה סיבה טובה... לי רק נותר לומר... חבל

my sunshine

New member
המלים לא ממש דיברו אלי בשיר הזה רק

המנגינה שהיא מקסימה שלא נשכח שקרן היא ישראלית לשעבר... קצת אירוני שהיא אומרת שהיא ..."לא הולכת לשום מקום ..." לא???

מצוטטת

New member
חשבון הנפש של החיים../images/Emo13.gif

ז'תומרת להסתכל לחיים שלנו לתוך הלבן אז כן יש גם כאלו שבין לבין מה שהתערבב להם בחיים בין ביס לביס ודפקא תוך כדי תזוזה חשים גם קצת regrets .... ביןטעימה לטעימה הם עדיין remember..... אני דפקא הכי יכולה להתחבר ל....There's nothing new under the sun מ'שניקרא, כל אחד והמונולוג שלו כל אחד והבין השורות שלו....

מצוטטת

New member
חשבון הנפש של החיים../images/Emo13.gif

ז'תומרת להסתכל לחיים שלנו לתוך הלבן אז כן יש גם כאלו שבין לבין מה שהתערבב להם בחיים בין ביס לביס ודפקא תוך כדי תזוזה חשים גם קצת regrets .... ביןטעימה לטעימה הם עדיין remember..... אני דפקא הכי יכולה להתחבר ל....There's nothing new under the sun מ'שניקרא, כל אחד והמונולוג שלו כל אחד והבין השורות שלו....

ואם כבר...

הכל פעמיים אצלך היום,אז... יש לך 2
אצלי במזווה
קוקו קראה לך בינות לשורות...שלא תלכי לשומקום עד שתקבלי אותם

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif יששששששששששש../images/Emo6.gif

ידעתי תמיD שתקראי לי כראוי אל בין הרגליות ....... על אף ולמרות הקלומטרז'.....
I won't go anywhere
אבל.......... ל
אצעד לי בדד....
של
וסופית.יאלללה by עד מחר.......

מנוחה

יש בה, בללא תזוזה הזו השלמה, קבלה אולי. קבלה של החיים שלי כמו שהם. יש מי שיראה בזה דיכאון, או תבוסתנות, או כול מיני דברים אחרים. אני רואה בזה השלמה יפה, מלודית כמעט כמו השיר. יותר מזה... לפעמים המאבק נותן אשליה של תזוזה קדימה, (והיה מי שעשה מליונים בעניין מעכבר, גבינה, ונעלי ריצה) כאשר בפועל פעמים רבות נוצרת התחפרות או אפילו צעידה אחורה. ההשלמה הזו היא ההפך מללא תזוזה. בהשלמה הזו יש התחלה של המשך.

Mastul4u

New member
ואלללה גאה בך, אלוף העולם בשירונט..

ובשקט בשקט שלא ידעו, כי בין כה אףחד לא קורא אותי מקנא בך שבכלל מבין מה הם שרים..... מסטול שמאז כלבלב הוי בידי בם בם גילה שלא מבין כלום בשירים.....

ערסlight

New member
ללא תזוזה

כדאי כאן להפריד בין פעילות לפעולה. ההבדל בולט מאד אם רק רגע מביטים באנשים סביבנו. יש אנשים שאין להם מסוגלות להיות ללא תזוזה. הם בפעילות מתמדת. זה מצב של חוסר שקט. זה מצב של המון עשייה ושלעיתים רחוקות מאפשר להיות יעיל. אדם השלם עם דרכו, יודע להכנס למצב של אי פעולה. רק מהמקום הרגוע והשקט הזה אפשר להתמקד, לזהות צורך אמיתי, לנקוט פעולה מדוייקת ולחזור למצב הנייח. הדוגמה שעולה לי זה מצב של לוחמה. אחד ירה כמו מטורף לכל הכיוונים. ירה המון תחמושת ולא יהיה יעיל. האחר, יכנס לרוגע, לא יזוז, יתבונן... יזהה, ירה כדור אחד ויפגע.

למעלה